1275
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1275
Witajcie. Rozpoczynamy nowe notowanie. Przyjmowanie głosów się skończyło, możemy się pokusić o pierwsze spekulacje. Pierwsze miejsce obstawiam dla Katie, zwłaszcza po informacji, że wystąpi ona w Sopocie, choć po cichu liczę na Johna Depeszów.
Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30. Ciekawi mnie, jak wysoko dziś debiutuje Infra-red, myślę, że będzie to najwyższa dziś nowość, nawet w pierwszej dwudziestce, choć osobiście widziałbym ją wyżej ku uciesze Ku3y. Myslę, że Red Hoci nie przebiją Placebo i jako druga nowość będą ciut niżej. Po cichu liczę, że Słabość chwilowa okaże się siłą i też zawita do pierwszej trzydziestki jako nowość. Bez tego zespołu jest jakoś pusto w Top30.
tez mam taka nadzieje. Ostatnio zastanawialem jaki bylby u mnie ranking singli z "Playing The Angel" i wyszlo mi, ze 1. Precious, 2. Suffer Well, 3. A Pain, 4. John, choc wszystkie 4 bardzo mi sie podobaja i wszystkie 4 byly na mojej liscie. To ze John jest na czwartym oznacza tylko tyle, ze pozostale podobaja mi sie jeszcze bardziej.trzpaw pisze:Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30.
hehe, no ja tez mam taka nadziejetrzpaw pisze:Ciekawi mnie, jak wysoko dziś debiutuje Infra-red, myślę, że będzie to najwyższa dziś nowość, nawet w pierwszej dwudziestce, choć osobiście widziałbym ją wyżej ku uciesze Ku3y. Myslę, że Red Hoci nie przebiją Placebo i jako druga nowość będą ciut niżej.

a wiec Pustek Ci brak. Byloby milo gdyby w trzydziestce tylko chwilowo nie bylo tego zespolu. Moze wiec drugi raz pod rzad trzy nowosci?trzpaw pisze:Po cichu liczę, że Słabość chwilowa okaże się siłą i też zawita do pierwszej trzydziestki jako nowość. Bez tego zespołu jest jakoś pusto w Top30.
Tylko please! - nie piszcie juz teraz co wypadlo i nie piszcie ile piosenek sie dzis utrzymalo!
U mnie kolejność inna 1. Precious, 2. A pain, 3. John, 4. Suffer well. Szkoda tylko, że tylko trzy z czterech są jeszcze w pierwszej trzydziestceku3a pisze:tez mam taka nadzieje. Ostatnio zastanawialem jaki bylby u mnie ranking singli z "Playing The Angel" i wyszlo mi, ze 1. Precious, 2. Suffer Well, 3. A Pain, 4. John, choc wszystkie 4 bardzo mi sie podobaja i wszystkie 4 byly na mojej liscie. To ze John jest na czwartym oznacza tylko tyle, ze pozostale podobaja mi sie jeszcze bardziej.trzpaw pisze:Liczę, że w dzisiejszym notowaniu usłyszymy jeszcze trzy piosenki Depeszów. Mam nadzieję, że Suffer well zostanie jeszcze w Top30.