Czasem, przy specjalnych okazjach (refleksja, czas zadumy, żałoba etc.) w Trójce puszczany jest bardzo wolny utwór z powtarzającym się motywem "follow me". Pomóżcie proszę - któż śpiewa tą cudną piosenkę i jaki jest jej właściwy tytuł.
Jedrek
follow me - kto to śpiewa
Hey
pozwolicie, że się przyłączę, tak z doskoku?
Przy The Blower's Daughter wpadam w błogostan niezależnie od pory dnia, ale zależnie od "kontekstu".
Zdarzyło mi się juz ją usłyszeć w bardzo użytkowych i wcale nie nastrojowych miejscach
brrr, szkoda
A co do Floydów, to chyba wolę Wish You Were Here.
A prpos, kilka minut temu w trójce był fragment Middle. Nie, to juz nie to samo - już nie robi na mnie takiego wrazenia jak za pierwszym razem, ale nie ma się co dziwić, minęło juz ładnych parę latek...
pozdrawiam
i skaczę dalej

pozwolicie, że się przyłączę, tak z doskoku?
Przy The Blower's Daughter wpadam w błogostan niezależnie od pory dnia, ale zależnie od "kontekstu".
Zdarzyło mi się juz ją usłyszeć w bardzo użytkowych i wcale nie nastrojowych miejscach

A co do Floydów, to chyba wolę Wish You Were Here.
A prpos, kilka minut temu w trójce był fragment Middle. Nie, to juz nie to samo - już nie robi na mnie takiego wrazenia jak za pierwszym razem, ale nie ma się co dziwić, minęło juz ładnych parę latek...
pozdrawiam
i skaczę dalej