Pytanie powinno byc inaczej postawione: czy pozaforumowi fani lp3 są tak samo wrazliwi jak Ci tutaj? jesli tak, to na pewno duuuuzo osob na ten utwor zaglosowalo.
p.s. ja chyba jestem jednym z nielicznych z forum ktorzy na niego nie glosowali. wylamie sie, ale mnie bardziej w tym notowaniu interesuje pozycja L-Dópy
Mi sie wydaje ze to nie bedzie ostatnie notowanie...
A co do Goodbye to myśle ze będzie w 30
Gdyby nie to ze zostalo w tamtym tygodniu zagrane, to by miało mniejsze szanse, ale z taka promocją to nie ma szans zeby 30 nie bylo
Witam wszystkich i stwierdzał, że komentarze Wasze pilnie czytał będę. Jednakże sam komentować raczej nie będę w stanie, bo po każdym wysłanym komentarzu muszę włączyć znowu forum, zalogować się, wyłączyć niebezpieczny dla komputera format ActiveX czy jakoś tak, a dopiero potem pisać kolejny komentarz. I jeszcze co jakiś czas wyłączać, żeby nie porobiło mi się kilkadziesiąt niedomkniętych okien.
Na początku przyznam z bólem, że w tym tygodniu nie mogłem się zalogować do głosowania, a maile do webmastera są odrzucane przez system. "Goodbye" zyskało o jeden głos mniej niż mogło zdobyć
kajman pisze:Witam wszystkich i stwierdzał, że komentarze Wasze pilnie czytał będę. Jednakże sam komentować raczej nie będę w stanie, bo po każdym wysłanym komentarzu muszę włączyć znowu forum, zalogować się, wyłączyć niebezpieczny dla komputera format ActiveX czy jakoś tak, a dopiero potem pisać kolejny komentarz. I jeszcze co jakiś czas wyłączać, żeby nie porobiło mi się kilkadziesiąt niedomkniętych okien.
A co Ci się stało? To Twoje ,,lufciki'' tak świrują przy Forum, czy przy każdej innej stronie?
Podejrzewam, że dzisiaj będzie 1 lub 2 nowości wysoko w poczekalni, bo myślę, że nowy Linkin wysoko się pojawi.
A nowy Maroon na szczęście nisko, chociaż i tak chętnie bym go zamienił z tym w 30.