17 był Travis.saferłel pisze:Bjorkchyba 17 a nie 16?
1319 (11.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
no coz skoro pan kolega zachwyca sie Travisem, to fakt ze nie podoba sie Bjork i Antony zupelnie nie dziwisaferłel pisze:Słyszałem jego wokal i nie robi wrażenia nadzwyczajnego. Nic oryginalnego chyba tam nie ma (czyżby znów słaba jakość zaważyła na tej wypowiedzi?)
Lidia. P - też bez komentarza.
					Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2007 8:52 pm przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.

- saferłel
 - Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Też za 1 razem zauważyłem że są momenty takiego muzycznego postoju, czasem nie warto robić 7 minutowego kawałku. No nic, zobaczymy, jeszcze kilka przesłuchań przedemną.drwycior pisze:saferłel pisze:O kolekcjoner tak niepochlebnie się wypowiada o nowym CD. Ciekawe czy faktycznie płyta taka słaba czy to ta jakoś tylko zaważyła.drwycior pisze:Mam wszystkie plyty Bjork bez Sugarcubes...ale ta nowa plyta...przeciez tego sie wogole nie da sluchac!! Nie wiem albo ja juz sie tak zestarzalem ze nic nie rozumiem byc moze...
Najlepsza z tego wynika byla jest i bedzie Homogenic 1997.
W każdym bądź razie szukam wersji w bardzo dobrej wersji!. Ma ktoś?
O a teraz sprawa podobna jak z Linkin Park. Bardzo fajny singiel z nudnej i słabej płyty.
..no bo to jjuz jest jakis odplyw w rejony muzyczne zakrecone tak,ze ja juz czegos takiego nie potrafie strawic,nie bierze mnie a wrecz przeciwnie...bo np. przez 5 minut jedzie dzwiekowy parowiec i huczy i nic wiecej...i co to ma byc??
- saferłel

Nie rozumiem tego zdania powyżej. Ja jestem otwarty na wiele stylów muzycznych. Nirvana obok PSB, a The Prodigy obok Pink Floyd..więc te słowa nie mają sensu.Campari pisze:no coz skoro pan kolega zachwyca sie Travisem, to fakt ze nie podoba sie Bjork i Antony zupelnie nie dziwisaferłel pisze:Słyszałem jego wokal i nie robi wrażenia nadzwyczajnego. Nic oryginalnego chyba tam nie ma (czyżby znów słaba jakość zaważyła na tej wypowiedzi?)
Lidia. P - też bez komentarza.
maja moze o tyle, ze Travis to proste popowe granie, w przeciwienstwie do Bjork i Antony'egosaferłel pisze:Nie rozumiem tego zdania powyżej. Ja jestem otwarty na wiele stylów muzycznych. Nirvana obok PSB, a The Prodigy obok Pink Floyd..więc te słowa nie mają sensu.
a w.w. zespoly to jednak rowniez mainstream, z wyjatkiem PF
W każdym stylu są rzeczy lepsze i gorsze, a i niektóre style mają w założeniu brak ambicji muzycznych (przynajmniej prawie zawsze), więc te słowa mają bardzo dużo sensu.saferłel pisze:Nie rozumiem tego zdania powyżej. Ja jestem otwarty na wiele stylów muzycznych. Nirvana obok PSB, a The Prodigy obok Pink Floyd..więc te słowa nie mają sensu.Campari pisze:no coz skoro pan kolega zachwyca sie Travisem, to fakt ze nie podoba sie Bjork i Antony zupelnie nie dziwi
- saferłel

Mogę jeszcze wymienić kilka zespołów, których słucham, a są na pewno nie typowo Main-Streamowe.Campari pisze:maja moze o tyle, ze Travis to proste popowe granie, w przeciwienstwie do Bjork i Antony'egosaferłel pisze:Nie rozumiem tego zdania powyżej. Ja jestem otwarty na wiele stylów muzycznych. Nirvana obok PSB, a The Prodigy obok Pink Floyd..więc te słowa nie mają sensu.
a w.w. zespoly to jednak rowniez mainstream, z wyjatkiem PF
Po prostu nowe nagranie Bjork mi nie pasuje i nie ma znaczenia czy uznam Travisa za dziadostwo czy legende :/
- saferłel

Uważaj jak chcesz, ja sądze, że w moim przypadku te słowa są pozbawione większego znaczenia.kajman pisze:W każdym stylu są rzeczy lepsze i gorsze, a i niektóre style mają w założeniu brak ambicji muzycznych (przynajmniej prawie zawsze), więc te słowa mają bardzo dużo sensu.saferłel pisze:Nie rozumiem tego zdania powyżej. Ja jestem otwarty na wiele stylów muzycznych. Nirvana obok PSB, a The Prodigy obok Pink Floyd..więc te słowa nie mają sensu.Campari pisze:no coz skoro pan kolega zachwyca sie Travisem, to fakt ze nie podoba sie Bjork i Antony zupelnie nie dziwi
- 
				nastoletni_duch
 - Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
 - Kontakt:

No jak dla mnie ta płyta jest GENIALNA ! Z pewnością najlepsza płyta Bjorkowej, wałkuję ją cały czas. Koniecznie muszę nabyć oryginał (ale żadnej polskie ceny ;] )drwycior pisze: ta nowa plyta...przeciez tego sie wogole nie da sluchac!! Nie wiem albo ja juz sie tak zestarzalem ze nic nie rozumiem byc moze...
hej-ho 
pozniej sobie poczytam coscie tu popisali, a teraz dolaczam sie do komentowania. Listy sluchalem od samego poczatku
. Tuz przed 19.00 skonczyl sie koncert Happysad, poszedlem na jakiegos kebaba, a przy okazji wlaczylem sobie radelko i posluchalem pol godzinki. Potem zaczal sie koncert Akurat, a ja mialem co innego slyszysz, co innego... slyszysz 
. W jednym uchu Akurat, a w drugim Lista. No ale juz jestem i slucham juz u siebie w pokoju z herbata i kanapkami 
. Bylem wsciekly na miejsce Katie i Evy, bo od razu 9 punktow karnych w znawcy, ale potem bylo juz lepiej (gdyby nie te zwiedle kwiatki...). O, a teraz prosze, trzecia zgadnieta pod rzad 
.
fajnie, ze Muchy jeszcze do gory.

pozniej sobie poczytam coscie tu popisali, a teraz dolaczam sie do komentowania. Listy sluchalem od samego poczatku
fajnie, ze Muchy jeszcze do gory.