GregF pisze:17 (b/z). Starszy singiel Papryczek pewnie wyleciał, a "Hump De Bump" na szczęście wyhamował i oby za tydzień zaczął się staczać .
o co ci chodzi po co ma wychamowac ma fajny rytm i super trabke chwytliwy refren super gitare no nie wiem czego wiecej mozna chciec od peppersów moze takiej zrzyny jak dani california króre było ewidentnym plagiatem
Ja lubię tę bardziej liryczną część ich repertuaru, gdy udowadniają, że potrafią skomponować urocze melodie, i dlatego z ostatniej płyty wolę "Snow (Hey Oh)" i "Desecration Smile", a np. z klasycznego "Blood Sugar Sex & Magik" zawsze skuteczniej przyswajałem "Under The Bridge" czy "Breaking The Girl" niż takie "Give It Away" .
marsvolta pisze:najbardziej to dziwi mnie fakt ze płyta Strachów Piła Tango jest z 2005 roku a dopiero teraz wydaja kolejny singiel Jedna taka szansa na 100!!!!!
kajman pisze:Tak jak przypuszczałem to byłem bez szans. ale przynajmniej pogadałem sobie z... naszym forumowym kolegą (a moim i kilku innych nawet 2-forumowym).
marsvolta pisze:najbardziej to dziwi mnie fakt ze płyta Strachów Piła Tango jest z 2005 roku a dopiero teraz wydaja kolejny singiel Jedna taka szansa na 100!!!!!
kajman pisze:Tak jak przypuszczałem to byłem bez szans. ale przynajmniej pogadałem sobie z... naszym forumowym kolegą (a moim i kilku innych nawet 2-forumowym).
13 (+1). "Motorek" Grechuty w wersji Turnaua nieco drgnął, ale do Top 10 jeszcze trochę brakuje. W tekście mowa o "maturze o gimnazjum", bo tekst Czechowicza powstał jeszcze przed II wojną światową, gdy obowiązywał inny system edukacyjny .
"Motorek" na 13. to dla mnie bardzo zla wiadomosc w Znawcy. -1 w stosunku do wspolnego i co najwyzej 0 zamiast +2 na Tori.
na pocieszenie to, ze L Dópa conajmniej na 12.