interpretacja kapitalna!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Raczej bez Kory. Nie sądzę, by ktoś w Trójce mógł nie dopisać takiego nazwiska.barb42 pisze:To Nosowska z Męskiego, czy razem z Korą? Fragment na stronie listy nic mi nie mówi.
No fakt faktem, pierwszy na górze niezawieszony do tej pory to niejaki... Yacy.Yacy pisze:sytuacja, która jest na górze mi się nie podoba i tyle.
Mnie też ta sytuacja się nie podoba, ale sami sobie jesteście winni. Zabetonowani na szczycie czują się bezkarni, gdyż nie ponoszą żadnych konsekwencji poza zamrożeniem na 5 tygodni. Gdyby odejmować im punkty, jak proponowałem kilkanaście tygodni temu, wówczas prędko wyszliby z zamrażarki. Byliście przeciwko mojej propozycji, więc macie teraz pasztet.Yacy pisze:ja nie zgłaszam, bo sytuacja, która jest na górze mi się nie podoba i tyle.
Prawdę mówiąc, nie sądzę, by tak było. Piękne jest to, że nikomu to tej pory chyba na myśl nie przyszło, by zgłosić taki utwór jak ja.jollyroger72 pisze:Gdyby odejmować im punkty, jak proponowałem kilkanaście tygodni temu, wówczas prędko wyszliby z zamrażarki.
A ja tak obserwując od dłuższego czasu jakie efekty przynoszą promocje, to jednak rozumiem, że chce się wybrać taki utwór, który jest w Nieszczęśliwej 20, bo tylko takie mają w zasadzie szansę. Więc rozumiem też to zamrażanie się. A nie chciałabym być zmuszona do promowania czegoś, co mi się nie do końca podoba tylko dlatego, że przyszła moja kolej. Z kolei nie chciałabym też być karana za to, że w zestawie nie ma ciekawych, z mojego punktu widzenia, propozycji.jollyroger72 pisze:Zabetonowani na szczycie czują się bezkarni, gdyż nie ponoszą żadnych konsekwencji poza zamrożeniem na 5 tygodni. Gdyby odejmować im punkty, jak proponowałem kilkanaście tygodni temu, wówczas prędko wyszliby z zamrażarki.
A ja bym chyba wolała, żeby nikomu więcej taki pomysł do głowy nie przyszedł już.konwicki1980 pisze:Piękne jest to, że nikomu to tej pory chyba na myśl nie przyszło, by zgłosić taki utwór jak ja.![]()
ale to wiesz, że jeśli nie zgłosisz nic, to zostaniesz zamrożony?...Yacy pisze:ja nie zgłaszam, bo sytuacja, która jest na górze mi się nie podoba i tyle.
czyli nie zostaję zawieszony, tylko o to proszę. ja nie chcę się zawieszać, tym bardziej, że to nie ma najmniejszego sensu. nie wiem co wtedy o tym myślałem, ale pomysł jollyego z tym, że zawieszonym nie dolicza się punktów byłby chyba ok. wtedy jest szansa, że nie zawieszający się wskoczyliby na czoło. tylko kto wtedy by się prosił o zawieszenie?kajman pisze:3. Osoba może poinformować o chęci zawieszenia zgłaszania utworow do promowania, ale wtedy (dla uniknięcia bałaganu) to zawieszenie musi trwać minimum 3 tygodnie.
na początku tego wątku ku3a pisze:"Wspomagali" = poswiecili jeden ze swoich dziesieciu glosow na Liste na piosenke, ktorej pomoc jest potrzebna, czyli taka ktora na razie na elpetrojce w zaden sposob nie zaistniala.
czy te słowa maja jeszcze znaczenie? czy chodzi o to, by zaproponować utwór, który zadebiutuje bardzo wysoko? jesli to drugie to utwór tegotygodniowy spełnia ten warunek idealnie...ku3a pisze:Moze uda nam sie wspolnymi silami wprowadzic jakas piosenke do Poczekalni. Byc moze ludzie sluchajacy Listy po uslyszeniu podchwyca, zaczna glosowac i bedziemy miec przypadek podobny do "Again"? Probujmy
http://forum.lp3.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 3e20fc5024Yacy pisze:(chyba, że gdzieś była nowelizacja regulaminu, czego nie sposób znaleźć)
Jako jeden z zamrożonych mogę powiedzieć, że na pewno nie czuję się bezkarnie.jollyroger72 pisze:Zabetonowani na szczycie czują się bezkarni, gdyż nie ponoszą żadnych konsekwencji poza zamrożeniem na 5 tygodni. Gdyby odejmować im punkty, jak proponowałem kilkanaście tygodni temu, wówczas prędko wyszliby z zamrażarki. Byliście przeciwko mojej propozycji, więc macie teraz pasztet.
Nigdy nie napisałem, że moja propozycja jest idealna.piotr1990 pisze:(...) dlaczego mają mi być odejmowane punkty za to skoro zdobyłem je głosując na utwory promowane.
po pierwsze - i nic Ci to nie dało do myślenia?...konwicki1980 pisze:Piękne jest to, że nikomu to tej pory chyba na myśl nie przyszło, by zgłosić taki utwór jak ja.![]()
Inna sprawa to chora sytuacja jaka jest, że ileś osób z czołówki całymi miesiącami jest w zawieszeniu. Po raz kolejny napiszę tylko, że podziawiam tych, którym chce się to ogarniać.konwicki1980 pisze:W sumie wykorzystałem sytuację, jaka się nadarzyła. Może do przyszłego tygodnia ktoś z góry przemyśli sprawę.
Szczerze ci Kuba powiem, że nic mnie nie obchodzi, jaka kiedyś była idea. Zupełnie nic. Zapromowałem najlepszy utwór spośród tych, które nie były na liście i tyle. Inny nie był nawet w Nieszczęśliwej i po promocji może do niej by się załapał, no i potem koniec balu, panno Lalu. Jak dla kogoś "promocją" jest awans z 67. na 64. przykładowo, to gratuluję. Już to przerabiałem parę razy.ku3a pisze:Poza tym nie taka była idea wyboru piosenek promowanych.
Też mi się od razu tak skojarzyło...Tomekk pisze:Pamiętam, że Bodeczek też promował cover wykonywany przez Nosowską...
Sorry. ale bardzo to niesmaczne ku3a. Czasem własne spostrzeżenia lepiej zachować dla siebie, bo to działa w obie strony.ku3a pisze:po pierwsze - i nic Ci to nie dało do myślenia?...konwicki1980 pisze:Piękne jest to, że nikomu to tej pory chyba na myśl nie przyszło, by zgłosić taki utwór jak ja.![]()
![]()
.