Też podobny poziom w sumiebarb42 pisze:I jeszcze Discotheque!saferłel pisze:ale "Numb" to totalna rewelacja
XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Re: XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016 - wyniki
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Przebieżka do Śródborowianki zobaczyć, czy Mały Biały Domek stoi i powrót do domubobby-x pisze:DLA MNIE TOP MÓGŁBY SIĘ ZAKOŃCZYĆ NA 51. A JUTRO RANO METALLICA - ONE NA POBUDKĘ. NOGI BOLĄ, D... BOLI, KRĘGOSŁUP TEŻ. ZACZYNA TO DLA MNIE BYĆ MĘCZARNIĄ A NIE PRZYJEMNOŚCIĄ SŁUCHANIA.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Muszę zmienić taktykę na przyszły rok, bo głosowałem na piosenki Mety, które nie miały większych szans na dobry wynik, zaś Unforgiven pominąłem.
To pozostaje dzisiaj już tylko jedna Meta 
im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
Martyr pisze:w moim przypadku to Florence And The Machine - NO LIGHT NO LIGHT, rok 2011.zielonakoniczynka pisze:Jaki macie najnowszy utwór w 100, na którą głosowaliście?
U mnie też.
- zielonakoniczynka
I od razu masaż karku zmęczonego od siedzenia przed kompemMartyr pisze:im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
zielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
O nie, to jeden z najsłabszych kawałków z ich chyba najsłabszej płyty.barb42 pisze:I jeszcze Discotheque!saferłel pisze:ale "Numb" to totalna rewelacja
Metallica jednak do górnej.
34-28-9.
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
A ja się boję, że pogubię kolczykiMartyr pisze:im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
U mnie prawie odwrotnie, ale mieli jeszcze przynajmniej 1 gorszy utwór, może nawet nieco więcej.krzychu78 pisze:jak dla mnie ich nr 1
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Musiałem pójść przekąsić nieco spóźniony obiad. Ale w tle cały czas leciał TWC więc jeszcze mogę ocenić tę piąteczkę:
Metallica - One dostaną 9,5 pkt. czasami ten utwór załapuję się do mej ścisłej czołówki, a czasem nie.
Simon and Garfunkel - the Sound of Silence 8,5 pkt. oni akurat mają jeszcze lepsze piosenki w swoim repertuarze!
Jimi Hendrix Experience - Hey Joe to spokojne 8,5. Jakoś nigdy nie byłem wielkim fanem tego fenomenalnego gitarzysty.
U2 - With or Without You 9,5. Z pewnością to są moi faworyci XX wieku, a ta piosenka jest jedną z najlepszych.
Metallica - the Unforgiven i wreszcie pierwsza ocena 10 pkt. Dla takich mistrzów cięzkiego, balladowego brzmienia należy się absolutnie.
Metallica - One dostaną 9,5 pkt. czasami ten utwór załapuję się do mej ścisłej czołówki, a czasem nie.
Simon and Garfunkel - the Sound of Silence 8,5 pkt. oni akurat mają jeszcze lepsze piosenki w swoim repertuarze!
Jimi Hendrix Experience - Hey Joe to spokojne 8,5. Jakoś nigdy nie byłem wielkim fanem tego fenomenalnego gitarzysty.
U2 - With or Without You 9,5. Z pewnością to są moi faworyci XX wieku, a ta piosenka jest jedną z najlepszych.
Metallica - the Unforgiven i wreszcie pierwsza ocena 10 pkt. Dla takich mistrzów cięzkiego, balladowego brzmienia należy się absolutnie.
-
wzorowezero
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
Jest i Sinead O'Connor - wspaniały utwór, wspaniały głos
Zasłużony awans po kręceniu się w dolnej części setki 
"Nothing Compares 2 U" czasem puszczam na lekcji angielskiego - dobry tekst do nauki Present Perfect. 
Dzięki Kuba za statystyki
Brawo brawo dla Piotra Metza, dzięki za to wspomnienie 
Uff, dobrze że ta Sinead nie wyżej. Jeszcze REM poproszę od razu by mieć to już za sobą 
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 5:37 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonakoniczynka
A właśnie -Ty w Chinach jeszcze? Chyba rok temu nie było Cię na topie?1981 pisze:"Nothing Compares 2 U" czasem puszczam na lekcji angielskiego - dobry tekst do nauki Present Perfect.
No to mamy drugi utwór Prince'a dzisiaj. Nota bene dopiero po sukcesie przeróbki Sinead nagrał własną wersję.
Co więcej drugi bardzo dobry, a poza tym chyba nic więcej od niego nie lubię.
35-28-9.
Co więcej drugi bardzo dobry, a poza tym chyba nic więcej od niego nie lubię.
35-28-9.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
I mój absolutny faworyt sprzed kilku lat Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U 10pkt. 
Jak dobrze ze głośniki z pokoju mają tak dobry zasięg do kuchni u nas
Świetna Sinead śpiewa a ja idę po resztę pierogów 
Teraz w Polsce, wylatuję do Chin w niedzielę. Rok temu chyba zasnąłem przy ostatniej godzinie...zielonakoniczynka pisze:A właśnie -Ty w Chinach jeszcze? Chyba rok temu nie było Cię na topie?1981 pisze:"Nothing Compares 2 U" czasem puszczam na lekcji angielskiego - dobry tekst do nauki Present Perfect.
Zgłodniałem...Martyr pisze:Jak dobrze ze głośniki z pokoju mają tak dobry zasięg do kuchni u nasŚwietna Sinead śpiewa a ja idę po resztę pierogów
A to jeden z moich "koszmarów" - jakoś nigdy się do tej piosenki nie umiałem przekonać...
Dni, których nie znamy, jak pięknie!!
ładny awans Dni , +10