FOXD pisze:Tak, na tzw. "chatę" mi jeszcze wskocz z ta nachalna reklamą.
nic z tego, bo i tak bym tam nie trafił. Zdecydowanie to miejsce bardziej mi się podoba.
adameria pisze:Witam! Reklama: Trwają przygotowania do audycji w Radio Orbit.
Wyniki Topu Arki Noego według głosowania Forum LP3.
Już dziś o 22:00.
Dodatkowo pojawi się także wywiad z Litzą. http://www.radio-orbit.pl
Żegnamy reklamy!
Taka aluzja odnośnie reklam. Rozumiem, że część forowiczów jest już "zainfekowana" ich wszechobecnością, co nie oznacza, że w każdej sytuacji jest zasadna i stosowna. Umiar proponuję w każdym względzie.
gżegoż pisze:Jak się kiedyś pytałem, dlaczego "Leszka Żukowskiego" nigdy nie było na liscie, to kajman zawsze odpowiadał, że prawdopodobnie dlatego, bo jest za długi. No a teraz mamy na LP3 utwór podobnej długości. A więc tamten argument chyba odpada.
Czyli pytanie jest dalej aktualne: dlaczego największego utworu Comy nie było na liście?
To ja odpowiem. Bo wtedy nikt ich praktycznie nie znał, może Tomek Żąda ich trochę nocami grał.
Dopiero od "Spadam" się przebili.
Lepsze jest pytanie takie. Dlaczego na liście nie było "Crowling".
"One Step Closer" było Ok, "Crowling" Nie potem "Papercut" Ok i "In the End" Ok
Śmiem twierdzić, że w tamtym czasie "Crowling" poradziło by sobie doskonale.
gżegoż pisze:Jak się kiedyś pytałem, dlaczego "Leszka Żukowskiego" nigdy nie było na liscie, to kajman zawsze odpowiadał, że prawdopodobnie dlatego, bo jest za długi. No a teraz mamy na LP3 utwór podobnej długości. A więc tamten argument chyba odpada.
Czyli pytanie jest dalej aktualne: dlaczego największego utworu Comy nie było na liście?
A on był singlem? A jak dla mnie to jeden z ich słabszych utworów. Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Zaczynam się denerwować, bo jakoś zaczyna mi wychodzić, że ponowny ruch w górę Hookera lub Wilsona zaczyna być równie prawdopodobny jak wielki skok Baaby
Wybierz jedną z opcji:
1. Bo układającym zestaw się nie podobał.
2. Bo "za bardzo łupi".
3. Bo nie pasuje do profilu stacji.
4. Bo nie i koniec.
FOXD pisze:Tak, na tzw. "chatę" mi jeszcze wskocz z ta nachalna reklamą.
nic z tego, bo i tak bym tam nie trafił. Zdecydowanie to miejsce bardziej mi się podoba.
adameria pisze:Witam! Reklama: Trwają przygotowania do audycji w Radio Orbit.
Wyniki Topu Arki Noego według głosowania Forum LP3.
Już dziś o 22:00.
Dodatkowo pojawi się także wywiad z Litzą. http://www.radio-orbit.pl
Żegnamy reklamy!
[/quote]
Cóż, w takim razie opcja "ignor", jak to ktoś już wyraził tutaj kiedyś, jest zbawienna dla spamu
Ostatnio zmieniony pt maja 24, 2013 8:54 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
A on był singlem?
Był, zresztą grały go inne listy przebojów, gdzie osiągał spore sukcesy.
A ile teraz dobrych utworów się marnuje... Ja się pytam (na przykład) co się dzieje z nową, rewelacyjną płytą Archive... Samo Hatchet to za mało, są dużo lepsze utwory