Jesteśmy po konkursach ÿÿÿ i moim autorskim skojarzeniowym, a niedługo zaczynamy ABC
 Jesteśmy po konkursach ÿÿÿ i moim autorskim skojarzeniowym, a niedługo zaczynamy ABC 
Niech żałują ci, co ich nie ma, lepiej po zlocie nie zaglądajcie do tego wątku, bo czytanie relacji rzeczywiście będzie masochistyczne...
Zelazne opanowanie? Agnieszka jest zawsze tak wyluzowana i sypie takimi tekstami , że czapki z głów. W piątek np. o cukrach, zdjęciach i DeKawcekonwicki1980 pisze: najwieksze wrazenie zrobila na mnie Agnieszka Lukaszewicz. Pelny profesjonalizm i zelazne opanowanie mimo tlumu ludzi za plecami.
Ahoj!

. podziękowania dla wszystkich za pasjonującą walkę w ÿÿÿ
. podziękowania dla wszystkich za pasjonującą walkę w ÿÿÿ  .
. 

za co przepraszam swoją drużynę]
 za co przepraszam swoją drużynę]

Inny niż wszystkie poprzednie. Myślę, że to (tj. ta główna inność) za sprawą ABC wysłuchanego przy ognisku podczas pięknej gwieździstej nocy.
  Inny niż wszystkie poprzednie. Myślę, że to (tj. ta główna inność) za sprawą ABC wysłuchanego przy ognisku podczas pięknej gwieździstej nocy.   Poza tym frisbee było świetne! Co chwilę dostawałam ataki nieoczekiwanego śmiechu i rozbawienia.
 Poza tym frisbee było świetne! Co chwilę dostawałam ataki nieoczekiwanego śmiechu i rozbawienia.   

) ale to moja drużyna zwyciężyła, a potem i ja
  ) ale to moja drużyna zwyciężyła, a potem i ja   

Co do konkursów, to podziwiam innych zlotowiczów za wiedzę na tematy okołolistowe. Bardzo miło wspominam ABC listy wysłuchane przy ognisku.
                      Co do konkursów, to podziwiam innych zlotowiczów za wiedzę na tematy okołolistowe. Bardzo miło wspominam ABC listy wysłuchane przy ognisku. Jak to dobrze, że w domu można być w mniejszej ilości ubrań.
 Jak to dobrze, że w domu można być w mniejszej ilości ubrań. 

jestem pod wrażeniem jak wiele osiągasz "radiowo". trzymam kciuki.
 jestem pod wrażeniem jak wiele osiągasz "radiowo". trzymam kciuki.  myślimy o Was... orzeźwiająco
 myślimy o Was... orzeźwiająco  i dziękujemy za propozycję.
 i dziękujemy za propozycję. 
 z przyjemnością patrzyłem jak z chwili na chwilę coraz bardziej się odnajdujesz w naszym towarzystwie. Cieszę się, że stałaś się jego częścią.
 z przyjemnością patrzyłem jak z chwili na chwilę coraz bardziej się odnajdujesz w naszym towarzystwie. Cieszę się, że stałaś się jego częścią.  
  a nawet dłużej, bo zakończyliśmy na Ursynowie.
 a nawet dłużej, bo zakończyliśmy na Ursynowie.  jeszcze raz dziękujemy za podwiezienie.
 jeszcze raz dziękujemy za podwiezienie.  
  postaram się to naprawić następnym razem.
 postaram się to naprawić następnym razem.  
  I nie tylko... Kiosk ruchu..., konkursy..., obecność... Tym razem nie mogłem pomóc tak jakbym chciał, ale następnym razem postaram się bardziej.
 I nie tylko... Kiosk ruchu..., konkursy..., obecność... Tym razem nie mogłem pomóc tak jakbym chciał, ale następnym razem postaram się bardziej.  
  daj znać co udało się zrobić z RasberryPi, bo też coś będę kombinował.
 daj znać co udało się zrobić z RasberryPi, bo też coś będę kombinował.  
  ale gdybyś mówił wolniej/wyraźniej to sporo czasu można by zaoszczędzić na powtarzaniu.
 ale gdybyś mówił wolniej/wyraźniej to sporo czasu można by zaoszczędzić na powtarzaniu.  sos do pizzy bardzo ciekawy. może jakby zrobić go na bazie pomidorów z niewielką ilością koncentratu i oleju to problem rozwarstwiania by zniknął?
 sos do pizzy bardzo ciekawy. może jakby zrobić go na bazie pomidorów z niewielką ilością koncentratu i oleju to problem rozwarstwiania by zniknął? 

Wasz konkurs był świetny. nie wiem co mógłbym więcej napisać... przy ognisku nie dało się wyciągnąć gitary?
 Wasz konkurs był świetny. nie wiem co mógłbym więcej napisać... przy ognisku nie dało się wyciągnąć gitary?  
  zazwyczaj jest tak, że najpierw się kogoś poznaje, a potem się go lubi, a z Tobą jest odwrotnie.
 zazwyczaj jest tak, że najpierw się kogoś poznaje, a potem się go lubi, a z Tobą jest odwrotnie.  niestety nie miałem tej przyjemności się z Tobą przywitać, ale za to pożegnaliśmy się trzy razy.
 niestety nie miałem tej przyjemności się z Tobą przywitać, ale za to pożegnaliśmy się trzy razy.   jeśli będziesz kiedyś chciała kogoś pożegnać, a nie będzie go w pobliżu, polecam się.
 jeśli będziesz kiedyś chciała kogoś pożegnać, a nie będzie go w pobliżu, polecam się.  

I bardzo dobrze, bo bez Ciebie to ten zlot nie byłby taki sam...uzi pisze:powiem Wam szczerze, że to był dla mnie chyba najfajniejszy zlot z tych, na których dotychczas byłam. naprawdę, bawiłam się świetnie, i cieszę się że wyszło tak, że uczestniczyłam w całości, mimo wcześniejszych planów pobytu tylko na Liście.
W tym momencie puchnę z dumy, moje ego zaraz wyjdzie poza ziemską atmosferę, że moje teksty i wymysły znajdują się w Twojej wyliczanceuzi pisze: - "odwiedź nas na pogrzebie", czyli umierająca Trójca Święta

Były, były. nie wiem czy podziękowałem Piotrkowi i Magdzie za ten konkurs, więc czynię to tutajuzi pisze:- najepickiejsze na świecie reprodukcje okładek z konkursu ÿÿÿ, szczególne wyróżnienia dla: Sierżanta Pieprza, Black Album, White Album, Nevermind, Let It Be, ale wszystkie były mega
 Szacun.
 Szacun.
znowu moje ego rozsadza ziemię, wymyśliłem konkurs który pobudził wyobraźnię kajmana, łał, ojezu, omatko, oboże i wogle. Tak czy tak kajmana pomysły mnie rozwaliłyuzi pisze:- Dziewczyna bez zęba na przedzie [i chyba Dzieci?]

Frisbee też było genialnieuzi pisze:aha, a Kuba mnie zabił frisbee.

I nie kumałem z czego się tak śmiejeszMartyr pisze:Co chwilę dostawałam ataki nieoczekiwanego śmiechu i rozbawienia.

Też się baaaardzo cieszę, że byłaś, świetnie się z Tobą rozmawiaatram842 pisze:Cieszę się, że się zdecydowałam na ten wyjazd

Jakim cudem tyle emotek Ci się zmieściło w teście?abd3mz pisze:Jakoś mnie naszło na pisanie, więc wrzucam.)

następnym razem już tylko paluszki?uzi pisze:- "piłem sake sakem piłe", czyli chyba już nigdy nie wezmę do ust krakersów

to wszystko przez ten rykoszet od puszkiuzi pisze:aha, a Kuba mnie zabił frisbee.
 .
.  zainteresowani pozakonkursowymi pytaniami z wielkiej listy kajmana
 zainteresowani pozakonkursowymi pytaniami z wielkiej listy kajmana  . wyjęcie frisbee, pierwszy rzut i potem już efekt kuli śnieżnej i opanowaliśmy całą salę
. wyjęcie frisbee, pierwszy rzut i potem już efekt kuli śnieżnej i opanowaliśmy całą salę   .
 .konwerter sobie zrobiłem.TomaszBr pisze:Jakim cudem tyle emotek Ci się zmieściło w teście?abd3mz pisze:Jakoś mnie naszło na pisanie, więc wrzucam.)

przerabia, ale w wolnej chwili zrobię resztę]
 przerabia, ale w wolnej chwili zrobię resztę]

.
. . Na pewno poinformuję o postępach z RPi - jeśli tylko uda mi się zamówić i je dostać
. Na pewno poinformuję o postępach z RPi - jeśli tylko uda mi się zamówić i je dostać  .
. 

A ani ja, ani mama nie pamiętamy, żebyśmy brali... W każdym razie przepraszam właściciela...
 A ani ja, ani mama nie pamiętamy, żebyśmy brali... W każdym razie przepraszam właściciela...  
 .
.Yyy, czy to jedna z tych nagród, które były za mój konkurs, a które zapomniałem wręczyć tschowi, doorbelllce i djjackowi? ...falcoeagle pisze:@Jędrek: frisbee było przeznaczone na nagrodę, więc gratuluję wygranej.
 No nic to, trudno
 No nic to, trudno 
 . Co do dżemu: w internecie już znalazłem taki sam tylko w większym opakowaniu. Mam nadzieję, że smaku to nie zmieni i będę mógł zrecenzować Trójkę z dżemem
. Co do dżemu: w internecie już znalazłem taki sam tylko w większym opakowaniu. Mam nadzieję, że smaku to nie zmieni i będę mógł zrecenzować Trójkę z dżemem  .
.