1. Adam mi dali na chrzcie, a nick wziął się z bloga, który w sumie umarł śmiercią naturalną.miszony pisze:1. Drogi(a) Adamerio,
2. jeszcze raz na tym forum chciałem przeprosić Cię za moje nietaktowne skomentowanie piosenki, którą tak lubisz.
3. Masz niewątpliwe dluższy staż na tej liśćie ( ilośc postów itd.)
4. i na pewno masz więcej do powiedzenia w tematach listy, muzyki, która się tutaj promuje.
2. Nie czuję się obrażony. Ciekaw jestem tylko czy taki dajmy na to bohater - to nie do Ciebie - ogólnie piszę - jakby stanął oko w oko z wykonawcą w 4 oczy, to powiedziałby Mu wprost: "gniota napisałeś"? Ja za "Piłem w Spale..." wcale, a wcale nie przepadam, ale po co mam to pisać? Ale to już kwestia podejścia.
3. Liczba postów nie ma wielkiego znaczenia, znam wiele osób, które mają mniej postów, a mają taką wiedzę na temat LP3, że im do pięt nie dorastam, a nawet za paznokieć. Jeden z Nich nawet poprawiał Stelmiego na antenie po 1500 notowaniu (Pozdrawiam!

4. Czasem mam wrażenie, że nie mam nic do powiedzenia, bo Soulfly, Sepultury, Demon Hunter czy Empire (trójmiejska kapela znana z MBTM), albo choćby Lemon czy ChłopcyKontraBasia (też z MBTM) jakoś nie widziałem i nie widzę w zestawie do głosowania. I tu wkrada się pojęcie tzw. trójkowości. A to jest dłuższy i głębszy temat - czy to dobrze, czy to źle?
Zatem nie przejmuj się, po prostu starajmy się być bardziej rzeczowi.
Ja też, bo moje komentarze typu "klasa-utwór" nic nie wnoszą.
Skoro jesteśmy na tym forum, to dbajmy o jego poziom.
I tolerancja lub jej brak, tak jak wyluzowanie lub jego brak nie mają tu nic do rzeczy, apropos napomkniętej rzeczowości.
No to jak już się wymądrzyłem, to mogę iść spać.
A miałem nie pisać... oj ta słaba silna wola.