Tym bardziej:lady pisze:słoik w zeszłym roku napisał o mnie wierszLLucky pisze: Oj!
Oj!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Tym bardziej:lady pisze:słoik w zeszłym roku napisał o mnie wierszLLucky pisze: Oj!

Taka średnia mi wychodzi niespiesznym tempem
  Taka średnia mi wychodzi niespiesznym tempem 
IV liceum ogólnokształcące wszystko możesz tu znaleźćsłoik pisze:Ech, Garbage, nierozerwalnie kojarzy mi się z liceum.
Naprawdę się starzejesz, jak Cię zaczynają takie smęty łapaćPaTToN pisze:Ta dziewczyna ma 15 lat
szok ...
świetna piosenka
 Nie no, ładna piosenka. Chyba się pokuszę o sprawdzenie płyty.
 Nie no, ładna piosenka. Chyba się pokuszę o sprawdzenie płyty.Widzisz, ja to widzę zupełnie inaczej. Taki chyba urok list środka - nie za bardzo popowych, ale i nie za bardzo alternatywnych.Lady pisze:Wiele nie wymagam, ale niestety za wiele jak na Listę nastawioną na światowe " trendy "
Niestety Madonna szybko się wypaliła z tym kawałkiem, a miałem nadzieję, że to będzie ogromny przebój... Szkoda. Piszcie i mówcie co chcecie, ale sądzę, że to była taka miła, niezobowiązująca piosenka. Porównajcie sobie do "Girl Gone Wild" - co wolicie?Słoik pisze:el ju wi? madonna! łaj oł ju! ju łona?
Żeby tylko była polką...albarn pisze:Naprawdę się starzejesz, jak Cię zaczynają takie smęty łapaćNie no, ładna piosenka. Chyba się pokuszę o sprawdzenie płyty.

Może Lana choć skoczy wyżej
  Może Lana choć skoczy wyżejKod: Zaznacz cały
8	8	6	[8]
NOSOWSKA  -  Kto?
CD „8” 2011
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 1900	53	8	3	5Rozczarowana jestem, choć powinnam się cieszyć, trzy ulubienice pod rząd, a że nie w górę?jotem3 pisze:Kod: Zaznacz cały
8 8 6 [8] NOSOWSKA - Kto? CD „8” 2011 [Podsumowanie Wszech Czasów]: 1900 53 8 3 5
No nie wiem. Ta lista nazywa się listą przebojów Trójki nie bez powoduprz_rulez pisze:Co byście powiedzieli na to, że propozycje do trójki byłyby ustalane w stosunku 25%:25%:25%:25% przez cztery główne kanały Polskiego Radia?
 nie słucham innych kanałów, ale na pewno Czwórka prowadzi jakieś własne listy. Jak komuś nie odpowiada LP3, może słuchać tamtej.
 nie słucham innych kanałów, ale na pewno Czwórka prowadzi jakieś własne listy. Jak komuś nie odpowiada LP3, może słuchać tamtej.
Kod: Zaznacz cały
7	6	11	[5]
LANA DEL REY  -  Video Games
CD „Born to Die” 2012
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 1232	103	5	1	9

To jednak będzie kolacja dla rodziny na Comie.FOXD pisze:Kurcze Lana spada jednak, heh. Za to Coma góry
No właśnie w tym jest problem, że ja jestem człowiekiem, który potrzebuje ciągłej zmiany stylistycznej, przeskoku z jednego gatunku na drugi, a najlepiej wymieszania wszystkiego, co możliwe (dlatego na przykład bardzo spodobał mi się Willy Moon: http://www.youtube.com/watch?v=uVnJhf_L3f0 , http://www.youtube.com/watch?v=_GTGGeNVdcY ). W tym momencie przy całym bogactwie muzycznym internetu już mi czegoś brakuje. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe.albarn pisze:Jak komuś nie odpowiada LP3, może słuchać tamtej.