Znowu wokół listy i znowu Baron. Tak będzie do kończ sierpnia, a dalej nie wiadomo. Szkoda tylko, że Baron puszcza tylko pierwszą dziesiątkę. Może dziś będzie inaczej.
Ja jestem za tym, aby w czasie audycji była puszczana cała lista. Ludzie słuchają i głosują, a jak mają głosować skoro podczas godzin emisji listy nawet tych piosenek nie mogą usłyszeć.
Chyba nie za bardzo wiedzą co z tym fantem zrobić. Szczerze mówiąc to zmroziło mnie ostatnie zdanie z artykułu z medialink.pl "Podobnie jak przed tygodniem, także w najbliższy piątek wieczorny program „Dookoła listy” poprowadzi Piotr Baron. Tak ma być do końca sierpnia. Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach."
A czy ja cos pisalem? Poczekajcie do zmiany ramowki. To juz niebawem podobno ma nastapic. Ale nigdy nic nie wiadomo na 100% dopoki sie tego oficjalnie nie oglosi. A wszystko moze sie obrocic o 180 stopni w ciagu kilku godzin. Wystarczy tylko, ze...
Teraz nie ma zadnych watpliwosci, ze lista utrzymywana jest sztucznie przy zyciu serwujac cos na nute "Dookola listy".
Zreszta ja jestem "Rzecznikiem Administratora forum", a nie Trojki.
Czyli trzeba by było uświadomić dyrekcji, że są słuchacze, którzy chcą listy nadal. Widać nie do końca zdają sobie z tego sprawę.
Dzisiaj wyczytałem, że "słuchalność" im spadła. Sądzę, że jeśli nie daj Boże, ściągnęli by listę to poleci ona jeszcze bardziej w dół.
W sumie nie dziwię się, że nikt z obecnych dziennikarzy Trójki nie chce ciągnąć dalej tego listowego wózka. Nie chcą pewnie być posądzeni o to, że dybali na ciepłą posadkę. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji wydaje się zatrudnienie osoby z zewnątrz. No, ale najpierw musi zapaść decyzja, że lista będzie trwać nadal.
Gary pisze:Chyba nie za bardzo wiedzą co z tym fantem zrobić. Szczerze mówiąc to zmroziło mnie ostatnie zdanie z artykułu z medialink.pl "Podobnie jak przed tygodniem, także w najbliższy piątek wieczorny program „Dookoła listy” poprowadzi Piotr Baron. Tak ma być do końca sierpnia. Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach."
Gdyby rzeczywiście w taki sposób włodarze Trójki chcieli pożegnac się z fanami lp3, byłoby to najbardziej żenujące w możliwych rozwiązań.
Gabram pisze:Ja jestem za tym, aby w czasie audycji była puszczana cała lista. Ludzie słuchają i głosują, a jak mają głosować skoro podczas godzin emisji listy nawet tych piosenek nie mogą usłyszeć.
Dokładnie, takie traktowanie słuchaczy może doprowadzić do tego, że rzeczywiście ilość oddawanych głosów spadnie
Gary pisze:Czyli trzeba by było uświadomić dyrekcji, że są słuchacze, którzy chcą listy nadal. Widać nie do końca zdają sobie z tego sprawę.
Dzisiaj wyczytałem, że "słuchalność" im spadła. Sądzę, że jeśli nie daj Boże, ściągnęli by listę to poleci ona jeszcze bardziej w dół.
W sumie nie dziwię się, że nikt z obecnych dziennikarzy Trójki nie chce ciągnąć dalej tego listowego wózka. Nie chcą pewnie być posądzeni o to, że dybali na ciepłą posadkę. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji wydaje się zatrudnienie osoby z zewnątrz. No, ale najpierw musi zapaść decyzja, że lista będzie trwać nadal.
A ja jestem za Ku3ą.
Dlaczego oni nie mogą wyłożyć kawy na ławę i skończyć tej gry w ciuciubabkę? W ten sposób mogą doprowadzić do tego, że zaufanie do Trójki będzie niższe niż do Moherowego Ninjy.
Ku3a na pewno miałby większe szanse niż choroszcz, bo w końcu prowadził przecież już dwa notowania Tylko, że choroszcz w przeciwieństwie do ku3y wyraził chęć poprowadzenia listy.