1319 (11.05.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

Gary pisze:
Campari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczach :evil: dramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje
Płytę wywalić singiel zostawić i będzie OK :wink:
Może by LP nagrywali tak zamiast płyty co 4 lata - singiel, 1 singiel i po 60 iluś latach mieliby ładny albumik.
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

Post autor: Campari »

Gary pisze:
Campari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczach :evil: dramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje
no jeszcze ze 2 piosenki na strone B tego singla wziac, ale reszte spalic w piecu hutniczym, ot tak dla bezpieczenstwa :twisted: :D
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

Campari pisze:
Tomekk pisze:31. Linkin Park te dwa ostatnie utwory (What I've Done i Ordinary Day)powinny w tym tyg. wejsc na liste :cry:
oby nigdy tam nie weszly

musza :wink:
Awatar użytkownika
saferłel

Chwila przerwy. Mogę sobie posłuchać MTV Unplugged w wersji Niravana, już chyba 6 raz słucham i nie wiem jak ocenić...
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

saferłel pisze:
Ja tam w tym przypadku zdecydowanie oddzielam płyte od singla. To lista singli a nie płyt. Choć faktycznie płyta ma oprócz tego singla tylko jeden niezły moment, utwór numer 5. A po za tym jest nudno.
Tak, ja też wszystkim polecam utwór "Shadow Of The Day". Poza tym dają się słuchać utwory numer 2, 3 i 8. Może jeszcze się do czegoś przekonam, choć wątpię.... :cry:
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Tomekk pisze:
Campari pisze:
Tomekk pisze:31. Linkin Park te dwa ostatnie utwory (What I've Done i Ordinary Day)powinny w tym tyg. wejsc na liste :cry:
oby nigdy tam nie weszly
niestety zmartwię Cię jedna będzie musiała ustąpić jedno miejsce Nosowskiej :wink:
fastred

Post autor: fastred »

mrsap pisze:
kajman pisze:
fastred pisze:Co do REMu, to już wolę TO niż Imagine w wykonaniu A Perfect Circle... Już marsz żałobny jest żwawszy :P
Tamto przynajmniej miało jakiś pomysł a to?
Wykonanie APC było absolutnie genialne i mistrzowskie :D Jeden z lepszych coverów w historii 8)
Cover pomysłowy, ale jak puściłem to w playerku koledze, który na muzykę się wybiera, to powiedział, że to "beznadziejna przeróbka bardzo dobrego utworu" więc są odmienne zdania...
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

mrsap pisze:Wykonanie APC było absolutnie genialne i mistrzowskie :D Jeden z lepszych coverów w historii 8)
piekne, dramatyczne wykonanie, ale przede wszystkim piekna interpretacja! :D no, ale nie ma co sie dziwic, w koncu z takim wokalista, ehh :D
Awatar użytkownika
Gary

saferłel pisze:Chwila przerwy. Mogę sobie posłuchać MTV Unplugged w wersji Niravana, już chyba 6 raz słucham i nie wiem jak ocenić...
no cóż tu tylko 5 gwiazdek pasuje :wink: inaczej nie wypada :D
mrsap
Kontakt:

saferłel pisze:
Gary pisze:
Może by LP nagrywali tak zamiast płyty co 4 lata - singiel, 1 singiel i po 60 iluś latach mieliby ładny albumik.
Ale problem jest w tym, że dwie poprzednie płyty były bardzo dobre. Od początku do końca...
fastred

Post autor: fastred »

Dziennikarze nie mogą być lustrowani, ołje => czy to znaczy powrót Młodej Lekarki? :D:D:D
Awatar użytkownika
saferłel

Niżej niż 4,5 nie zejdą. To obiecać mogę :P
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

Gary pisze:
Tomekk pisze:
Campari pisze:oby nigdy tam nie weszly
niestety zmartwię Cię jedna będzie musiała ustąpić jedno miejsce Nosowskiej :wink:
moze beda trzy nowosci? 8) 8)
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

Gary pisze:
saferłel pisze:Chwila przerwy. Mogę sobie posłuchać MTV Unplugged w wersji Niravana, już chyba 6 raz słucham i nie wiem jak ocenić...
ja jednak dalem 4.5. czegos tu brakuje, chociaz "Where did you sleep last night" to za przeproszeniem orgazm 8)
Awatar użytkownika
saferłel

Tomekk pisze:
Gary pisze:
Tomekk pisze:musza :wink:
moze beda trzy nowosci? 8) 8)
Głusujmy i wymieńmy najlepiej połowę listy i będzie każdy zadowolony. Swoją drogą ja nadal nie mogę tego rozgryźć czemu zawsze w Lp są 2 nowości. Od kiedy tak jest? i czy kiedyś doczekamy się np. 4, 5?
Awatar użytkownika
Gary

mrsap pisze:Ale problem jest w tym, że dwie poprzednie płyty były bardzo dobre. Od początku do końca...
Ech...słyszałem tylko "Meteorę" i "Hybrid Theory" i cóż można byłoby z nich ulepić 1 dobry...a tak :?
Awatar użytkownika
saferłel

Campari pisze:
Gary pisze:
ja jednak dalem 4.5. czegos tu brakuje, chociaz "Where did you sleep last night" to za przeproszeniem orgazm 8)
Ja bym dał 5 na bank gdyby na tej płycie było Rape Me, Smells i Lithium jeszcze.
mrsap
Kontakt:

Campari pisze:
mrsap pisze:Wykonanie APC było absolutnie genialne i mistrzowskie :D Jeden z lepszych coverów w historii 8)
piekne, dramatyczne wykonanie, ale przede wszystkim piekna interpretacja! :D no, ale nie ma co sie dziwic, w koncu z takim wokalista, ehh :D
A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech... :cry:

Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów :D
Awatar użytkownika
saferłel

Gary pisze:
mrsap pisze:Ale problem jest w tym, że dwie poprzednie płyty były bardzo dobre. Od początku do końca...
Ech...słyszałem tylko "Meteorę" i "Hybrid Theory" i cóż można byłoby z nich ulepić 1 dobry...a tak :?
Bardzo dobre..?? No dobra słyszałem co prawda je dawnom być może nawet nie w całości....ale bez przesady to było po prostu do pupy :/ Co to za styl Ostry rock łączony z hip hopem - przyprawia o zawał serca - i ta nazwa Nu-Metal :/
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

mrsap pisze:A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech... :cry:

Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów :D
tak, no ale nie oszukujmy sie, mimo ze to przegenialna muzyka to nie na LP3 :/

"Right in two" to w koncu cudna piesn, wiec ten 4 tydzien mnie nie dziwi :D
Awatar użytkownika
saferłel

30 zaczyna się bardzo ładnie.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Pomylił się przy ilości podawanych skoków na liście.
Zatem, Kajman, chyba do samego końca nie będzie wiadomo kto wygrał.
Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

N(30) fatalna, jak na RHCP piosenka
Awatar użytkownika
Gary

Dziś lista zaczyna się słabiutką piosenką dobrego zespołu.
mrsap
Kontakt:

RHCP debiutuje z najsłabszym singlem z ostatniej płyty... Ile oni jeszcze będą kazać czekać na "Stadium Arcadium"???
ODPOWIEDZ