Tak... Jak jedzie sie pociągiem z północy Polski to najpierw jest stacja W-wa Wschodnia, potem Centralna, na końcu ZachodniaGary pisze:Tylko patrzę, że ten pociąg jedzie na stację W-wa Zachodnia. To jest za dworcem centralnym?

A ja byłem przekonany, że przyjeżdżam z zachodu, dlatego byłem trochę zdziwiony.Martyr pisze:Tak... Jak jedzie sie pociągiem z północy Polski to najpierw jest stacja W-wa Wschodnia, potem Centralna, na końcu ZachodniaGary pisze:Tylko patrzę, że ten pociąg jedzie na stację W-wa Zachodnia. To jest za dworcem centralnym?
to nicGary pisze:A ja byłem przekonany, że przyjeżdżam z zachodu, dlatego byłem trochę zdziwiony.Martyr pisze:Tak... Jak jedzie sie pociągiem z północy Polski to najpierw jest stacja W-wa Wschodnia, potem Centralna, na końcu ZachodniaGary pisze:Tylko patrzę, że ten pociąg jedzie na stację W-wa Zachodnia. To jest za dworcem centralnym?
Czy mogę zapytać czemu wahasz się odważyć ??? Zlot jest dla wszystkich słuchawek i odbiorników którzy na przykład:neon pisze:hm hm hm, jak tak się słucha prognoz pogody i patrzy za okno, to myśl przychodzi taka, że może się okazać kruchym Wasz plan rekreacji na świeżym powietrzu...![]()
:/
[może się kiedyś odważę dołączyć. tymczasem nasłuchiwać będę. ostatnio na Liście w studiu trójkowym byłam na 500 wydanie:)]
Balonik raczej z własnej woli wspomniał w zlocie i forum, po prostu szuka nowych słuchaczy i nie ma nic w tym dziwnego. A przed utworem MAP OF THE PROBLEMATIQUE powiedział dokładnie tak najpierw o zespole Hewitt?? i zestawe do głosowania a potem cytuję:ku3a pisze:Czy ktos moze przypadkiem nagral ten fragment?! Tak, jest niesamowity! Czy ktos z Was pisal do niego o tym i przypominal?
Jechałem tym pociągiem i zawsze przejeżdżałem przez Zachodnią i dojeżdżałem na Central. Dojazd do W-wy z Toruniewa jest przez Kutno, więc potem musi być Zachód.Martyr pisze:to nicGary pisze:A ja byłem przekonany, że przyjeżdżam z zachodu, dlatego byłem trochę zdziwiony.Martyr pisze:Tak... Jak jedzie sie pociągiem z północy Polski to najpierw jest stacja W-wa Wschodnia, potem Centralna, na końcu ZachodniaSprawdziłam pociągi z Inowrocławia do W-wy Centralnej i jest dokładnie tak jak napisałam powyżej
Ja popieram przedpiszcę i uważam, że dałoby się wykombinować nocleg dla Ciebie, jeżeli tylko byś się zdecydowała.bobby-x pisze:Czy mogę zapytać czemu wahasz się odważyć ??? Zlot jest dla wszystkich słuchawek i odbiorników którzy na przykład:neon pisze:[może się kiedyś odważę dołączyć. tymczasem nasłuchiwać będę. ostatnio na Liście w studiu trójkowym byłam na 500 wydanie:)]
1. słuchali listy w starych czasach a teraz już nie mają czasu
2. słuchają listy sporadycznie
3. nie prowadzą statystyk i zapisek
4. mogą słuchać listy od 3 notowań
5. mogą sluchać od czasów kredy
6. mogą mieć 16 lat
7. mogą mieć 51 lat (jak w Toruniu)
8. nie ma żadnych innych barier ani ograniczeń
Przecież nie musisz być z forumowiczami od piątku do niedzieli, możesz wpaść na samą listę, możesz przyjechać w sobotę po południu a to rozwiazanie polecam bo od około 20:00 odpalimy któryś top wszechczasów.
Sprawdzonekajman pisze:Jechałem tym pociągiem i zawsze przejeżdżałem przez Zachodnią i dojeżdżałem na Central. Dojazd do W-wy z Toruniewa jest przez Kutno, więc potem musi być Zachód.
tylko przez Malborkkajman pisze:Tak sobie myślę, czy nie mógłbyś się jakoś dogadać z Szakalem albo (i) Martyrką, bo oni chyba lecą przez Malbork i Olsztyn, więc mógłbyś się do nich podłączyć, bo chyba musisz w jednym z tych miast wskoczyć do pociągu.Yacy pisze:I dlatego jeszcze nie wiem jak i o której pojawię sie w stolicy...
Ale tak się składa, że bodajże jedyny sensowny dojazd z Inowrocławia pociągiem jest przez Toruń. Chyba można też przez Zduńską Wolę, ale nie na pewno i połączenia raczej gorsze. Na upartego można i przez Poznań. Ale i tak każda z tych opcje to Kutno po drodze, a potem...Martyr pisze:SprawdzonePociąg z Torunia do Wa-wy Centralnej jadący przez Kutno wjeżdża najpierw do Wa-wy Zach., potem do Centralnej...
Ale ale.... pociąg z Inowrocławia do Wa-wy Centr. najpierw wjeżdża na stację Wa-wa Wschodnia, potem Centralna..
Więc teraz chyba jest jasne, że pociąg z Torunia niekoniecznie musi jechac przez Inowrocław....a jedzie raczej przez Włocławek
Od siebie wyjade gdzies o 10, ok. 2,5 do 3 godzin bede w warszawie.Podsumowanie dotychczasowych informacji: Przyjazd:
grzesost ?
Z tego co wiem pociagi z Gdanska nigdy nie jechaly przez Olsztyn do Warszawy, chyba ze w czasach kredyTak sobie myślę, czy nie mógłbyś się jakoś dogadać z Szakalem albo (i) Martyrką, bo oni chyba lecą przez Malbork i Olsztyn,
Jest niewiele mlodszy od ciebie MartyrkoGrzesost, możesz zdradzić jakiego koloru i marki jest Twoje auto? Jakby co będziemy Cię wypatrywać...
To jest właśnie ta specyfika forum, że możemy się spotkać, coś wiedziec o sobie, a nigdy się wczesniej nie wiedzieć.Miszon pisze:Moje obawy wynikają głównie z tego, że jakoś sceptycznie podchodzę do spotkań z ludźmi, których w życiu nie widziałem na oczy, dość nieswojo się czuję (chyba).
A dla mnie to właśnie jest bardzo ciekaweMiszon pisze:Moje obawy wynikają głównie z tego, że jakoś sceptycznie podchodzę do spotkań z ludźmi, których w życiu nie widziałem na oczy
Jasne że mógłbyśMiszon pisze:No ale nie wiem sam - na Listę to chyba mógłbym z wami wpaść, no nie? Bo w sumie spełniam warunki podane neonówce.