gżegoż pisze:Miłe jest także to, że do N13 dostał się kolejny świetny utwór: Rita Pax - BRAIN. Kajman dość dużą wagę przywiązuje do tego, jak w utworach "zachowują" się instrumenty. Moim zdaniem właśnie tutaj są rewelacyjne!
Akurat tutaj bym się nie zgodził, natomiast świetnie to było zrobione w poprzednim utworze Rity.
adameria pisze:Wiele można ignorować, jednak nie coś takiego, jak obrażanie pracownika stacji, z której nadawana jest audycja.
Akurat tym razem całkowicie się zgadzam, ale mam dwa zastrzeżenia.
1. Uważam, że w ogóle obrażanie kogokolwiek nie może mieć miejsca.
2. W moim odczuciu w sprawie dodawania/niedodawania utworów do zestawu też przekraczane są wielokrotnie granice przyzwoitości.
Isenor pisze:nie mam prawa krytykować,to jest Jego opinia,ani obrażać,taki ma profil audycji,nie chcesz nie słuchaj.
Mam prawo krytykować, nie mam prawa obrażać. Przynajmniej ja tak uważam.
ku3a pisze:zastanawiam się w ile czasu dałbyś radę je poznać
W moim odczuciu ta wypowiedź też przekracza granicę. Uważam, że nie ma sensu dostosowywać się do stylu rozmówcy.
Emilia pisze:Przegiąłeś kolego po całości. Wara mi od Stelki! Może i nie wszystko co gra w swoich audycjach do mnie trafia, ale facet zna się na swojej robocie, kocha muzykę, ma poczucie humoru i po prostu nie można go nie lubić, o szacunku nie wspomnę.
To nie jest żaden argument. Jakby Twoim zdaniem się nie znał, nie kochał muzyki, nie miał poczucia humoru i można go było nie lubić to wtedy można by go było obrażać?
pbd2 pisze:Myślę, że można się nie zgadzać z gustem tego czy innego redaktora, rodzajem proponowanej muzyki, można widzieć u kogoś wady i błędy, nie zgadzać się z czyjąś wizją pracy dziennikarskiej - jako słuchacze mamy do tego prawo, mamy też prawo do krytyki, bo Trójka to w końcu stacja publiczna, opłacana z abonamentu. Ale obrażanie kogokolwiek to jednak lekka przesada.
I tutaj się zgadzam całkowicie.
pbd2 pisze:Tym bardziej red. Stelmacha, który jest nie tylko dziennikarzem Programu Trzeciego, ale także jednym z nas, stałych słuchaczy LP3 od lat.
A tutaj już nie. Dla mnie nie możemy obrażać w równym stopniu Stelmacha, jak i redaktora stacji komercyjnej, który mówi, że Trójki nienawidzi.