bynajmniej prz-rulez i mi nie chodzilo o ta piosenke AS, bardziej o doskonaly hit wokalistki M.I.A. "Jimmy"
Wiem o tym, ale Jimmy posłuchałem raz i nie chcę nigdy więcej, a utwór A7F jest znakomity.[/quote]
heh to ciekawe, bo nie spotkalem sie jeszcze podczas rozmów z ludzmi, którzy znaja sie muzyce zlej opinii o "Jimmy" i w ogole o nowym albumie M.I.A.
Campari pisze:(21) Linkin Park A.D. 2007 to dno maksymalne, kompletny brak pomyslow, ale nie ma co sie dziwic skoro na nu-metal i temu podobne twory nie ma juz zapotrzebowania
A co to jest ten nu-metal i co on ma wspolnego z LPark? Bo ja nie slysze ani nutki, raczej pogranicze rock-pop, no ale w moim wieku moge byc juz nieco przygluchy.
20 (+9). Im bliżej jesieni, tym coraz lepiej słucha się tej "Bossanovy z Augustowa", i jak widać, nie jestem osamotniony w tych odczuciach, chociaż długo wydawało się, że będzie to jedynie ozdoba Poczekalni .
drwycior pisze:
Kto to jest przepraszam janek Janowicz? Czy to nie przypadkiem jakies US Open mlodzikow do lat 15?
Prosze wybaczyc.
Nie Janek tylko Jurek
To jest juniorski US Open, i napewno startują tram starsi zawodnicy niż 15 lat, np Ula Radwańska, która właśnie awansowała do półfinału
A na liście Bossanova, którą w znawcy wyrzuciłem z 30
Campari pisze:panie Piotrze Baron, jezeli pan to czyta to prosze prosze i jeszcze raz prosze, niech zostanie dodane do zestawu do glosowania "When Under Ether" PJ Harvey, przepiekny singiel!
A moze zróbmy tak. Przez tydzien bedziemy wychwytywali i zbierali jakies nowe single, których nie ma jeszcze w zestawie do głosowania (i oczywiście zgodne profilem muzycznym Trójki) i np. w czwartek wysyłamy e-maila do Balonika z naszymi propozycjami
Co Forumowicze na to ???
bardzo dobry pomysl Zbyszu
Ja jestem za. Muszę przyznać, że też o czymś podobnym myślałem
Campari pisze:(21) Linkin Park A.D. 2007 to dno maksymalne, kompletny brak pomyslow, ale nie ma co sie dziwic skoro na nu-metal i temu podobne twory nie ma juz zapotrzebowania
A co to jest ten nu-metal i co on ma wspolnego z LPark? Bo ja nie slysze ani nutki, raczej pogranicze rock-pop, no ale w moim wieku moge byc juz nieco przygluchy.
oni grali ten rodzaj muzyki, teraz faktycznie graja jakis popowy badziew
zbyszu pisze:A moze zróbmy tak. Przez tydzien bedziemy wychwytywali i zbierali jakies nowe single, których nie ma jeszcze w zestawie do głosowania (i oczywiście zgodne profilem muzycznym Trójki) i np. w czwartek wysyłamy e-maila do Balonika z naszymi propozycjami
Co Forumowicze na to ???
Wrzucenie do zestawu to jedno, a granie ich potem w Trójce to drugie.
bynajmniej prz-rulez i mi nie chodzilo o ta piosenke AS, bardziej o doskonaly hit wokalistki M.I.A. "Jimmy"
Wiem o tym, ale Jimmy posłuchałem raz i nie chcę nigdy więcej, a utwór A7F jest znakomity.
heh to ciekawe, bo nie spotkalem sie jeszcze podczas rozmów z ludzmi, którzy znaja sie muzyce zlej opinii o "Jimmy" i w ogole o nowym albumie M.I.A.[/quote]No cóż, to trafiłaś na pierwszą. A na tej liście na miano koszmaru zasługują moim zdaniem tylko Travis, Manu Chao i Kate Nash. Ale i tak nic nie pobije Miki, którym zaczął notowanie Baron.
zbyszu pisze:A moze zróbmy tak. Przez tydzien bedziemy wychwytywali i zbierali jakies nowe single, których nie ma jeszcze w zestawie do głosowania (i oczywiście zgodne profilem muzycznym Trójki) i np. w czwartek wysyłamy e-maila do Balonika z naszymi propozycjami
Co Forumowicze na to ???
Wrzucenie do zestawu to jedno, a granie ich potem w Trójce to drugie.
Ale przynajmniej jest możliwośc zagłosowania...
Nie zagłosował byś np. na nowa Bjork "Innocence" albo świezy energetyczny Hard-Fi ???
19 (+9). Podobny przypadek jak u "Bossanovy" - dla Sinead najtrudniejsze było wejście do trzydziestki, ale gdy po kilku miesiącach w końcu się udało, poszła jak burza .
oni grali ten rodzaj muzyki, teraz faktycznie graja jakis popowy badziew
Gravitation pisze:Też popieram... Żółte słonie Kasi S hop do zestawienia
Tylko obowiązują pewne zasady:
1) Musi to być singiel ( w przypadku utworu z zagramanicy) i koniecznie aktualny (a nie jakiś tam sprzed iluś tam)
2) Chyba, ze ew. jakiś charakterystyczny kawałek, jak np. Melua/Cassidy
3) W przypadku polszczyzny - cóż - powinien to być utwór wybrany przez wytwórnie/artystę - do promocji w radiu Co wy na to ???
Skandal! Zeby sluchacze musieli wybierac single do Trojki zamiast red.muzycznej!!!
Byś się zdziwił
nawet jezeli lubisz takie granie, to przyznasz, ze to juz nie jest tak popularne jak kiedys
zbyszu pisze:1) Musi to być singiel ( w przypadku utworu z zagramanicy) i koniecznie aktualny (a nie jakiś tam sprzed iluś tam)
3) W przypadku polszczyzny - cóż - powinien to być utwór wybrany przez wytwórnie/artystę - do promocji w radiu
a skąd ja będę wiedział, co jest singlem a co nie i co w Polsce wybierają do promowania w radio.
Bo ja bym chciał Nie zabijaj Kasi i To co nienazwane Ani Mani.
Gravitation pisze:Też popieram... Żółte słonie Kasi S hop do zestawienia
Tylko obowiązują pewne zasady:
1) Musi to być singiel ( w przypadku utworu z zagramanicy) i koniecznie aktualny (a nie jakiś tam sprzed iluś tam)
2) Chyba, ze ew. jakiś charakterystyczny kawałek, jak np. Melua/Cassidy
3) W przypadku polszczyzny - cóż - powinien to być utwór wybrany przez wytwórnie/artystę - do promocji w radiu Co wy na to ???
Skandal! Zeby sluchacze musieli wybierac single do Trojki zamiast red.muzycznej!!!
Patrząc z tej perspektywy...rzeczywiście skandal!!!
Za nowe w muzyce w Trójce odpowiedzialny jest...Grzegorz Hoffman. Mylę się? To prosze o poprawke
Byś się zdziwił
nawet jezeli lubisz takie granie, to przyznasz, ze to juz nie jest tak popularne jak kiedys
Może rzeczywiście kiedyś było bardziej popularne, ale teraz nawet w Polsce jest jeszcze sporo fanów Korn, System Of A Down...
A fanów starego Linkin Park też nie brakuje...
Wchodzę na chwilkę bo toczy się tu dyskusja na temat jednago z moich ulubionych kawałków ostatnich miesięcy (M.I.A.) - kto by pomyślał Niestety stanę dziś w opozycji do Kajmana, bo Kate Nash całkiem przyjemniej buja, no i ten akcent... Szkoda, że w Znawcy pukam od dołu