koncert Hey i coś specjalnie dla forumowiczów ;-)

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Martyr

koncert Hey i coś specjalnie dla forumowiczów ;-)

Post autor: Martyr »

Pozwoliłam sobie stworzyć nowy temat bo (jak mi się wydaje) Hey jest dosyć lubianym zespołem na naszym forum.

Dwa tygodnie temu w niedzielę 22 lipca w moim mieście odbyło się świetne wydarzenie muzyczne. Jako suport wystąpił zespół eM. To bardzo sympatyczne chłopaki z Trójmiasta. Zagrali kilka kawałków znanych nam z lp3 i kilka innych. Po ich występie przyszło trochę poczekać na koncert głównej gwiazdy wieczoru, grupy Hey. Warto było, oczywiście. Zaczęło się od tego, że Kasia po wejściu na scenę tczewskiego amfiteatru powiedziała kilka słów o tragedii, która tego dnia zdarzyła się we Francji i z myślą o ofiarach i ich rodzinach odbył się koncert. Koncert był bardzo rockowy, jak można było się spodziewać. Z moich ulubionych padły: „[Sic!]”, „Muka”, „A Ty?”, „4 pory”, „Cisza ja i czas”, „Wczesna jesień”, „Mru-mru”. Fajnie wypadła zapożyczona od Republiki piosenka „Telefony”, która została odebrana w sposób szczególny przez tczewską publiczność (z wiadomych względów). Utwór, którym zespół chciał się pożegnać to nasza forumowa rekordzistka „Byłabym”, na którą czekałam właściwie od początku koncertu :P Na BIS zabrzmiał „Teksański”, „Zazdrość” i „Moja i twoja nadzieja”. Ta ostatnia odśpiewana została wspólnie przez Kasię Nosowską i zgromadzoną publiczność. Na sam koniec Hey usłyszał 100 lat od nas z okazji ich 15-tej rocznicy istnienia.

Najwytrwalsi doczekali się czegoś jeszcze. Po jakichś 60 minutach oczekiwania udało mi się dostać do busa, którym podróżuje zespół Hey. Bardzo miłe spotkanie oko w oko z artystami. Efekty tego spotkania są poniżej (równiez jest coś specjalnie dla forumowiczów :D).
Enjoy the surprise :P
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2007 11:59 am przez Martyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

ech, zazdroszczę :))

a czy mógłbym prosić na inny serwer ?:(
świderek

Post autor: świderek »

Hehe, bardzo fajny prezencik:) Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Ahoj!

Już sobie sciagam (ale nie kalesony ;-)

Od Marytr moga byc tylko same wspaniałości

7 dzien "richie"

:-(
Awatar użytkownika
Martyr

mateusz15 pisze:a czy mógłbym prosić na inny serwer ?:(
ależ proszę bardzo
specjalnie do tego celu stworzyłam swojego chomika :P
Zapraszam
Awatar użytkownika
Martyr

zbyszu pisze:Już sobie sciagam (ale nie kalesony ;-)
:lol:
zbyszu pisze:Od Martyr moga byc tylko same wspaniałości

Szalenie miło słyszeć takie słowa :D
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Heh, super :).
A bodajże 1 września ciekawa impreza w niedalekim od mojej rodzinnej miejscowości Skarżysku-Kamiennej - Skarfest, którego gospododarzem będzie ofkoz rodzimy happysad :).
A oprócz niego mają zagrać - jako główna gwiazda właśnie Hey, a poza tym Hurt, Habakuk i Hunter. Czy widzicie jakiś klucz tutaj, drodzy Wilsonowie? ;)
Dzień wcześniej będzie taki "mini Skarfest", zagrają: Muzyka Końca Lata, Stan Miłości i Zaufania, Maki i Chłopaki, Kawałek Kulki, Alicetea. Poza pierwszą, te nazwy nic mi nie mówią, ale fajnie brzmią, a to dobrze wróży ;).
A bilety - tanie 20-30 złociszy. Środek Polski, więc zewsząd blisko :D.
ku3a

Post autor: ku3a »

az dziwne, ze nie bedzie zespolow Hip-Hopowych ;-)
Awatar użytkownika
Martyr

Miszon pisze:gospododarzem będzie ofkoz rodzimy happysad :).
A oprócz niego mają zagrać - jako główna gwiazda właśnie Hey, a poza tym Hurt, Habakuk i Hunter. Czy widzicie jakiś klucz tutaj, drodzy Wilsonowie? ;)
chyba zabrakło Harlemu.. :wink:
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Martyr pisze:
mateusz15 pisze:a czy mógłbym prosić na inny serwer ?:(
ależ proszę bardzo
specjalnie do tego celu stworzyłam swojego chomika :P
Zapraszam
dziękuję bardzo :*
już sobie sciągam