1. Adam mi dali na chrzcie, a nick wziął się z bloga, który w sumie umarł śmiercią naturalną.miszony pisze:1. Drogi(a) Adamerio,
2. jeszcze raz na tym forum chciałem przeprosić Cię za moje nietaktowne skomentowanie piosenki, którą tak lubisz.
3. Masz niewątpliwe dluższy staż na tej liśćie ( ilośc postów itd.)
4. i na pewno masz więcej do powiedzenia w tematach listy, muzyki, która się tutaj promuje.
2. Nie czuję się obrażony. Ciekaw jestem tylko czy taki dajmy na to bohater - to nie do Ciebie - ogólnie piszę - jakby stanął oko w oko z wykonawcą w 4 oczy, to powiedziałby Mu wprost: "gniota napisałeś"? Ja za "Piłem w Spale..." wcale, a wcale nie przepadam, ale po co mam to pisać? Ale to już kwestia podejścia.
3. Liczba postów nie ma wielkiego znaczenia, znam wiele osób, które mają mniej postów, a mają taką wiedzę na temat LP3, że im do pięt nie dorastam, a nawet za paznokieć. Jeden z Nich nawet poprawiał Stelmiego na antenie po 1500 notowaniu (Pozdrawiam!
 ).
 ).4. Czasem mam wrażenie, że nie mam nic do powiedzenia, bo Soulfly, Sepultury, Demon Hunter czy Empire (trójmiejska kapela znana z MBTM), albo choćby Lemon czy ChłopcyKontraBasia (też z MBTM) jakoś nie widziałem i nie widzę w zestawie do głosowania. I tu wkrada się pojęcie tzw. trójkowości. A to jest dłuższy i głębszy temat - czy to dobrze, czy to źle?
Zatem nie przejmuj się, po prostu starajmy się być bardziej rzeczowi.
Ja też, bo moje komentarze typu "klasa-utwór" nic nie wnoszą.
Skoro jesteśmy na tym forum, to dbajmy o jego poziom.
I tolerancja lub jej brak, tak jak wyluzowanie lub jego brak nie mają tu nic do rzeczy, apropos napomkniętej rzeczowości.
No to jak już się wymądrzyłem, to mogę iść spać.
A miałem nie pisać... oj ta słaba silna wola.

), MECZ!!!, rozszerzenie się ekipy, dalsze rozmowy, drugi mecz i wypad na miasto. cudowny wieczór! dziękuję całej ekipie!
 ), MECZ!!!, rozszerzenie się ekipy, dalsze rozmowy, drugi mecz i wypad na miasto. cudowny wieczór! dziękuję całej ekipie!