1335 (31.08.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

j64

Post autor: j64 »

Witam. Nie śledzę forum podczas listy.Ale wczoraj było " co innego widzisz ,co innego słyszysz". Miło było usłyszeć cytaty " znajomych "z forum.Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

stavanger pisze:
HERMMAN pisze:Nikt nie pisał do Barona. On po prostu z ciekawości wszedł na forum! :lol:
I pewnie przeczytał zalogowanych użytkowników

Pozdrowienia Panie Piotrze :D
Tak jest, pozdrawiamy :!: :P
Ja niestety wczoraj bez netu, ale rewelacyjnie słuchało się wczorajszego 1335 notowania :) Mail od Gary'ego, Baron, który czyta nasze forum, pozdrawiani forumowicze - po prostu niesamowite :P

A ku3a też żałuje, że nie mógł być tutaj wczoraj i słuchać tego "na żywca"..
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Wczoraj się zmogłem i przesłuchalem listę. Pierwszy raz od czasu, kiedy odszedł Pan Marek. Z nagrań, ale zawsze. Troche się obawiałem, jak to teraz bez Marka wygląda, ale moje obawy były bezpodstawne. Świetna lista i bardzo dobre prowadzenie. Wczesniej byłem zwolennikiem Balonika jako nowego prowadzącego, ale teraz jestem już w ogóle pewien- PANIE PIOTRZE ZOSTAŃ PAN I PROWADŹ LISTĘ, BO ROBI PAN TO DOBRZE I W SWOIM CIEKAWYM STYLU!

PS. A to, że nasze forum było odczytywan to już w ogóle ekstra. Ależ sie uradowałem słuchające tego :)
ODPOWIEDZ