Może by w tytule wątku wspomnieć, że to notowanie lady-urodzinowe?
Jakby nie było:
Wszystkiego najlepszego dla lady, żeby wszystko Ci się w życiu dobrze układało oraz żeby listy Ci się świetnie słuchało! A także awansu Juventusu Poraż do A Klasy i żeby klasycy bluesowi byli bardziej w Trójce doceniani
Marek Jackowski tysiąc notowań temu był na Liście, szkoda, że nie na to postawił Balonik. A "Sleeping in my car" w radiu codziennie można usłyszeć.
Dzień dobry.
FOXD pisze:Witam i pozdrawiam z Wrocławia. Dzisiaj życzyłbym sobie w poczekalni jako nowości BS. Do pozostałej części listy, podobnego trendu jak tydzień temu
Trzeba iść na całość! Black Sabbath w top30 - tego nam trzeba
ku3a pisze:Dziś w Poczekalni bez miejsc podwójnych.
Dzięxy!
ku3a pisze:
jollyroger72 pisze:Czyli za 2 tygodnie Balonik?
taki jest stan na dziś
I oby tak zostało.
FOXD pisze:Witam i pozdrawiam z Wrocławia. Dzisiaj życzyłbym sobie w poczekalni jako nowości BS.
Pesymista. Gdybym był fanem BS to bym sobie życzył debiutu w top30.
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Nigdy nie rozumiałem, co ludzie słyszeli w Roxette. Dla mnie to bardzo słaby zespół, może nie aż tak jak ABBA, ale marniutki.
FOXD pisze:Witam i pozdrawiam z Wrocławia. Dzisiaj życzyłbym sobie w poczekalni jako nowości BS. Do pozostałej części listy, podobnego trendu jak tydzień temu
Trzeba iść na całość! Black Sabbath w top30 - tego nam trzeba
Nooo proszę, proszę ... ja tak z ostrożności postawiłem na poczekalnie, ale nie mam nić przeciwko TOP30
kajman pisze:]Pesymista. Gdybym był fanem BS to bym sobie życzył debiutu w top30.
Cóż z wiekiem człek bardziej realistycznie podchodzi do wielu kwestii
kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Nigdy nie rozumiałem, co ludzie słyszeli w Roxette. Dla mnie to bardzo słaby zespół, może nie aż tak jak ABBA, ale marniutki.
słoik pisze:Marek Jackowski tysiąc notowań temu był na Liście, szkoda, że nie na to postawił Balonik. A "Sleeping in my car" w radiu codziennie można usłyszeć.
Dzień dobry.
kajman pisze:Nigdy nie rozumiałem, co ludzie słyszeli w Roxette. Dla mnie to bardzo słaby zespół, może nie aż tak jak ABBA, ale marniutki.
Ja się co prawda urodziłem niedługo po tym, jak ABBA zakończyła działalność, więc nie mam do niej jakiegoś bardzo emocjonalnego stosunku, ale gdyby niektóre trochę starsze osoby usłyszały, że to słaby zespół, to pewnie by się bardzo mocno zdziwiły (albo stwierdziły, że ten, kto wypowiada takie opinie, jest dziwakiem). Moi rodzice (równolatkowie kajmana) za nimi przepadają. A Roxette swego czasu też byli bardzo popularni i chyba nie słabi.
No, ale ja jestem jeszcze (stosunkowo) młody, więc mogę się nie znać