Niech żałują ci, co ich nie ma, lepiej po zlocie nie zaglądajcie do tego wątku, bo czytanie relacji rzeczywiście będzie masochistyczne...
Zelazne opanowanie? Agnieszka jest zawsze tak wyluzowana i sypie takimi tekstami , że czapki z głów. W piątek np. o cukrach, zdjęciach i DeKawcekonwicki1980 pisze: najwieksze wrazenie zrobila na mnie Agnieszka Lukaszewicz. Pelny profesjonalizm i zelazne opanowanie mimo tlumu ludzi za plecami.
Ahoj!
I bardzo dobrze, bo bez Ciebie to ten zlot nie byłby taki sam...uzi pisze:powiem Wam szczerze, że to był dla mnie chyba najfajniejszy zlot z tych, na których dotychczas byłam. naprawdę, bawiłam się świetnie, i cieszę się że wyszło tak, że uczestniczyłam w całości, mimo wcześniejszych planów pobytu tylko na Liście.
W tym momencie puchnę z dumy, moje ego zaraz wyjdzie poza ziemską atmosferę, że moje teksty i wymysły znajdują się w Twojej wyliczanceuzi pisze: - "odwiedź nas na pogrzebie", czyli umierająca Trójca Święta
Były, były. nie wiem czy podziękowałem Piotrkowi i Magdzie za ten konkurs, więc czynię to tutajuzi pisze:- najepickiejsze na świecie reprodukcje okładek z konkursu ÿÿÿ, szczególne wyróżnienia dla: Sierżanta Pieprza, Black Album, White Album, Nevermind, Let It Be, ale wszystkie były mega
znowu moje ego rozsadza ziemię, wymyśliłem konkurs który pobudził wyobraźnię kajmana, łał, ojezu, omatko, oboże i wogle. Tak czy tak kajmana pomysły mnie rozwaliłyuzi pisze:- Dziewczyna bez zęba na przedzie [i chyba Dzieci?]
Frisbee też było genialnieuzi pisze:aha, a Kuba mnie zabił frisbee.
I nie kumałem z czego się tak śmiejeszMartyr pisze:Co chwilę dostawałam ataki nieoczekiwanego śmiechu i rozbawienia.![]()
Też się baaaardzo cieszę, że byłaś, świetnie się z Tobą rozmawiaatram842 pisze:Cieszę się, że się zdecydowałam na ten wyjazd
Jakim cudem tyle emotek Ci się zmieściło w teście?abd3mz pisze:Jakoś mnie naszło na pisanie, więc wrzucam.)
następnym razem już tylko paluszki?uzi pisze:- "piłem sake sakem piłe", czyli chyba już nigdy nie wezmę do ust krakersów
to wszystko przez ten rykoszet od puszkiuzi pisze:aha, a Kuba mnie zabił frisbee.
konwerter sobie zrobiłem.TomaszBr pisze:Jakim cudem tyle emotek Ci się zmieściło w teście?abd3mz pisze:Jakoś mnie naszło na pisanie, więc wrzucam.)
Yyy, czy to jedna z tych nagród, które były za mój konkurs, a które zapomniałem wręczyć tschowi, doorbelllce i djjackowi? ...falcoeagle pisze:@Jędrek: frisbee było przeznaczone na nagrodę, więc gratuluję wygranej.