Może by LP nagrywali tak zamiast płyty co 4 lata - singiel, 1 singiel i po 60 iluś latach mieliby ładny albumik.Gary pisze:Płytę wywalić singiel zostawić i będzie OKCampari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczachdramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje
1319 (11.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
no jeszcze ze 2 piosenki na strone B tego singla wziac, ale reszte spalic w piecu hutniczym, ot tak dla bezpieczenstwaGary pisze:Płytę wywalić singiel zostawić i będzie OKCampari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczachdramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje

Tak, ja też wszystkim polecam utwór "Shadow Of The Day". Poza tym dają się słuchać utwory numer 2, 3 i 8. Może jeszcze się do czegoś przekonam, choć wątpię....saferłel pisze:Ja tam w tym przypadku zdecydowanie oddzielam płyte od singla. To lista singli a nie płyt. Choć faktycznie płyta ma oprócz tego singla tylko jeden niezły moment, utwór numer 5. A po za tym jest nudno.Campari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczachdramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje

Cover pomysłowy, ale jak puściłem to w playerku koledze, który na muzykę się wybiera, to powiedział, że to "beznadziejna przeróbka bardzo dobrego utworu" więc są odmienne zdania...mrsap pisze:Wykonanie APC było absolutnie genialne i mistrzowskiekajman pisze:Tamto przynajmniej miało jakiś pomysł a to?fastred pisze:Co do REMu, to już wolę TO niż Imagine w wykonaniu A Perfect Circle... Już marsz żałobny jest żwawszyJeden z lepszych coverów w historii
Ale problem jest w tym, że dwie poprzednie płyty były bardzo dobre. Od początku do końca...saferłel pisze:Może by LP nagrywali tak zamiast płyty co 4 lata - singiel, 1 singiel i po 60 iluś latach mieliby ładny albumik.Gary pisze:Płytę wywalić singiel zostawić i będzie OKCampari pisze:(31) dopóki nie znalem plyty, ta piosenka jeszcze w miare mi sie podobala. kiedy poznalem album, automatycznie stracila u mnie w oczachdramatycznie gówniana plyta, wiec piosence nie kibicuje
ja jednak dalem 4.5. czegos tu brakuje, chociaz "Where did you sleep last night" to za przeproszeniem orgazmGary pisze:no cóż tu tylko 5 gwiazdek pasujesaferłel pisze:Chwila przerwy. Mogę sobie posłuchać MTV Unplugged w wersji Niravana, już chyba 6 raz słucham i nie wiem jak ocenić...inaczej nie wypada

- saferłel
Głusujmy i wymieńmy najlepiej połowę listy i będzie każdy zadowolony. Swoją drogą ja nadal nie mogę tego rozgryźć czemu zawsze w Lp są 2 nowości. Od kiedy tak jest? i czy kiedyś doczekamy się np. 4, 5?Tomekk pisze:moze beda trzy nowosci?Gary pisze:niestety zmartwię Cię jedna będzie musiała ustąpić jedno miejsce NosowskiejTomekk pisze:musza![]()
- saferłel
Ja bym dał 5 na bank gdyby na tej płycie było Rape Me, Smells i Lithium jeszcze.Campari pisze:ja jednak dalem 4.5. czegos tu brakuje, chociaz "Where did you sleep last night" to za przeproszeniem orgazmGary pisze:no cóż tu tylko 5 gwiazdek pasujesaferłel pisze:Chwila przerwy. Mogę sobie posłuchać MTV Unplugged w wersji Niravana, już chyba 6 raz słucham i nie wiem jak ocenić...inaczej nie wypada
A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech...Campari pisze:piekne, dramatyczne wykonanie, ale przede wszystkim piekna interpretacja!mrsap pisze:Wykonanie APC było absolutnie genialne i mistrzowskieJeden z lepszych coverów w historii
no, ale nie ma co sie dziwic, w koncu z takim wokalista, ehh

Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów

- saferłel
Bardzo dobre..?? No dobra słyszałem co prawda je dawnom być może nawet nie w całości....ale bez przesady to było po prostu do pupy :/ Co to za styl Ostry rock łączony z hip hopem - przyprawia o zawał serca - i ta nazwa Nu-Metal :/Gary pisze:Ech...słyszałem tylko "Meteorę" i "Hybrid Theory" i cóż można byłoby z nich ulepić 1 dobry...a takmrsap pisze:Ale problem jest w tym, że dwie poprzednie płyty były bardzo dobre. Od początku do końca...
tak, no ale nie oszukujmy sie, mimo ze to przegenialna muzyka to nie na LP3 :/mrsap pisze:A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech...![]()
Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów
"Right in two" to w koncu cudna piesn, wiec ten 4 tydzien mnie nie dziwi