I co ja mam powiedzieć? Zgadzam się całkowicie. Jaki stąd wniosek. Chyba taki, ża Anna Maria jest międzypokoleniowa.Campari pisze:(23) Anna Maria Jopek to w Polsce klasa, tak jak np. Nosowska, nawet jezeli ma slabsze momenty, to ogólnie jej muzyka sie broni, bo jest piekna
1319 (11.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
najwidoczniej takkajman pisze:I co ja mam powiedzieć? Zgadzam się całkowicie. Jaki stąd wniosek. Chyba taki, ża Anna Maria jest międzypokoleniowa.Campari pisze:(23) Anna Maria Jopek to w Polsce klasa, tak jak np. Nosowska, nawet jezeli ma slabsze momenty, to ogólnie jej muzyka sie broni, bo jest piekna

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ale ty okrutny dla moich ulubionych songów (R.E.M, Wilki, Travis)Campari pisze:(17) strefy nudy c.d.
Travis
heh NME dobrze ich potraktowal i w nowym numerze dal ich nowemu albumowi 2/10
ZObaczymy jak na LP poradzi sobei Bjork

Niewiem jak ty ale ja czekam na Interpol

o w Offensywie Interpol dziś!!
(16) heh juz myslalem, ze to swietne "Golden Touch" Razorlight jakims cudem weszlo na LP3
zajebisty singiel, ehh..
ale co tam, teraz przegenialna Bjork, ktore tez laczy pokolenia
wspaniala piosenka, widzialem teledysk na MTV|2, niby nic, a gdybym cos zapalil, albo wypil toby zadzialal, tak mysle, totalna psychodela
a no i piekna plyta!! z cudownym Antonym w 2 piosenkach, tez cudownym wokalistom, kto nie zna niech pozna. a no i bity Timbalanda, tez b. dobre
jak ja ja uwielbiam

wspaniala piosenka, widzialem teledysk na MTV|2, niby nic, a gdybym cos zapalil, albo wypil toby zadzialal, tak mysle, totalna psychodela

a no i piekna plyta!! z cudownym Antonym w 2 piosenkach, tez cudownym wokalistom, kto nie zna niech pozna. a no i bity Timbalanda, tez b. dobre

jak ja ja uwielbiam

- saferłel
O kolekcjoner tak niepochlebnie się wypowiada o nowym CD. Ciekawe czy faktycznie płyta taka słaba czy to ta jakoś tylko zaważyła.drwycior pisze:Mam wszystkie plyty Bjork bez Sugarcubes...ale ta nowa plyta...przeciez tego sie wogole nie da sluchac!! Nie wiem albo ja juz sie tak zestarzalem ze nic nie rozumiem byc moze...
Najlepsza z tego wynika byla jest i bedzie Homogenic 1997.
W każdym bądź razie szukam wersji w bardzo dobrej wersji!. Ma ktoś?
O a teraz sprawa podobna jak z Linkin Park. Bardzo fajny singiel z nudnej i słabej płyty.
Chodzi o Antony'ego & The Johnsons? W Trójce promują go, i chwała im za to, przede wszystkim panowie HCH, czemu dają wyraz nie tylko nocą raz na miesiąc, ale i ostatnio w Programie AlternatywnymCampari pisze:(
jak ja ja uwielbiam![]()

Nie słyszałem całej płyty tylko bodajże 6 czy 7 utworów. Niektóre z nich są tylko bardzo dobre, ale zdecydowana większość rewelacja. Z tego co pamiętam to chyba Hope powalił mnie na ziemię i rozłożył na łopatki.saferłel pisze:ZObaczymy jak na LP poradzi sobei Bjork..eh wiem ona jest bardzo popularna i będzie pewnie wysoko, zresztą bardzo lubie nowy singiel, ale płyta po 1 prześłuchania słaba, choć jakość była taka sobie.
- saferłel
Słyszałem jego wokal i nie robi wrażenia nadzwyczajnego. Nic oryginalnego chyba tam nie ma (czyżby znów słaba jakość zaważyła na tej wypowiedzi?)Campari pisze:(16) heh juz myslalem, ze to swietne "Golden Touch" Razorlight jakims cudem weszlo na LP3zajebisty singiel, ehh..
wspaniala piosenka, widzialem teledysk na MTV|2, niby nic, a gdybym cos zapalil, albo wypil toby zadzialal, tak mysle, totalna psychodela![]()
![]()
jak ja ja uwielbiam![]()
Lidia. P - też bez komentarza.
tak to wlasnie ten Antony!GregF pisze:Chodzi o Antony'ego & The Johnsons? W Trójce promują go, i chwała im za to, przede wszystkim panowie HCH, czemu dają wyraz nie tylko nocą raz na miesiąc, ale i ostatnio w Programie AlternatywnymCampari pisze:(
jak ja ja uwielbiam![]()
.

wlasnie dlatego mam do HCH i PA duzo sympatii

Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2007 8:54 pm przez Campari, łącznie zmieniany 1 raz.
- drwycior
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
- Kontakt:
saferłel pisze:O kolekcjoner tak niepochlebnie się wypowiada o nowym CD. Ciekawe czy faktycznie płyta taka słaba czy to ta jakoś tylko zaważyła.drwycior pisze:Mam wszystkie plyty Bjork bez Sugarcubes...ale ta nowa plyta...przeciez tego sie wogole nie da sluchac!! Nie wiem albo ja juz sie tak zestarzalem ze nic nie rozumiem byc moze...
Najlepsza z tego wynika byla jest i bedzie Homogenic 1997.
W każdym bądź razie szukam wersji w bardzo dobrej wersji!. Ma ktoś?
O a teraz sprawa podobna jak z Linkin Park. Bardzo fajny singiel z nudnej i słabej płyty.
..no bo to jjuz jest jakis odplyw w rejony muzyczne zakrecone tak,ze ja juz czegos takiego nie potrafie strawic,nie bierze mnie a wrecz przeciwnie...bo np. przez 5 minut jedzie dzwiekowy parowiec i huczy i nic wiecej...i co to ma byc??