Nikt nie odgadł pierwszej piątki we właściwej kolejności. Najbliżej tego wyczynu był gżegoż, który zamienił Kult z U2. Pozycje 3-5 - we właściwej kolejności.
I myślę, że właśnie gżegożowi należy się nagroda pocieszenia
Atrakcyjna płyta CD gżegoż - gratuluję!
Dzięki za uczestnictwo we wszystkich tegorocznych zabawach. A czy w nowym roku będą kolejne?
Jak widzicie nie mam za wiele pomysłów na nowe. Może pomożecie mi w tym?
Piszcie na mejla - jotem3@wp.pl i proponujcie nowe piątkowe zabawy przy komentowaniu Listy
NAJLEPSZEGO W 2014 ROKU ŻYCZĘ!!!
Ostatnio zmieniony pt gru 27, 2013 11:04 pm przez jotem3, łącznie zmieniany 1 raz.
Szanowny Panie Kazimierzu, niegdyś śpiewał Pan o Andrzeju Gołocie, teraz się Pan w niego przepoczwarza. Ja wiem, że ten kraj to żadne Kanaan, że rzeczywiście ma się czasem ochotę odgryźć coś tej Polsce, że kręgosłup coraz częściej niemożliwie napierdala, ale czasem sobie myślę, że lepiej Panu wychodzi floret od prawego/lewego prostego poniżej pasa.
bobby-x pisze:Krąg osób - stałych bywalców- zacieśnia się, może się mylę ale tylko kamil był w tym roku jedynym zlotowym nowicjuszem.
Bo to już nie są zloty forum. To spotkania towarzyskie, Grupy Osób, Które Poznały Się Za Pośrednictwem Forum.
edit.
wyobrażam sobie, że coraz trudniej nowicjuszom poruszać się w konwencji wytworzonych rytuałów i subtelniejących relacji. Wyobrażam też sobie, że rutyna już przemogła spontaniczność.
słoik pisze:edit.
wyobrażam sobie, że coraz trudniej nowicjuszom poruszać się w konwencji wytworzonych rytuałów i subtelniejących relacji. Wyobrażam też sobie, że rutyna już przemogła spontaniczność.
Mówisz o zlotach? Pewne stałe punkty są fajne, pomagają uporządkować wiele rzeczy, czas jest lepiej wykorzystany itp. Przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie.
słoik pisze:Bo to już nie są zloty forum. To spotkania towarzyskie, Grupy Osób, Które Poznały Się Za Pośrednictwem Forum.
Mój debiut nastąpił w sierpniu 2012 na wyjazdowym zlocie w Toruniu. I wcale nie czułem się jak nowicjusz. Również tak mnie nie potraktowano, gdyż nawet nie musiałem pisać relacji ze zlotu
Cieszę się, że Kazik znów na szczycie I tak trzymać! Do Siego Roku
słoik pisze:Bo to już nie są zloty forum. To spotkania towarzyskie, Grupy Osób, Które Poznały Się Za Pośrednictwem Forum.
Nie wina zlotowiczów, że nikt nowy nie przyjeżdża.
Otóż to. Znasz słoiku zapewne niezwykle pozytywne reakcje kajmana w wątkach o zlotach i myślę, że te nie są one odosobnione.
Podobnie możnaby napisać o wątkach, gdzie ludzie bawią się w znafcowanie, w Topy, w Naszą Listę czy publikacje innych list przebojów. A zaczęło się przecież od poprawek do archiwum, prawda?
adameria pisze: Podobnie możnaby napisać o wątkach, gdzie ludzie bawią się w znafcowanie, w Topy, w Naszą Listę czy publikacje innych list przebojów. A zaczęło się przecież od poprawek do archiwum, prawda?
Nie pamiętam początków forum, ale to tylko potwierdzałoby moją tezę, że zloty wybijają się na niepodległość, tak, jak forum wypączkowało z archiwum. I nie jest to żadna krytyka zlotów, choć widzę, że moje słowa zostały tak odebrane. Przecież wielokrotnie pisałem, że jestem ich fanem.