Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
wzorowezero pisze:Dwa piosenki Lao Che - stali bywalcy Polskiego Topu, spadają na rzecz debiutującej na 95% Wojenki?
Właśnie powinny awansować a nie spadać, a tutaj takie coś. Nie wiem, co o tym napisać, niby to złe nie jest, bo wszystkie 3 utwory lubię. Ale to jest "dziewczynka-przeginka"
dannar pisze:Ale skoro nie, to najpewniej wypadł Zaucha.
Specjalnie nie żałuję, bo akurat tego utworu nawet on nie zdołał uratować. Ja głosowałem na genialne dzień dobry mr Blues i na Wołanie o słońce nad światem Dżambli (moje miejsca 1 i 2).
wzorowezero pisze:Dwa piosenki Lao Che - stali bywalcy Polskiego Topu, spadają na rzecz debiutującej na 95% Wojenki?
Właśnie powinny awansować a nie spadać, a tutaj takie coś. Nie wiem, co o tym napisać, niby to złe nie jest, bo wszystkie 3 utwory lubię. Ale to jest "dziewczynka-przeginka"
Czemu? Wojenka to ich najlepszy utwór ever i tyle
Czy najlepszy, to trudno jest dziasiaj stwierdzić, bo w końcu dalej grają, komponują Dotychczas, to może i owszem
Zegarmistrz spadł do 3 dziesiątki, ale podtrzymuje, a nawet poprawia nieco tę godznę
Czemu? Wojenka to ich najlepszy utwór ever i tyle
Fakty temu nie przeczą, to prawda W dodatku szybciej mnie przekonała niż Hydropiekłowstąpienie. Ale taki debiut?
Pomijając pierwszy Top (który jest debiutem samym w sobie), to zaraz się okaże, że Wojenka to będzie najlepszy debiut w historii PTWC. Z którego jednak się ucieszę
dannar pisze:Ale skoro nie, to najpewniej wypadł Zaucha.
Specjalnie nie żałuję, bo akurat tego utworu nawet on nie zdołał uratować.
Zauchy też bym zbytno nie żałował. Martyny jednak bardziej, bo gdy to tworzyła, śpiewała była bardzo fajną kobiktą, dzisiaj też jest (raczej babeczką), ale to już nie to
Ooo i jest Martynka jednak
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 5:31 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
Zibion pisze:Głosowanie na Top powinno trwać cały rok...pewnie byłoby ciekawiej
Nie wiem, czy to by zdało egzamin. Ponoć to głosujących na ostatnią chwilę jest tak dużo, że oni kształtują ostateczny wygląd Topów. A po drugie to nie wiadomo, czy po drodze coś lepszego od 33, 50 czy 100 wybranych utworów nie wkradnie się po głosowaniu coś, co ich zdaniem będzie o wiele lepsze, ale już nie można głosować.
EVENo pisze:Czemu? Wojenka to ich najlepszy utwór ever i tyle
Jeden z najgorszych. Na poziomie HPW (gdybym brał pod uwagę text byłoby wyżej, bo nie wkurza). A mieli kilka świetnych rzeczy z Historią i Wiatrem na czele.
Zarówno Zegarmistrz jak i domy u mnie na miejscach 83-143 przy czym w przypadku Woźniaka to zaskoczenie dla mnie samego, że tak nisko.
Oj, Wojenka musiałaby zadebiutować na 15. miejscu, żeby przebić Spadam Comy, która zadebiutowała w drugim Topie na 16. miejscu. Więc jeszcze sobie poczekamy
EVENo pisze:Cóż, nie chcę nikogo straszyć, ale o tej Wojence nadal ani widu, ani słychu. Ja jednak wciąż biorę pod uwagę dwa skrajnie różne scenariusze.