1318 (04.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1318 (04.05.2007)
Nowe notowanie w trakcie długiego weekendu, mało głosów, może ciekawe zmiany????????????????????????????

Re: 1318 (04.05.2007)
Byle nie na pierwszym.trzpaw pisze:Nowe notowanie w trakcie długiego weekendu, mało głosów, może ciekawe zmiany????????????????????????????
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Coś taki smiertelnie poważny....Luziku troche, jest przeciez "weeeeeekend"ku3a pisze:matura z matematyki juz dawno byla i poszla nienajgorzej.
dla wzmocnienia pytania daje sie 3 znaki zapytania, a nie 28.

Podczas komentowana LP3 już taki restrykcyjny nie jesteś...A dzieją się tam znacznie gorsze rzeczy...
Mam nadzieję, ze pani Justyna Steczkowska zaśpiewa dziśiaj w notowaniu i udowodni że "żyje" :-/
Do nasłuchania
tydzień temu to chyba ku3a "duchowo" był z nami na forumzbyszu pisze:Podczas komentowana LP3 już taki restrykcyjny nie jesteś...A dzieją się tam znacznie gorsze rzeczy...
Mam nadzieję, ze pani Justyna Steczkowska zaśpiewa dziśiaj w notowaniu i udowodni że "żyje" :-/

a co do samej wypowiedzi to chyba każdy sam sobie wystawia świadectwo Zbyszu...przyznam, że to mi umknęło tydzień temu, choć nie uważam to za sformułowanie obelżywe, choć to zależy od intencji osoby wypowiadającej je. Szczerze mówiąc gorsze wypowiedzi się czytuje na różnych forach...i nie chodzi mi tu o bronienie użytkownika, który to napisał, bo to jego sprawa.

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Czy inne "różne fora" są wykaldnikiem kultury? Ja się na to nie piszę. Nie pisze dosłownie i w przenośniGary pisze: Szczerze mówiąc gorsze wypowiedzi się czytuje na różnych forach...i nie chodzi mi tu o bronienie użytkownika, który to napisał, bo to jego sprawa.
Cóz...wymierajacy gatunek...Houellebeck chyba miał rację...Rosnie nona rasa neoludzi....Taka Możliwośc Wyspy :-/
ehh po co to sie takimi "problemami" zajmowac :/ przeciez wiadomo, ze temu kto to pisal chodzilo w pytaniu "to ona jeszcze zyje?" o "zycie" sceniczne, o jej kariere itd. Szukacie czegos w czyms zupelnie nieistotnym...
a ja w koncu dzis spokojnie pokomentuje matura z polskiego juz za mna
 matura z polskiego juz za mna   mysle ze poszlo dobrze, jestem zadowolony. Moze nawet dzis bede mniej zlosliwy podczas komentowania?
 mysle ze poszlo dobrze, jestem zadowolony. Moze nawet dzis bede mniej zlosliwy podczas komentowania?  

a ja w koncu dzis spokojnie pokomentuje
 matura z polskiego juz za mna
 matura z polskiego juz za mna   mysle ze poszlo dobrze, jestem zadowolony. Moze nawet dzis bede mniej zlosliwy podczas komentowania?
 mysle ze poszlo dobrze, jestem zadowolony. Moze nawet dzis bede mniej zlosliwy podczas komentowania?  
- 
				nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
ja też po polskim :] i faktycznie podejrzanie prosto mi to szło. jestem bardzo zadowolony :] a zdawałem podstawę. na próbnej pisałem rozszerzenie.Campari pisze:a ja w koncu dzis spokojnie pokomentujematura z polskiego juz za mna
poziom podstawowy  i tez podejrzanie za prosto mi poszlo
 i tez podejrzanie za prosto mi poszlo  wybralem temat drugi, czyli matka w "przedwiosniu" i granicy". skonczylem pol godziny przed czasem, a z reguly na wypracowaniach szkolnych to nie dosc ze nie miescilem sie w czasie, to ledwo 200 slow nakreslilem
 wybralem temat drugi, czyli matka w "przedwiosniu" i granicy". skonczylem pol godziny przed czasem, a z reguly na wypracowaniach szkolnych to nie dosc ze nie miescilem sie w czasie, to ledwo 200 slow nakreslilem 
jestem dobrej mysli, teraz pon. angielski i wtorek wos, potem dopiero 17.05. historia. a jak sytuacja u was wyglada???

i tez podejrzanie za prosto mi poszlo
 i tez podejrzanie za prosto mi poszlo  wybralem temat drugi, czyli matka w "przedwiosniu" i granicy". skonczylem pol godziny przed czasem, a z reguly na wypracowaniach szkolnych to nie dosc ze nie miescilem sie w czasie, to ledwo 200 slow nakreslilem
 wybralem temat drugi, czyli matka w "przedwiosniu" i granicy". skonczylem pol godziny przed czasem, a z reguly na wypracowaniach szkolnych to nie dosc ze nie miescilem sie w czasie, to ledwo 200 slow nakreslilem 
jestem dobrej mysli, teraz pon. angielski i wtorek wos, potem dopiero 17.05. historia. a jak sytuacja u was wyglada???
ech, Zbyszu....spieszyłem się i powycinałem to co wcześniej napisałem...nie tylko na innych...takie sformułowanie nie raz słyszałem na falach trójkowych i nigdy go nie odbierałem negatywnie, ale jak pisałem to zależy od intencji osoby wypowiadającej a z literek niestety nie da się tego odczytać...zbyszu pisze:Czy inne "różne fora" są wykaldnikiem kultury? Ja się na to nie piszę. Nie pisze dosłownie i w przenośniGary pisze: Szczerze mówiąc gorsze wypowiedzi się czytuje na różnych forach...i nie chodzi mi tu o bronienie użytkownika, który to napisał, bo to jego sprawa.
Cóz...wymierajacy gatunek...Houellebeck chyba miał rację...Rosnie nona rasa neoludzi....Taka Możliwośc Wyspy :-/
ale faktycznie może ja już też zaliczam do gatunku neoludzi....

- jblaminsky
- Kontakt: