Branoc.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kult - Gdy nie ma dzieciNeo01 pisze:Ale z przerwąpiotr1990 pisze:Luxtorpeda po raz 9 na 1 i wyrównuje rekord w najdluzej utrzymujacym sie polskim utworem na 1 miejscu.A kto jest drugim rekordzistą?
I mój krajan z malej mojej rodzinnej miejscowości, o ile się nie przesłyszałam.Neo01 pisze:To jeszcze się ucieszę że mówiła dziś w czasie Listy moja krajanka, a jest powód do radości jak miejscowość ma 6 tys. mieszkańców
kajman pod koniec listy przygotowuje sobie bazę obliczeniową do prywatnych obliczeń listy, czym się zajmuje po 22 i w sobotę do ok. 15.miszony pisze:Kajman znikł- czyżby pora kisielowa ???
Gdzie tam za długo. Do 18 tygodni na szczycie jeszcze sporo brakuje.miszony pisze:Wolałbym jednak aby Anathema lub Knopfler był /li/ na 1. Luxtorpeda jest juz za dlugo
Przy okazji przypomnę, że Anita podtrzymała passę Piękną i rycerzem i 14 tygodni była na szczycie co jest rekordem w kategorii wykonawców (miażdżącym konkurencję).piotr1990 pisze:Anita Lipnicka - Wszystko sie moze zdarzycNeo01 pisze:Ale z przerwąpiotr1990 pisze:Luxtorpeda po raz 9 na 1 i wyrównuje rekord w najdluzej utrzymujacym sie polskim utworem na 1 miejscu.A kto jest drugim rekordzistą?
Anita byla 9 razy z rzedu i ona jest rekordzistką w najdłuzszym utrzymaniu sie na 1 miejscu bez przerwy.
było nas więcejJaceK pisze:Wyników on-linę dzisiaj nie będzie... Z wiadomego powodu: lustruję p. Piotra na Krakowskim Rynku. Wraz z Robertem (z Dębicy) i Adamerią. Innych forowiczów na razie nie zaobserwowano.
@1. To szkoda, że się nie ujawniliście, bo poszlibyśmy uczcić Listę nr 1598 w większym gronie. JaceK z Mateuszem też gdzieś uciekli jakoś...michal91d pisze: 1.było nas więcejbyłem jeszcze ja i piotreklp3
2. Ludzi było sporo (choć ciężko mi porównać z innymi wyjazdowymi, bo to był mój pierwszy raz) i widać było, że bawili się naprawdę dobrze. Momentami bębniarze trochę zakłócali brzmienie niektórych utworów, ale w trzeciej godzinie listy zrobił się już spokój.
3. A Pan Piotr jest przesympatyczny
my w sumie też z każdą godziną przesuwaliśmy się coraz bliżej. W trzeciej godzinie listy byłem w drugim rzędzie, ale za osobą, która kucałaadameria pisze:@2. Ja bębniarzy ognistych słyszałem mniej, ale stałem bliżej, nawet bardzo blisko. Staliśmy. Bo Robert, który tak pięknie mówił o statystykach, też.
zdjęcia niestety nie działają...adameria pisze:Na koniec, za zgodą Roberta, podaję link do zdjęć jakie wykonałem w czasie tejże Listy.
ciekawa była jeszcze sytuacja, której nie było widać na antenie, gdy mikrofon "łapiący" publiczność "dążył do upadku"adameria pisze:Spowodowały to właśnie wypowiedzi typu "do biedronek", obecność hejnalisty, sobowtóra, Pani Basi z Krakowa, no i celnie wypowiadane myśli Pana Piotra. Od piątku już nie boję się pojechać na Węgry.
403. That’s an error.adameria pisze:podaję link do zdjęć jakie wykonałem w czasie tejże Listy.
Dążył skutecznie, bo wylądował na mojej głowie, pochylonej nad notatkamimichal91d pisze:ciekawa była jeszcze sytuacja, której nie było widać na antenie, gdy mikrofon "łapiący" publiczność "dążył do upadku"
Wypadła chyba nienajgorzej, moim zdaniem na pewno ścisła czołówka dotychczasowych "wyjazdówek". Widać, że wypracowywana jest z powodzeniem nowa formuła tych notowań. Duża w tym zasługa też Michała Nogasia, który "ogarniał" całe towarzystwo. Zdjęcia Adama wyglądają cudownie (z kilkoma wyjątkamiadameria pisze:Zabrzmi nieskromnie, tym bardziej, że stałem w tym tłumie słuchaczo-oglądaczy, jednak moim zdaniem to była najlepsza lista wyjazdowa w tym roku.
Działa, dziękuję bardzo.adameria pisze:Bardzo Was przepraszam, myślałem, że wystarczą takie prawa dostępu, jakie ustawiłem.
A teraz działa?
Ale Anita jest absolutną rekordzistką, bo miała serię 14 tygodni (9+5).piotr1990 pisze:Kult - Gdy nie ma dzieciNeo01 pisze:Ale z przerwąpiotr1990 pisze:Luxtorpeda po raz 9 na 1 i wyrównuje rekord w najdluzej utrzymujacym sie polskim utworem na 1 miejscu.A kto jest drugim rekordzistą?
Anita Lipnicka - Wszystko sie moze zdarzyc
Obydwa byly tez 9 razy na 1
Anita byla 9 razy z rzedu i ona jest rekordzistką w najdłuzszym utrzymaniu sie na 1 miejscu bez przerwy.
Razem z:
Dire Straits - Brothers In Arms
Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It for You
MADONNA - Frozen
Miszon pisze: Ale Anita jest absolutną rekordzistką, bo miała serię 14 tygodni (9+5).