tzn. ja niepotrzebnie usunąłem kolumnę uczestnika, który dawno się nie pojawiał i przez to odciętych od świata było kilku uczestników.ku3a pisze:buuuGary pisze:maszynka mi nie zadziałała i wygrał ktoś inny. Zaraz przedstawię wyniki w innym dziale.
jak to nie zadzialala??
1332 (10.08.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
O właśnie. Podpisaniem się pod obiema wypowiedziami chciałbym się dziś z państwem pożegnać. I do...następnej listy.mrsap pisze:Też tak uważam. Dzisiejsze notowanie było świetne. Jeśli we wrześniu lista zejdzie z anteny, to ja nie wiem co zrobię...ku3a pisze:dzieki wszystkim.
bylo tak... po staremu...
Ku3a, naspamuj ich podaniami o pracę
wlasnie wrocilem z poczty. Ale fajny misiek
A jak oceniacie notowanie na chlodno? Mnie dziwi, ze puscili powiedzmy cala Poczekalni, a z podstawowego zestawienia tylko pierwsza pietnastke. I prawde mowiac Lista wspominkowa byla dobra tydzien temu. Dzisiejsza pierwsza godzina byla jak dla mnie od czapy. Jak juz z jakichs powodow nie chcieli wtedy puszczac notowanych piosenek, to byla jak dla mnie idealna okazja puscic kilka(nascie) piosenek ktore sie rzadko slyszy albo te z nieszczesliwej, albo nowosci, albo cokolwiek!
to przypomniala mi sie ostatnia moja wizyta na poczcie, kiedy to mialem nadzieje tydzien temu, ze awizo oznacza przesylke z Trojki. Niestety srodze sie rozczarowalem, bo to bylo pismo ze Spoldzielni. Poinformowano mnie, ze "w zwiazku z bledem systemu komputerowego zaszla pomylka w rozliczeniu podgrzania wody uzytkowej w lokalu". Co sie okazalo? Baba ktora wpisywala dane do systemu wklepala zla stawke za m^3!! Ze tez sa firmy ktore pisza tak beznadziejne systemy pelne takich bledow!ku3a pisze:buuuGary pisze:maszynka mi nie zadziałała i wygrał ktoś inny. Zaraz przedstawię wyniki w innym dziale.
jak to nie zadzialala??
A jak oceniacie notowanie na chlodno? Mnie dziwi, ze puscili powiedzmy cala Poczekalni, a z podstawowego zestawienia tylko pierwsza pietnastke. I prawde mowiac Lista wspominkowa byla dobra tydzien temu. Dzisiejsza pierwsza godzina byla jak dla mnie od czapy. Jak juz z jakichs powodow nie chcieli wtedy puszczac notowanych piosenek, to byla jak dla mnie idealna okazja puscic kilka(nascie) piosenek ktore sie rzadko slyszy albo te z nieszczesliwej, albo nowosci, albo cokolwiek!
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Ten Waters na 30 i Editors na 31 nie dają mi spokoju. Te wyniki wydają się mi mało wiarygodne, zwłaszcza Editors, który mnie akurat cieszy, ale aż taki wystrzał miesiąc po tym jak było piosenką dnia?
Poza tym już mniej brak "Easy Ridera".
Co do formuły listy to wydaje mi się, że się trochę przeliczyli z czasem i dlatego tak głupio wyszło z tymi miejscami 16-30. Poza tym pewnie trochę szyki pomieszał im ów tajemniczy słuchacz, który prosił o nowości w całości.
Zresztą Kuba powinien wiedzieć najlepiej, w końcu tam był.
Co do formuły listy to wydaje mi się, że się trochę przeliczyli z czasem i dlatego tak głupio wyszło z tymi miejscami 16-30. Poza tym pewnie trochę szyki pomieszał im ów tajemniczy słuchacz, który prosił o nowości w całości.
E no tego sluchacza wszsyscy tu znaja i pewnie sie pochwalil juz lub to zrobi niedlugo ze byl. Trcohe sie pomieszalo no ale co zrobic, Niedziwiedziowi od poczatku tez nie wszystko szlo...Gary pisze: Poza tym pewnie trochę szyki pomieszał im ów tajemniczy słuchacz, który prosił o nowości w całości.![]()
A to już chyba częściowo się pochwalił w wypowiedzi w innym dziale, jeśli to ten o którym myślę, że to on.jszmiles pisze:E no tego sluchacza wszsyscy tu znaja i pewnie sie pochwalil juz lub to zrobi niedlugo ze byl. Trcohe sie pomieszalo no ale co zrobic, Niedziwiedziowi od poczatku tez nie wszystko szlo...
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Zapomniałeś o drobnym druczku pt. Copyrights?Gary pisze:no w sumie znalazło by się kilka.jszmiles pisze:jakies pytania??![]()
Na przykład jak radzą sobie piosenki spoza listy, które promowaliśmy na forum?
mowilem ze nie bede go tu postowac co tydzien bo widomo dlaczegoprz_rulez pisze:Zapomniałeś o drobnym druczku pt. Copyrights?Gary pisze:no w sumie znalazło by się kilka.jszmiles pisze:jakies pytania??![]()
Na przykład jak radzą sobie piosenki spoza listy, które promowaliśmy na forum?
oraz nie wiem jak sobie radza tamte bo nie bylem przygotowywac listy. Moze bede w tym tyg a moze nie, sie zobaczy.
o tej godzinie jeszcze w stolicy funkcjonuje poczta?ku3a pisze:wlasnie wrocilem z poczty.
no racja, też tak myślęku3a pisze:A jak oceniacie notowanie na chlodno? Mnie dziwi, ze puscili powiedzmy cala Poczekalni, a z podstawowego zestawienia tylko pierwsza pietnastke. I prawde mowiac Lista wspominkowa byla dobra tydzien temu.
na pocieszenie padło "Lonely Day"ku3a pisze:Dzisiejsza pierwsza godzina byla jak dla mnie od czapy.
od początku jak Baron powiedział w piątek, że taki ktoś się zjawił w Radiu, domyślałam się o kogo chodzi, przecież tydzień temu zdaje się deklarował się, że przyjdzie do Trójki i zrobi tam porządek z załogą ListyGary pisze:Poza tym pewnie trochę szyki pomieszał im ów tajemniczy słuchacz, który prosił o nowości w całości.![]()
moja takMartyr pisze:o tej godzinie jeszcze w stolicy funkcjonuje poczta?ku3a pisze:wlasnie wrocilem z poczty.![]()
24/7, wielkie udogodnienie, ostatnio sie dowiedzialem, ze jszmiles tez sie na niej czasem zjawia
Martyr pisze:na pocieszenie padło "Lonely Day"ku3a pisze:Dzisiejsza pierwsza godzina byla jak dla mnie od czapy.
choc to nie zmienia faktu, ze wolalbym, ze nastepne Dookola bylo juz normalnym notowaniem...
pisal, pisalMartyr pisze:od początku jak Baron powiedział w piątek, że taki ktoś się zjawił w Radiu, domyślałam się o kogo chodzi, przecież tydzień temu zdaje się deklarował się, że przyjdzie do Trójki i zrobi tam porządek z załogą Listy
ciekawe tylko czy bedzie jezdzic czesciej