1332 (10.08.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

trzpaw

1332 (10.08.2007)

Post autor: trzpaw »

Znowu wokół listy i znowu Baron. Tak będzie do kończ sierpnia, a dalej nie wiadomo. Szkoda tylko, że Baron puszcza tylko pierwszą dziesiątkę. Może dziś będzie inaczej.
Awatar użytkownika
Gabram
Listy Przebojów Trójki słucham od: 306

Post autor: Gabram »

Ja jestem za tym, aby w czasie audycji była puszczana cała lista. Ludzie słuchają i głosują, a jak mają głosować skoro podczas godzin emisji listy nawet tych piosenek nie mogą usłyszeć.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Chyba nie za bardzo wiedzą co z tym fantem zrobić. Szczerze mówiąc to zmroziło mnie ostatnie zdanie z artykułu z medialink.pl
"Podobnie jak przed tygodniem, także w najbliższy piątek wieczorny program „Dookoła listy” poprowadzi Piotr Baron. Tak ma być do końca sierpnia. Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach." :(
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

To teraz nasluchujcie, na kiedy zapowiadaja zmiane ramowki, na jesienna i wszystko bedzie jasne chociaz chcieliby dociagnac do numeru 1350
Awatar użytkownika
Gary

Piotr pisze:To teraz nasluchujcie, na kiedy zapowiadaja zmiane ramowki, na jesienna i wszystko bedzie jasne chociaz chcieliby dociagnac do numeru 1350
Czyli oni naprawdę rozważają ściągnięcie listy z ramówki?
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

A czy ja cos pisalem? Poczekajcie do zmiany ramowki. To juz niebawem podobno ma nastapic. Ale nigdy nic nie wiadomo na 100% dopoki sie tego oficjalnie nie oglosi. A wszystko moze sie obrocic o 180 stopni w ciagu kilku godzin. Wystarczy tylko, ze...

Teraz nie ma zadnych watpliwosci, ze lista utrzymywana jest sztucznie przy zyciu serwujac cos na nute "Dookola listy".

Zreszta ja jestem "Rzecznikiem Administratora forum", a nie Trojki.
Awatar użytkownika
Gary

Czyli trzeba by było uświadomić dyrekcji, że są słuchacze, którzy chcą listy nadal. Widać nie do końca zdają sobie z tego sprawę.
Dzisiaj wyczytałem, że "słuchalność" im spadła. Sądzę, że jeśli nie daj Boże, ściągnęli by listę to poleci ona jeszcze bardziej w dół.

W sumie nie dziwię się, że nikt z obecnych dziennikarzy Trójki nie chce ciągnąć dalej tego listowego wózka. Nie chcą pewnie być posądzeni o to, że dybali na ciepłą posadkę. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji wydaje się zatrudnienie osoby z zewnątrz. No, ale najpierw musi zapaść decyzja, że lista będzie trwać nadal.
Awatar użytkownika
jackal

Post autor: jackal »

Gary pisze:Chyba nie za bardzo wiedzą co z tym fantem zrobić. Szczerze mówiąc to zmroziło mnie ostatnie zdanie z artykułu z medialink.pl
"Podobnie jak przed tygodniem, także w najbliższy piątek wieczorny program „Dookoła listy” poprowadzi Piotr Baron. Tak ma być do końca sierpnia. Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach." :(
Gdyby rzeczywiście w taki sposób włodarze Trójki chcieli pożegnac się z fanami lp3, byłoby to najbardziej żenujące w możliwych rozwiązań.
trzpaw

Gabram pisze:Ja jestem za tym, aby w czasie audycji była puszczana cała lista. Ludzie słuchają i głosują, a jak mają głosować skoro podczas godzin emisji listy nawet tych piosenek nie mogą usłyszeć.
Dokładnie, takie traktowanie słuchaczy może doprowadzić do tego, że rzeczywiście ilość oddawanych głosów spadnie
trzpaw

Gary pisze:Czyli trzeba by było uświadomić dyrekcji, że są słuchacze, którzy chcą listy nadal. Widać nie do końca zdają sobie z tego sprawę.
Dzisiaj wyczytałem, że "słuchalność" im spadła. Sądzę, że jeśli nie daj Boże, ściągnęli by listę to poleci ona jeszcze bardziej w dół.

W sumie nie dziwię się, że nikt z obecnych dziennikarzy Trójki nie chce ciągnąć dalej tego listowego wózka. Nie chcą pewnie być posądzeni o to, że dybali na ciepłą posadkę. Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji wydaje się zatrudnienie osoby z zewnątrz. No, ale najpierw musi zapaść decyzja, że lista będzie trwać nadal.
gdzie wyczytałeś, że słuchalność spadła?
Awatar użytkownika
Gary

trzpaw pisze:gdzie wyczytałeś, że słuchalność spadła?
na medialink.pl
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Ale zdanie Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach brzmi tak jakby już byli pewni ze nie bedzie to LP3 :(
Awatar użytkownika
Gabram
Listy Przebojów Trójki słucham od: 306

Post autor: Gabram »

Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru z programem Dookoła Listy.
choroszcz

Post autor: choroszcz »

CHCIAŁBYM PROWADZIC LISTE - CO MAM ZROBIC
Awatar użytkownika
Gary

choroszcz pisze:CHCIAŁBYM PROWADZIC LISTE - CO MAM ZROBIC
Najlepiej jak złożysz aplikację do Skowrona :wink:
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

Dobrze, że jest choć jedna osoba w tym kraju, która chce tę listę prowadzić :) Ja jestem jak najbardziej za choroszczem :wink:
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

A ja jestem za Ku3ą.
Dlaczego oni nie mogą wyłożyć kawy na ławę i skończyć tej gry w ciuciubabkę? W ten sposób mogą doprowadzić do tego, że zaufanie do Trójki będzie niższe niż do Moherowego Ninjy.
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

Ku3a na pewno miałby większe szanse niż choroszcz, bo w końcu prowadził przecież już dwa notowania :wink: Tylko, że choroszcz w przeciwieństwie do ku3y wyraził chęć poprowadzenia listy.
trzpaw

może warto zadbać, by ze spadkiem słuchalności listy nie spadła ilość komentarzy na forum
Awatar użytkownika
Gary

trzpaw pisze:może warto zadbać, by ze spadkiem słuchalności listy nie spadła ilość komentarzy na forum
Ja pisałem o spadku słuchalności całego radia, a nie listy.

Q..a. Zaraz będę miał burzę za oknem :?
trzpaw

Jestem za tym, aby Ku3a prpwadził listę. Dobry pomysł
prz_rulez
Kontakt:

trzpaw pisze:może warto zadbać, by ze spadkiem słuchalności listy nie spadła ilość komentarzy na forum
Póki co jest chyba zupełnie na odwrót.
trzpaw

scenariusz i reżyseria Marek Niedźwiecki?
prz_rulez
Kontakt:

Gary pisze: Q..a. Zaraz będę miał burzę za oknem :?
Witaj w klubie. Pogoda taka jak obecne losy listy trójki...
trzpaw

pierwsza 15 w całości
ODPOWIEDZ