Tym bardziej:lady pisze:słoik w zeszłym roku napisał o mnie wierszLLucky pisze: Oj!
Oj!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tym bardziej:lady pisze:słoik w zeszłym roku napisał o mnie wierszLLucky pisze: Oj!
IV liceum ogólnokształcące wszystko możesz tu znaleźćsłoik pisze:Ech, Garbage, nierozerwalnie kojarzy mi się z liceum.
Naprawdę się starzejesz, jak Cię zaczynają takie smęty łapaćPaTToN pisze:Ta dziewczyna ma 15 lat
szok ...
świetna piosenka
Widzisz, ja to widzę zupełnie inaczej. Taki chyba urok list środka - nie za bardzo popowych, ale i nie za bardzo alternatywnych.Lady pisze:Wiele nie wymagam, ale niestety za wiele jak na Listę nastawioną na światowe " trendy "
Niestety Madonna szybko się wypaliła z tym kawałkiem, a miałem nadzieję, że to będzie ogromny przebój... Szkoda. Piszcie i mówcie co chcecie, ale sądzę, że to była taka miła, niezobowiązująca piosenka. Porównajcie sobie do "Girl Gone Wild" - co wolicie?Słoik pisze:el ju wi? madonna! łaj oł ju! ju łona?
Żeby tylko była polką...albarn pisze:Naprawdę się starzejesz, jak Cię zaczynają takie smęty łapaćNie no, ładna piosenka. Chyba się pokuszę o sprawdzenie płyty.
Kod: Zaznacz cały
8 8 6 [8]
NOSOWSKA - Kto?
CD „8” 2011
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 1900 53 8 3 5
Rozczarowana jestem, choć powinnam się cieszyć, trzy ulubienice pod rząd, a że nie w górę?jotem3 pisze:Kod: Zaznacz cały
8 8 6 [8] NOSOWSKA - Kto? CD „8” 2011 [Podsumowanie Wszech Czasów]: 1900 53 8 3 5
No nie wiem. Ta lista nazywa się listą przebojów Trójki nie bez powoduprz_rulez pisze:Co byście powiedzieli na to, że propozycje do trójki byłyby ustalane w stosunku 25%:25%:25%:25% przez cztery główne kanały Polskiego Radia?
Kod: Zaznacz cały
7 6 11 [5]
LANA DEL REY - Video Games
CD „Born to Die” 2012
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 1232 103 5 1 9
To jednak będzie kolacja dla rodziny na Comie.FOXD pisze:Kurcze Lana spada jednak, heh. Za to Coma góry
No właśnie w tym jest problem, że ja jestem człowiekiem, który potrzebuje ciągłej zmiany stylistycznej, przeskoku z jednego gatunku na drugi, a najlepiej wymieszania wszystkiego, co możliwe (dlatego na przykład bardzo spodobał mi się Willy Moon: http://www.youtube.com/watch?v=uVnJhf_L3f0 , http://www.youtube.com/watch?v=_GTGGeNVdcY ). W tym momencie przy całym bogactwie muzycznym internetu już mi czegoś brakuje. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe.albarn pisze:Jak komuś nie odpowiada LP3, może słuchać tamtej.