Też podobny poziom w sumiebarb42 pisze:I jeszcze Discotheque!saferłel pisze:ale "Numb" to totalna rewelacja

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Też podobny poziom w sumiebarb42 pisze:I jeszcze Discotheque!saferłel pisze:ale "Numb" to totalna rewelacja
Przebieżka do Śródborowianki zobaczyć, czy Mały Biały Domek stoi i powrót do domubobby-x pisze:DLA MNIE TOP MÓGŁBY SIĘ ZAKOŃCZYĆ NA 51. A JUTRO RANO METALLICA - ONE NA POBUDKĘ. NOGI BOLĄ, D... BOLI, KRĘGOSŁUP TEŻ. ZACZYNA TO DLA MNIE BYĆ MĘCZARNIĄ A NIE PRZYJEMNOŚCIĄ SŁUCHANIA.
im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
Martyr pisze:w moim przypadku to Florence And The Machine - NO LIGHT NO LIGHT, rok 2011.zielonakoniczynka pisze:Jaki macie najnowszy utwór w 100, na którą głosowaliście?
I od razu masaż karku zmęczonego od siedzenia przed kompemMartyr pisze:im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
zielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
O nie, to jeden z najsłabszych kawałków z ich chyba najsłabszej płyty.barb42 pisze:I jeszcze Discotheque!saferłel pisze:ale "Numb" to totalna rewelacja
A ja się boję, że pogubię kolczykiMartyr pisze:im dłuższe, tym bardziej fruwajozielonakoniczynka pisze:włosy fruwajo
U mnie prawie odwrotnie, ale mieli jeszcze przynajmniej 1 gorszy utwór, może nawet nieco więcej.krzychu78 pisze:jak dla mnie ich nr 1
A właśnie -Ty w Chinach jeszcze? Chyba rok temu nie było Cię na topie?1981 pisze:"Nothing Compares 2 U" czasem puszczam na lekcji angielskiego - dobry tekst do nauki Present Perfect.
Teraz w Polsce, wylatuję do Chin w niedzielę. Rok temu chyba zasnąłem przy ostatniej godzinie...zielonakoniczynka pisze:A właśnie -Ty w Chinach jeszcze? Chyba rok temu nie było Cię na topie?1981 pisze:"Nothing Compares 2 U" czasem puszczam na lekcji angielskiego - dobry tekst do nauki Present Perfect.
Zgłodniałem...Martyr pisze:Jak dobrze ze głośniki z pokoju mają tak dobry zasięg do kuchni u nasŚwietna Sinead śpiewa a ja idę po resztę pierogów