1275

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

trzpaw

1275

Post autor: trzpaw »

Witajcie. Rozpoczynamy nowe notowanie. Przyjmowanie głosów się skończyło, możemy się pokusić o pierwsze spekulacje. Pierwsze miejsce obstawiam dla Katie, zwłaszcza po informacji, że wystąpi ona w Sopocie, choć po cichu liczę na Johna Depeszów.
ku3a

Post autor: ku3a »

ale nie skonczylo sie jeszcze przyjmowanie glosow do forumowej listy :-). Dzisiaj mam kupe roboty w pracy i byc moze dopiero po powrocie do domu przedstawie wyniki. Tak wiec jak ktos nie zdazyl zaglosowac to ma jeszcze okazje nadrobic zaleglosci ;-).
trzpaw

Dziś pierwsze notowanie lipcowe. Szukałem jakiegoś przeboju, który mógłby być przebojem lata lub wakacji i przychodzi mi to z trudem. Może któraś z dzisiejszych nowości?
trzpaw

Czyżby piosenką lata mogła być przyciągająca Reni Jusis? :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
trzpaw

Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30. Ciekawi mnie, jak wysoko dziś debiutuje Infra-red, myślę, że będzie to najwyższa dziś nowość, nawet w pierwszej dwudziestce, choć osobiście widziałbym ją wyżej ku uciesze Ku3y. Myslę, że Red Hoci nie przebiją Placebo i jako druga nowość będą ciut niżej. Po cichu liczę, że Słabość chwilowa okaże się siłą i też zawita do pierwszej trzydziestki jako nowość. Bez tego zespołu jest jakoś pusto w Top30.
ku3a

trzpaw pisze:Szukałem jakiegoś przeboju, który mógłby być przebojem lata lub wakacji i przychodzi mi to z trudem.
mam takiego jednego kandydata ;-)
ku3a

trzpaw pisze:Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30.
tez mam taka nadzieje. Ostatnio zastanawialem jaki bylby u mnie ranking singli z "Playing The Angel" i wyszlo mi, ze 1. Precious, 2. Suffer Well, 3. A Pain, 4. John, choc wszystkie 4 bardzo mi sie podobaja i wszystkie 4 byly na mojej liscie. To ze John jest na czwartym oznacza tylko tyle, ze pozostale podobaja mi sie jeszcze bardziej.
trzpaw pisze:Ciekawi mnie, jak wysoko dziś debiutuje Infra-red, myślę, że będzie to najwyższa dziś nowość, nawet w pierwszej dwudziestce, choć osobiście widziałbym ją wyżej ku uciesze Ku3y. Myslę, że Red Hoci nie przebiją Placebo i jako druga nowość będą ciut niżej.
hehe, no ja tez mam taka nadzieje :-). "Tell Me Baby" tez mi sie podoba. To juz lepszy wybor piosenki singlowej niz "Dani", ale i tak na plycie sa lepsze numery.
trzpaw pisze:Po cichu liczę, że Słabość chwilowa okaże się siłą i też zawita do pierwszej trzydziestki jako nowość. Bez tego zespołu jest jakoś pusto w Top30.
a wiec Pustek Ci brak. Byloby milo gdyby w trzydziestce tylko chwilowo nie bylo tego zespolu. Moze wiec drugi raz pod rzad trzy nowosci?
Tylko please! - nie piszcie juz teraz co wypadlo i nie piszcie ile piosenek sie dzis utrzymalo!
trzpaw

Lista ostatnio przechodzi duże wstrząsy tektoniczne. Trudno jest cokolwiek przewidzieć, wcale bym się nie zdziwił, gdyby było trochę nowości. Każda inwencja jest lepsza od konwencji
trzpaw

ku3a pisze:
trzpaw pisze:Szukałem jakiegoś przeboju, który mógłby być przebojem lata lub wakacji i przychodzi mi to z trudem.
mam takiego jednego kandydata ;-)
Trudno się nie domyśleć, ża chodzi o nowe na liście Placebo
trzpaw

Po dwie piosenki na liście będą dziś miały Katie Melua, Red Hoci, Madonna, Placebo i Coldplaye?
Ostatnio zmieniony pt lip 07, 2006 4:55 pm przez trzpaw, łącznie zmieniany 1 raz.
trzpaw

ku3a pisze:
trzpaw pisze:Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30.
tez mam taka nadzieje. Ostatnio zastanawialem jaki bylby u mnie ranking singli z "Playing The Angel" i wyszlo mi, ze 1. Precious, 2. Suffer Well, 3. A Pain, 4. John, choc wszystkie 4 bardzo mi sie podobaja i wszystkie 4 byly na mojej liscie. To ze John jest na czwartym oznacza tylko tyle, ze pozostale podobaja mi sie jeszcze bardziej.
U mnie kolejność inna 1. Precious, 2. A pain, 3. John, 4. Suffer well. Szkoda tylko, że tylko trzy z czterech są jeszcze w pierwszej trzydziestce
trzpaw

Jeszcze jedno moje marzenie co do dzisiejszego notowania: Riverside w górę :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
trzpaw

No cóż sezon urlopowy w pełni. Niewiele osób na forum. Ja dziś także nie będę mógł śledzić listy. Mam prośbę o podawanie miejsc kolejnych przebojów.
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

Post autor: Campari »

czyli co, nikt dziś nie komentuje?
pewnie niektórzy na Opener, niektórzy na wakacjach, no cóż ;)
ku3a

ja jestem :-). dzisiaj nawet udalo sie sensownie wyjsc z pracy.
ciekawe czy ktos jest na Open'erze.
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

NIESZCZĘŚLIWA 7, 7 LIPCA 2006:

jedyna ciekawa rzecz

SAEGLOPUR - Sigur Ros

reszta dla formalności

BLIŻEJ - Ewelina Flinta
DUSZA - Banach / Lipiński
DON'T GO - Nouvelle Vague
SAY AFTER ME - Bic Runga
AIN'T NO OTHER MAN - Christina Aguilera
REAL LOVE - Lee Ryan
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

super, kolejny singiel Hey'a to "Byłabym" :) :) :)
ku3a

YEEEEEEEEEEEEAAAAAAH :!: :!: :!:
"Bylabym" nowym singlem Heya :!:
Kocham ta piosenke :!: Kolejna wysoko ustawiona nowosc w moim zestawie glosujacym sie szykuje.
ku3a

marzylem, zeby to bylo "Ty, ty, ty" lub wlasnie "Bylabym".
"Bylabym" jest u mnie na razie na szostym miejscu w podsumowaniu roku :-).
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

po co taka miernota w zestawie do głosowania?
De Mono w szczęśliwej 7 :?
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

cudownie po raz 2!!
nowy piękny singiel Thoma Yorke "Harrowdown Hill" z płyty "The Eraser" w zestawie do głosowania! :):):):):):):):):):):):)
malik

Post autor: malik »

Ale początek, najpierw piasek, teraz rodzynek, a niech to...
ku3a

"niezmiennie jest mi przyjemnie, gdy swiat sobie radzi beze mnie" - nie rozumiem tej filozofii. Ja tam lubie czuc sie potrzebny.
trzpaw

Czerwone tulipany, przychodzę do Ciebie a Ciebie nie ma , puk, puk, puk, puk, puk .......... dlaczego ta piosenka, chyba o miłości jest taka smętna? puk, puk, puk, puk.
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

narazie oprócz D. Gilmoura, piosenki na LP3 strrasznie nudne
ODPOWIEDZ