Ja tez tak mamrockmanka pisze:Czy ktoś też ma tak jak ja, że jak się wsłucham tak na maxa w utwory Pink Floyd, to w trakcie słuchania ryczę jak głupia, później chodzę roztrzęsiona i się nie mogę uspokoić. Tak mnie przenika do głębi Ich muzyka.
Kashmir - kiedyś słyszałam, u Metza właśnie, wersję koncertową gdzieś z Indii, chyba z Bombaju. Wersja z wplecionym hinduskim motywem. Świetne, no i taniec brzucha można poćwiczyć.
XVIII Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVIII Top Wszech Czasów
to One mogły by się zamienić z drugim One miejscami 
I to by było na tyle U2 w tym roku 
-
misiek230688
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Ja teżzzuzia84 pisze:Ja tez tak mamrockmanka pisze:Czy ktoś też ma tak jak ja, że jak się wsłucham tak na maxa w utwory Pink Floyd, to w trakcie słuchania ryczę jak głupia, później chodzę roztrzęsiona i się nie mogę uspokoić. Tak mnie przenika do głębi Ich muzyka.
Kashmir - kiedyś słyszałam, u Metza właśnie, wersję koncertową gdzieś z Indii, chyba z Bombaju. Wersja z wplecionym hinduskim motywem. Świetne, no i taniec brzucha można poćwiczyć.
podpisuję się obiema rękoma!krzychu78 pisze:to One mogły by się zamienić z drugim One miejscami
FOXD pisze:I to by było na tyle U2 w tym roku
i na kazdej stronie 2009
-
misiek230688
O tak!krzychu78 pisze:to One mogły by się zamienić z drugim One miejscami
Ojej, "One" za nisko. Śliczna piosenka, ogromnie wzruszająca, naładowana emocjami...
- tanatos
a ja kosą!Empik pisze:podpisuję się obiema rękoma!krzychu78 pisze:to One mogły by się zamienić z drugim One miejscami
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Nie ma co narzekać, i tak ogromny skok.1981 pisze:Ojej, "One" za nisko. Śliczna piosenka, ogromnie wzruszająca, naładowana emocjami...
No jak dla mnie do d... ta reklama. Można byłoby pomyśleć, że tutaj tylko statystyki są, bo tak to zostało zaprezentowane.JaceK pisze:I co...? Można...? Można zareklamować nasze Forum? bezboleśnie... prawda?
Koncerty U2 w Polsce wymiernikiem TOP-uEmpik pisze:U2 tak nisko? dawno koncertu nie było...
- mara
heh a ja się często śmieję ..no ale moją płytą roku był The piper at the gates of dawn ..zzuzia84 pisze:Ja tez tak mamrockmanka pisze:Czy ktoś też ma tak jak ja, że jak się wsłucham tak na maxa w utwory Pink Floyd, to w trakcie słuchania ryczę jak głupia, później chodzę roztrzęsiona i się nie mogę uspokoić. Tak mnie przenika do głębi Ich muzyka.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Mnie już tylko jedno ucieszy, brak Dire Straits na podium.
Ja tak miewam. Nie za każdym razem.misiek230688 pisze:Ja teżzzuzia84 pisze:Ja tez tak mamrockmanka pisze:Czy ktoś też ma tak jak ja, że jak się wsłucham tak na maxa w utwory Pink Floyd, to w trakcie słuchania ryczę jak głupia, później chodzę roztrzęsiona i się nie mogę uspokoić. Tak mnie przenika do głębi Ich muzyka.
Hmm... za nisko, a tak kopnal ich zaszczyt, ze az 22 do gory!1981 pisze:Ojej, "One" za nisko. Śliczna piosenka, ogromnie wzruszająca, naładowana emocjami...
-
misiek230688
Zapomnij:)barb42 pisze:Mnie już tylko jedno ucieszy, brak Dire Straits na podium.
Ǎhk-to˘ong Bāy-Bi 
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Mam nadzieję, że tak się stanie. One, to prawdziwekrzychu78 pisze:to One mogły by się zamienić z drugim One miejscami
myślę, że aby nie było statycznie są te zmiany liczby utworów na które głosujemy, myślę, że co roku takie zmiany mogłyby mieć miejsce, gwarantowałoby to zmiany na liście; wtedy to była porażka - umówmy się, że same wyniki były śmieszne i oby coś takiego się nigdy nie powtórzyłosaferłel pisze:Albo jest zbyt statycznie albo karuzela kręci się za szybko.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
24 49 17 19
LOUIS ARMSTRONG — What a Wonderful World
1968 What a Wonderful World
‘09: 100 ‘08: 65 ‘07: 57 ‘06: 50 ‘05: 53 ‘04: 49 ‘03: 51 ‘02: 27 ‘01: 19 ‘00: 19 ‘99: 29 ‘98: 61 ‘97: 32 ‘96: 97 ‘95: 100
Podsumowanie XVIII Topów: 835 pkt miejsce: 41Re: XVIII Top Wszech Czasów
Louis tak wysoko? łał!
What a Wonderful World, ależ piękny awans a bałem się , że wyleciało z setki
Jeden z moich ulubionych very-oldies: "What a Wonderful World"... Świat jest piękny.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Eee, to się okaże.misiek230688 pisze:Zapomnij:)barb42 pisze:Mnie już tylko jedno ucieszy, brak Dire Straits na podium.
Na razie o tym marzę
Jak dla mnie jest zaskakująco dobra, ale jednak wolę oryginał.1981 pisze:Może uznacie to za herezję, ale jeśli chodzi o "Kashmir", to wolę wersję Puff Daddy'ego i Jimmiego Paige'a - "Come With Me" wymiata bardziej!