Kolejny szok na trzydziestym - tam miała być Basia!!!!!!!!!!!!! ;/ . To jest chyba najsłabszy utwór na liscie wedlug mnie. moze sie rozkreci, bo teraz bedzie okazja go posluchac w calosci, ale poki co...
na poczatku mily szoczek zwiazany z kobietami kto by sie spodziewal. ze starych maników tez sie ciesze i nie rozumiem malkontentów - o u mnie nie tak dawno na szczycie mojej listy byl starutki singiel 30 seconds the mars "the kill" (bury me) i co z tego?
a co do maxim & skin podzielam entuzjazm, ten utwór chyba doszedł do piątego miejsca na mojej liscie (dodam tylko ze wtedy moja swiadomosc muzyczna nie byla w pelni rozwinieta, dzisiaj pewnie byloby lepiej)
kajman pisze:Ktoś sobie gra w pici-polo albo ja jestem ślepy. W zestawie tylko 2 piosenki z 30 wypadły. Sorry ku3a, ale chyba i Ty liczysz na jeszcze 2 nowości.
26 (N). Co nie udało się Manics z "Your Love Alone..." (mimo wsparcia Niny Persson), udało się z "Autumnsong" - piosence nie tak znowu jesiennej, ale bardzo radującej ucho .
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 8:38 pm przez GregF, łącznie zmieniany 2 razy.
Oczywiście, że Piotr Baron. Poprzednie zresztą też.
Świetnie, że "AutumnSong" debiutuje!! I do tego są aż 3 nowości. Co z tego, że jedna słaba.
Widać że mniej osób głosuje, ale to dobrze bo są większe ruchy.
JaceK pisze:W końcu zagrał fanfary nowości, więc jednak... coś innego niż tydzień temu.
jak dla mnie dzisiaj jest zupelnie inaczej niz tydzien temu - grana jest cala (no powiedzmy) piecdziesiatka i trwa to 2 godziny.
OK! Tydzień temu było bez emisji, dzisiejsze prowadzi Piotr Baron — takie będą zapisy w Archiwum. Jeśli ktoś się z tym nie będzie zgadał, proszę swoją wykładnię kontynuować w dziale Poprawki. Jak widać, sami się między sobą nie zgadzamy co do tych kwestii, nawet podczas tego, co aktualnie słyszymy na antenie. Liczę, że nasi niezawodni archiwiści nagrywają... ,,taśmy prawdy''!
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2007 8:50 pm przez JaceK, łącznie zmieniany 2 razy.
A co do listy: proponuje, że w przypadku lsity dwugodzinnej lub krotszej zastosowac nazwe w archiwum "Skrócona emisja". tak chyba bedzie najsprawiedliwiej. bo dwie ostatnie listy ewidentnie byly wyemitowane. nie zmieniajcie historii, proszę.
prz_rulez pisze:a moze ten utwor w holdzie Markowi?
ja wiem jedno - powiem tej piosence "hello", ale na liscie gdzie glosuje na 5 piosenek.
zaczyna mi sie to nie podobac. Co szkodzilo po 30. powiedziec co jest na 29., 28. i 27.
JaceK pisze:OK! Tydzień temu było bez emisji, dzisiejsze prowadzi Piotr Baron — takie będą zapisy w Archiwum. Jeśli ktoś się z tym nie będzie zgadał, proszę swoją wykładnię kontynuować w dziale Poprawki.
Piotr Baron i odpowiedni komentarz do notowania to będzie ok.