33xznawca.

Tu posprawdzamy swoją wiedzę na temat Listy Przebojów Trójki — za prawidłowe odpowiedzi nie obiecujemy jednak dżinsów, singielków ani innych gadżetów!
kajman

33xznawca.

Post autor: kajman »

Chcę tylko powiedzieć oficjalnie, że po tej edycji znawcy 3 najlepsze osoby otrzymają nagrody z tej samej puli, co w Naszej Liście i Forumowej (dzięki dla Jacka).
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

tylko po tej edycji (33) czy za całość (podsumowanie wszystkich edycji)
:wink:
Awatar użytkownika
mateusz15
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku

Post autor: mateusz15 »

Za całość, rzecz jasna :wink:
kajman

Nastąpiły przejściowe problemy, gdyż wprawdzie wiemy już, kto dostanie nagrody, ale jeszcze nie wiadomo, kto jakie. Proszę nagrodzonych o trochę cierpliwości.
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

Rozumiem, że od teraz liczymy wszystko od nowa :wink: :?:
kajman

mrsap pisze:Rozumiem, że od teraz liczymy wszystko od nowa :wink: :?:
Nie, liczymy po staremu. Najwyżej jeżeli będą jeszcze jakieś nagrody kiedyś, to dodatkowo policzę od 34 notowania. Dla tych, którzy lubią znać najświeższe tendencje jest ranking kroczący.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

No muszę się pochwalić, że wygrałem, i że nagroda będzie :D

Próbowałem sobie przypomnieć kiedy ostatnio jakąś nagrodę w konkursie zdobyłem. No i sięgam pamięcią 1990 roku, gdy będąc kilkuletnim smarkiem i fanem piłki kopanej poprawnie wytypowałem półfinalistów MŚ we Włoszech (Niemcy, Argentyna, Włochy, Anglia) w konkursie zorganizowanym przez którąś gazetę codzienną (Rzepa? GW?). Z tamtych mistrzostw najlepiej pamiętam ćwierćfinał Anglia-Kamerun - jak chyba większość kibiców na świecie byłem za rewelacyjnym Kamerunem, ale to Anglię typowałem wcześniej jako półfinalistę. Wystąpił więc konflikt interesów :) Angole mieli szczęście i przeszli dalej, a ja dostałem w nagrodę puzzle, chyba z Don Kichotem i Sancho Pansą (tak to się pisze?). Ech, wzruszyłem się...
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

adr pisze:Z tamtych mistrzostw najlepiej pamiętam ćwierćfinał Anglia-Kamerun - jak chyba większość kibiców na świecie byłem za rewelacyjnym Kamerunem, ale to Anglię typowałem wcześniej jako półfinalistę. Wystąpił więc konflikt interesów :) Angole mieli szczęście i przeszli dalej, a ja dostałem w nagrodę puzzle, chyba z Don Kichotem i Sancho Pansą (tak to się pisze?). Ech, wzruszyłem się...
Ech, też się wzruszyłem na wspomnienie tego meczu. Oczywiście byłem w tej większości (?) kibicującej Kamerunowi. :) To jeden z nielicznych meczy, które pamiętam z tego, co tu dużo mówić, nudnego mundialu. :)
Awatar użytkownika
jackal

Post autor: jackal »

Haha, MŚ'90 pamiętam jak przez mgłę, co najwyżej nazwisko króla strzelców - Salvatore Schillaci! A to tutaj to moja pierwsza wygrana czegokolwiek od czasu Olimpiady 1996 - wygrałem wówczas darmową puszkę coli :)
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

kajman pisze:
mrsap pisze:Rozumiem, że od teraz liczymy wszystko od nowa :wink: :?:
Nie, liczymy po staremu. Najwyżej jeżeli będą jeszcze jakieś nagrody kiedyś, to dodatkowo policzę od 34 notowania. Dla tych, którzy lubią znać najświeższe tendencje jest ranking kroczący.
A ja jednak byłbym za liczeniem od zera, żeby zaczął się zupełnie nowy sezon. Czy powinien trwać pół roku, rok czy konkretną ilość notowań - nie wiem. Ale będzie ciekawiej.

Natomiast "listę wszech czasów" można prowadzić oddzielnie i po jakimś dłuższym czasie za to też dać nagrody (jeśli się znajdą :wink: ).
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Chyba już było wcześniej ustalone, że ta edycja trwa do końca roku (kalendarzowego). :)
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Płyta doszła. Jutro przesłucham.
Dziękuję Jackowi i Kubie.
:)
ODPOWIEDZ