Między innymi jastokrotka pisze:Kto na to głosuje?JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 15 | 19 | 5 | +4 | Polskie mięso - T. Love | PL |

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Między innymi jastokrotka pisze:Kto na to głosuje?JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 15 | 19 | 5 | +4 | Polskie mięso - T. Love | PL |

Kod: Zaznacz cały
|  13 |  15 |    8 |    +2 | Sunday Lover - Guano Apes                                    | ZG   |Jestem odmiennego zdania. Uważam, że luxtorpeda jest rewelacyjna zarówno tekstowo jak i muzycznie.miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89stokrotka pisze:Jak możesz?miszony pisze:Może by ten koszmarek Luxtorpeda w końcu zaliczyło jakiś zgon??
jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdząmiszony pisze: no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89
 ja liczę na coś nowego Luxtorpedy na liście.
 ja liczę na coś nowego Luxtorpedy na liście.Boi się, bo to jest zaraźliwe. Jeszcze chwila i Twojego brata siłą rzeczy też dopadnieBrian pisze:Ostatnio brat powiedział mi, że strasznie często to śpiewam i że się tego boiJulia pisze:Ale jakoś nie mam weny, bo już czuję zbliżające się para-para-paradise i nie mogę się doczekać.
 .
 .to wcześniej tego nie wiedziałaś/widziałaś? Dziwne, myślałem że kobiety z rozmysłem kupują bieliznę. Aż mnie korci żeby poprosić o fotomara pisze:ja dziś spostrzegłam że na moich majtkach nadrukowane są baloniki!

.
 .Z dzieciństwa taki obrazek pamiętam: krokodyl z rozdziawioną paszczą, a w uzębieniu uwijają się jakieś sikoreczki czy inne pliszki.kajman pisze:Ja bym potrzebował porady ale raczej dentysty
Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89stokrotka pisze:Jak możesz?miszony pisze:Może by ten koszmarek Luxtorpeda w końcu zaliczyło jakiś zgon??
jak się ma taki głos jak Colin Meloy i takie zaplecze muzyczne, to można nagrywać nawet słabe piosenki, a i tak będą brzmiały świetnie. <3JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 14 | 21 | 4 | +7 | This Is Why We Fight - The Decemberists | ZG |
Nie trawię tego utworu, ale aż tak źle go nie oceniam, chociaż akurat Miłej Wanili zupełnie nie pamiętam (chociaż na pewno były rzeczy, które bardziej mnie wkurzały).miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89
ja to będę musiał polubić pomarancze bo przez ponad pół roku mam je zbieraćKonradKombajn pisze: jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdzą
 .
 .
ta, Stres-pills i NurofenMartyr pisze:cmokasz jakieś pastylki a może syropek? a może potrzebujesz porady farmaceuty?
 nie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę
  nie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę 
no way, pewnie widziałam na zasadzie jakieś kolorowe owale..Neo01 pisze:to wcześniej tego nie wiedziałaś/widziałaś? Dziwne, myślałem że kobiety z rozmysłem kupują bieliznę. Aż mnie korci żeby poprosić o fotomara pisze:ja dziś spostrzegłam że na moich majtkach nadrukowane są baloniki!

.
To biedna ta Kaśka Nosowska, ona ma piersi ćwierć, więc tak wykrzykiwać może ułamkowo.grawitacja pisze:Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!
fajnie tak co jakiś czas poczytać złote myśli kajmanakajman pisze:Nie trawię tego utworu, ale aż tak źle go nie oceniam.

To tam w ogóle jest jakaś muzyka? A textowo to jest takie sobie, ale to akurat w piosenkach normalka.stokrotka pisze:Jestem odmiennego zdania. Uważam, że luxtorpeda jest rewelacyjna zarówno tekstowo jak i muzycznie.
a Nurofen to czemu? coś Cię boli lub masz gorączkę?Kertoip pisze:ta, Stres-pills i Nurofennie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę
a mówiłam - ubrać rękawiczki podczas jazdy na rowerze ! Starszych i doświadczonych trzeba słuchaćKertoip pisze:ta, Stres-pills i Nurofennie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę

To może lepiej Hansa Pils (jeśli to jeszcze produkują i jest dostępny na rynku)?Kertoip pisze:ta, Stres-pills (...)Martyr pisze:cmokasz jakieś pastylki a może syropek? a może potrzebujesz porady farmaceuty?
 czekamy na kolejna godzine
 czekamy na kolejna godzine 
to może weź kropelki żołądkowe lub miętowe. Są naprawdę skuteczne przy niestrawności!kajman pisze:Nie trawię tego utworu

Teraz nareszcie rozumiem, czemu jej tak nie lubię. To przez jej brak piersi do wykrzykiwania.słoik pisze:To biedna ta Kaśka Nosowska, ona ma piersi ćwierć, więc tak wykrzykiwać może ułamkowo.grawitacja pisze:Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!
Ja myślę że to jest najlepszy komentarz do wątku związanego z utworemKonradKombajn pisze:jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdząmiszony pisze: no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89ja liczę na coś nowego Luxtorpedy na liście.