Ja też bardzo lubię, tylko dlaczego nie jest w TOP 100Nicoletta pisze:właściwie to sama jestem ciekawa gdzie uplasuje się Home by the sea. Bardzo lubię tą piosenkę

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja też bardzo lubię, tylko dlaczego nie jest w TOP 100Nicoletta pisze:właściwie to sama jestem ciekawa gdzie uplasuje się Home by the sea. Bardzo lubię tą piosenkę
Dokładnie tak jest. Jeśli miałaby być alternatywa: codziennie 10 kolejnych miejsc idąc od dołu lub niepodanie w ogóle żadnych pozycji spoza Top100 (jak w ostatnim Polskim Topie), to chyba każdy wolałby to pierwsze, prawda?piotr1990 pisze:A tak poważniej to nie wiem po co o tym pisać? Nie lepiej zaakceptować to co jest? Czy jest źle? Dalszych wyników zawsze może nie być, a jak nie tych to następnych, np. ostatniego PTWC nie poznaliśmy dalszych pozycji. Także proponuję nie szukać dziury w całym.
Delikatnie tylko zapytam, czy te zmiany będą dotyczyły topów czy będą się ogólnie odnosiły do życia forumowego?Piotr pisze:Zresztą i tak w ciągu najbliższego roku wiele rzeczy się zmieni, ale to już inna i prawdopodobnie nie moja bajka.
Ja ta samo, wszystko przesłuchane na bieżącotadzio3 pisze:Ja już przesłuchałem wszystkie piosenki w odpowiedniej kolejności. Frajda niesamowita, a do tego czeka mnie jeszcze ponad tysiąc takich kawałków![]()
I robi się coraz ciekawiej.
Ja właśnie Was gonię, teraz najnowsza piątka i mam wszystko na bieżąco. Przy okazji, w linkach z forum często są wersje koncertowe, co ma niezaprzeczalną i ogromną zaletę obcowania z wizją, a nie tylko z fonią, zwłaszcza w przypadku staroci, ale ja wolę nagrania studyjne i tam gdzie to możliwe, wstawiłem na swoją playlistę i odsłuchałem właśnie je.Anvil pisze:Ja ta samo, wszystko przesłuchane na bieżącotadzio3 pisze:Ja już przesłuchałem wszystkie piosenki w odpowiedniej kolejności. Frajda niesamowita, a do tego czeka mnie jeszcze ponad tysiąc takich kawałków![]()
I robi się coraz ciekawiej.![]()
Był znacznie wyżej, ale słusznie spada, bo zdecydowanie nie przetrwał próby czasu. Dosyć przeciętny kawałek jak na te, które pojawiają się na sąsiadujących miejscachmiszony pisze: Zaskakuje słaby wynik Sam Brown a już zupełnie Kings of Leon
Dokładnie. Ale i tak tak tragiczne wyniki tego utworu to jedna z największych sensacji nie tylko tego topu, ale kilku ostatnich topów.Gary pisze:raczej wyżej od pierwszego covera tego tematu
Zauważ, że nie tylko w tym przypadku to nie zadziałało. Podobnie było choćby z Paulem Simonem czy Robertem Plantem.Gary pisze:Wydawałoby się, że jak się Jethro Tull obetnie trochę utworów to reszta pójdzie w górę. Jednak tak to nie działa.