Piotr pisze:bobby-x pisze:Widzisz Ty na tyle jesteś chamski w wypowiedziach, że każesz mi stąd wypier.......
Bardzo prosze, abys nie przypisywal ,mi slow, ktorych nie napisalem. Czy ja cosik takowego napisalem, zebys stad zniknal?
W poście o poprawkach różnych i Sophie B. Hawkins forumowicze djjack, jotem3 i mikrobi opisali ten przypadek i zaproponowali aby zapisać utwór jako Majka Magda i Patrycja, ja to potwierdziłem. Oczywiście dostało mi się od Rzecznika.
Jesteś Piotrze bardzo dobrym rzecznikiem, nie napisałeś wprost żebym stąd zniknął tylko okrężnie. Zdania typu "Ja sie powyzywam na Twoim tworze PTTK Otwock, o ile go kiedykolwiek skonczysz. A moze jest juz skonczony bo jakos nagle znalazles juz duzo czasu aby przebywac na niniejszym forum. A byles taki zapracowany." odbieram jako następną niechęć w stosunku do mojej osoby.
Na marginesie zarys nowej stronki pttk-u sprawdzali: z 15 letnim doświadczeniem turysta - piechur oraz przewodnik kwalifikowany z niemniejszym stazem. Opinia była pozytywna.
Wywody na temat mojego prywatnego czasu lub jego braku były znowu nie na miejscu. Ja nigdzie i nikomu nie zarzuciłem, że za mało czasu poświęca dla rodziny, domu, pttk-u, swoich prywatnych, zawodowych zainteresowań.
Moim zdaniem ani ja, ani nikt inny na tematy kto co robi z forumowiczów w danym czasie nie powinny się tutaj pojawić.
Takie zachowanie Pana Rzecznika raczej nie powoduje zyskiwania i zjednywania starych słuchaczy, wręcz przeciwnie, powoduje ich odwracanie się od Was. Teraz już wiem dlaczego stary nasłuchowcy, kronikarze, statystycy lp3-jki jak: Marcin, Zbyszek, Leszek, Robert, Wojtek nie zabierają tutaj głosu. Po co mają być obrażani przez Rzecznika.
Wiem, wiem Jacku zaraz napiszesz, że nie masz wpływu na to co pisze Rzecznik ale proponuję żebyś spotkał się z Nim na pifko lub wódeczkę (Kraków od Katowic niedaleko) i ustalił sobie formę zjednywania słuchaczy.
Jeżeli w bazie (wyszukiwarce) ma być oficjalnie a w skanach (których nie da się przefiltrować) ma być po Trójkowemu to znowu jest to chybiony pomysł.
Najpierw Piotr na mnie pluje a teraz pisze, żebym przygotował dla Jacka materiały. Ale Bobby TY się nie obrażaj, ja ci jeszcze dokopię przy najbliższej okazji a Ty bierz się za skany dla Jacka. No pięknie, już włączam skaner i biorę się do roboty.