A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.kajman pisze:Czyli nowości to National, Sterophonics i być może (chociaż nie podejrzewam) Kamil.
Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- 
				kingakostecka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995
Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
- 
				lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Stereo w Poczekalni ?  Nigdy bym nie podejrzewała, że ten fakt mnie tak ucieszy. Ale i nigdy ( aż do teraz ) nie grali oni bluesa.
 Nigdy bym nie podejrzewała, że ten fakt mnie tak ucieszy. Ale i nigdy ( aż do teraz ) nie grali oni bluesa.

Nigdy bym nie podejrzewała, że ten fakt mnie tak ucieszy. Ale i nigdy ( aż do teraz ) nie grali oni bluesa.
					Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 7:58 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale sucha ta reklama szkoły wyższej.

A ja uważam, że jest rewelacyjne. Oryginał Heya jest kompletnie bez wyrazu, tu jest dynamicznie i odlotowo. I rewelacyjnie czadują dęciaki.albarn pisze:Widzę że się zgadzamy, że to wykonanie woła o pomstę do nieba.

Ano, fakt... ale też bardzo dobrze, kawałek jej się udał.kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Nie mam pytańkajman pisze:A ja uważam, że jest rewelacyjne. Oryginał Heya jest kompletnie bez wyrazu, tu jest dynamicznie i odlotowo. I rewelacyjnie czadują dęciaki.

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie

To jest niewykluczone. Chociaż to byłaby zdecydowanie najsłabsza nowość (no chyba że byłaby piosenka diskopoetycka).kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.

Zdaje mi się, że skrajne z jednej strony będą tylko ode mnie (chociaż nie wiem, jak interpretować Twój kommętasz).słoik pisze:Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.
EDIT: Mam nadzieję, że bardzo długo - minimum trzy miesiące.
					Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:05 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.

O jakich zwierzętach na Bornholmie było w serwisie? Włączyłem na końcówkę.

- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
O żubrach.słoik pisze:O jakich zwierzętach na Bornholmie było w serwisie? Włączyłem na końcówkę.
Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.FOXD pisze:Czy ktoś wie jak ten natrętny baner wyłączyć na górze?
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Moje konto >>> Ustawienia witryny >>> Styl witryny.FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.FOXD pisze:Czy ktoś wie jak ten natrętny baner wyłączyć na górze?
Jestem wniebowzięty jak Gagarin.kajman pisze:(chociaż nie wiem, jak interpretować Twój kommętasz).
Tak, można to sobie zrobić. Mi się nie podobał podstawowy i zmieniłem (ale ja się nie znam i nie pamiętam już na jaki).FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?
Podejrzewam,że będzie więcej tych negatywnych. Wycie Dyjaka niestety przeważa nad całkiem ciekawą muzyką.słoik pisze:Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.
Aha, a moja odpowiedź na wcześniejsze Twoje pytanie, brzmi: nie lubię.
					Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:08 pm przez atram842, łącznie zmieniany 1 raz.

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Oby nie. Jej występ w Opolu utwierdził mnie w tym, że pani Koteluk jest nijaka. Zwłaszcza, gdy tego samego wieczoru słyszy się takich wykonawców jak Banaszak, Prońko czy Bajor.kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
"End of night" czyli "Radość o poranku".

Dzięki:)Lemmy pisze:Moje konto >>> Ustawienia witryny >>> Styl witryny.FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.
Co do tej nowości. 
Uwielbiam listę, piosenki niekoniecznie.

Uwielbiam listę, piosenki niekoniecznie.
Ok, już mam i jest znacznie lepiej:)kajman pisze:Tak, można to sobie zrobić. Mi się nie podobał podstawowy i zmieniłem (ale ja się nie znam i nie pamiętam już na jaki).FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?
witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!

Kod: Zaznacz cały
|  29 |   0 |    1 |     N | Sea of Love - The National                                             | ZG   |Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Sabinka! Już myślałem, że Cię ktoś porwał.sk pisze:witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!
- 
				gżegoż
No nie  Nie ma wyników na żywo, nie ma zbysza, więc co ja pocznę?
 Nie ma wyników na żywo, nie ma zbysza, więc co ja pocznę?  Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni. Samemu zdołałem usłyszeć tyle, że
 Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni. Samemu zdołałem usłyszeć tyle, że
31. Bowie
32. Lana Del Rey
33. Dave Matthews Band
34. Megadeth
35. L.Stadt
36. Dyjak
A co poniżej?

Nie ma wyników na żywo, nie ma zbysza, więc co ja pocznę?
 Nie ma wyników na żywo, nie ma zbysza, więc co ja pocznę?  Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni. Samemu zdołałem usłyszeć tyle, że
 Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni. Samemu zdołałem usłyszeć tyle, że31. Bowie
32. Lana Del Rey
33. Dave Matthews Band
34. Megadeth
35. L.Stadt
36. Dyjak
A co poniżej?

nie, nie, szkoła się kończy to i czasu trochę więcej na odpoczynek, więc oto jestem;)słoik pisze:Sabinka! Już myślałem, że Cię ktoś porwał.sk pisze:witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!