A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.kajman pisze:Czyli nowości to National, Sterophonics i być może (chociaż nie podejrzewam) Kamil.
Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995
Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Stereo w Poczekalni ?
Nigdy bym nie podejrzewała, że ten fakt mnie tak ucieszy. Ale i nigdy ( aż do teraz ) nie grali oni bluesa.

Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 7:58 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale sucha ta reklama szkoły wyższej.
A ja uważam, że jest rewelacyjne. Oryginał Heya jest kompletnie bez wyrazu, tu jest dynamicznie i odlotowo. I rewelacyjnie czadują dęciaki.albarn pisze:Widzę że się zgadzamy, że to wykonanie woła o pomstę do nieba.

Ano, fakt... ale też bardzo dobrze, kawałek jej się udał.kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Nie mam pytańkajman pisze:A ja uważam, że jest rewelacyjne. Oryginał Heya jest kompletnie bez wyrazu, tu jest dynamicznie i odlotowo. I rewelacyjnie czadują dęciaki.

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
To jest niewykluczone. Chociaż to byłaby zdecydowanie najsłabsza nowość (no chyba że byłaby piosenka diskopoetycka).kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.
Zdaje mi się, że skrajne z jednej strony będą tylko ode mnie (chociaż nie wiem, jak interpretować Twój kommętasz).słoik pisze:Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.
EDIT: Mam nadzieję, że bardzo długo - minimum trzy miesiące.
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:05 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
O jakich zwierzętach na Bornholmie było w serwisie? Włączyłem na końcówkę.
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
O żubrach.słoik pisze:O jakich zwierzętach na Bornholmie było w serwisie? Włączyłem na końcówkę.
Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.FOXD pisze:Czy ktoś wie jak ten natrętny baner wyłączyć na górze?
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Moje konto >>> Ustawienia witryny >>> Styl witryny.FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.FOXD pisze:Czy ktoś wie jak ten natrętny baner wyłączyć na górze?
Jestem wniebowzięty jak Gagarin.kajman pisze:(chociaż nie wiem, jak interpretować Twój kommętasz).
Tak, można to sobie zrobić. Mi się nie podobał podstawowy i zmieniłem (ale ja się nie znam i nie pamiętam już na jaki).FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?
Podejrzewam,że będzie więcej tych negatywnych. Wycie Dyjaka niestety przeważa nad całkiem ciekawą muzyką.słoik pisze:Coś czuję, że Dyjak będzie długo wzbudzał skrajne emocje na forum.
Aha, a moja odpowiedź na wcześniejsze Twoje pytanie, brzmi: nie lubię.
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 8:08 pm przez atram842, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Oby nie. Jej występ w Opolu utwierdził mnie w tym, że pani Koteluk jest nijaka. Zwłaszcza, gdy tego samego wieczoru słyszy się takich wykonawców jak Banaszak, Prońko czy Bajor.kingakostecka pisze:A ja podejrzewam, że.... Mela Koteluk.
"End of night" czyli "Radość o poranku".
Dzięki:)Lemmy pisze:Moje konto >>> Ustawienia witryny >>> Styl witryny.FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?kajman pisze:Bardzo prosto. Zmienić styl. Ja mam taki, przy którym tego nie widać.
Co do tej nowości.
Uwielbiam listę, piosenki niekoniecznie.
Uwielbiam listę, piosenki niekoniecznie.
Ok, już mam i jest znacznie lepiej:)kajman pisze:Tak, można to sobie zrobić. Mi się nie podobał podstawowy i zmieniłem (ale ja się nie znam i nie pamiętam już na jaki).FOXD pisze:Ale to w ustawieniach osobistych się robi, czy jak?
witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!
Kod: Zaznacz cały
| 29 | 0 | 1 | N | Sea of Love - The National | ZG |
Sabinka! Już myślałem, że Cię ktoś porwał.sk pisze:witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!
No nie
Nie ma wyników na żywo, nie ma zbysza, więc co ja pocznę?
Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni. Samemu zdołałem usłyszeć tyle, że
31. Bowie
32. Lana Del Rey
33. Dave Matthews Band
34. Megadeth
35. L.Stadt
36. Dyjak
A co poniżej?

31. Bowie
32. Lana Del Rey
33. Dave Matthews Band
34. Megadeth
35. L.Stadt
36. Dyjak
A co poniżej?

nie, nie, szkoła się kończy to i czasu trochę więcej na odpoczynek, więc oto jestem;)słoik pisze:Sabinka! Już myślałem, że Cię ktoś porwał.sk pisze:witam i przepraszam bardzo za opóźnienie!