Między innymi jastokrotka pisze:Kto na to głosuje?JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 15 | 19 | 5 | +4 | Polskie mięso - T. Love | PL |

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Między innymi jastokrotka pisze:Kto na to głosuje?JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 15 | 19 | 5 | +4 | Polskie mięso - T. Love | PL |
Kod: Zaznacz cały
| 13 | 15 | 8 | +2 | Sunday Lover - Guano Apes | ZG |
Jestem odmiennego zdania. Uważam, że luxtorpeda jest rewelacyjna zarówno tekstowo jak i muzycznie.miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89stokrotka pisze:Jak możesz?miszony pisze:Może by ten koszmarek Luxtorpeda w końcu zaliczyło jakiś zgon??
jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdząmiszony pisze: no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89
Boi się, bo to jest zaraźliwe. Jeszcze chwila i Twojego brata siłą rzeczy też dopadnieBrian pisze:Ostatnio brat powiedział mi, że strasznie często to śpiewam i że się tego boiJulia pisze:Ale jakoś nie mam weny, bo już czuję zbliżające się para-para-paradise i nie mogę się doczekać.
to wcześniej tego nie wiedziałaś/widziałaś? Dziwne, myślałem że kobiety z rozmysłem kupują bieliznę. Aż mnie korci żeby poprosić o fotomara pisze:ja dziś spostrzegłam że na moich majtkach nadrukowane są baloniki!![]()
![]()
Z dzieciństwa taki obrazek pamiętam: krokodyl z rozdziawioną paszczą, a w uzębieniu uwijają się jakieś sikoreczki czy inne pliszki.kajman pisze:Ja bym potrzebował porady ale raczej dentysty
Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89stokrotka pisze:Jak możesz?miszony pisze:Może by ten koszmarek Luxtorpeda w końcu zaliczyło jakiś zgon??
jak się ma taki głos jak Colin Meloy i takie zaplecze muzyczne, to można nagrywać nawet słabe piosenki, a i tak będą brzmiały świetnie. <3JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 14 | 21 | 4 | +7 | This Is Why We Fight - The Decemberists | ZG |
Nie trawię tego utworu, ale aż tak źle go nie oceniam, chociaż akurat Miłej Wanili zupełnie nie pamiętam (chociaż na pewno były rzeczy, które bardziej mnie wkurzały).miszony pisze:no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89
ja to będę musiał polubić pomarancze bo przez ponad pół roku mam je zbieraćKonradKombajn pisze: jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdzą
ta, Stres-pills i NurofenMartyr pisze:cmokasz jakieś pastylki a może syropek? a może potrzebujesz porady farmaceuty?
no way, pewnie widziałam na zasadzie jakieś kolorowe owale..Neo01 pisze:to wcześniej tego nie wiedziałaś/widziałaś? Dziwne, myślałem że kobiety z rozmysłem kupują bieliznę. Aż mnie korci żeby poprosić o fotomara pisze:ja dziś spostrzegłam że na moich majtkach nadrukowane są baloniki!![]()
![]()
.
To biedna ta Kaśka Nosowska, ona ma piersi ćwierć, więc tak wykrzykiwać może ułamkowo.grawitacja pisze:Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!
fajnie tak co jakiś czas poczytać złote myśli kajmanakajman pisze:Nie trawię tego utworu, ale aż tak źle go nie oceniam.
To tam w ogóle jest jakaś muzyka? A textowo to jest takie sobie, ale to akurat w piosenkach normalka.stokrotka pisze:Jestem odmiennego zdania. Uważam, że luxtorpeda jest rewelacyjna zarówno tekstowo jak i muzycznie.
a Nurofen to czemu? coś Cię boli lub masz gorączkę?Kertoip pisze:ta, Stres-pills i Nurofennie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę
a mówiłam - ubrać rękawiczki podczas jazdy na rowerze ! Starszych i doświadczonych trzeba słuchaćKertoip pisze:ta, Stres-pills i Nurofennie no, jak mi do niedzieli nie przejdzie to się do Ciebie zgłoszę
To może lepiej Hansa Pils (jeśli to jeszcze produkują i jest dostępny na rynku)?Kertoip pisze:ta, Stres-pills (...)Martyr pisze:cmokasz jakieś pastylki a może syropek? a może potrzebujesz porady farmaceuty?
to może weź kropelki żołądkowe lub miętowe. Są naprawdę skuteczne przy niestrawności!kajman pisze:Nie trawię tego utworu
Teraz nareszcie rozumiem, czemu jej tak nie lubię. To przez jej brak piersi do wykrzykiwania.słoik pisze:To biedna ta Kaśka Nosowska, ona ma piersi ćwierć, więc tak wykrzykiwać może ułamkowo.grawitacja pisze:Toż tego się nie słucha, to się pełną piersią wykrzykuje!
Ja myślę że to jest najlepszy komentarz do wątku związanego z utworemKonradKombajn pisze:jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu stopy smierdząmiszony pisze: no jakoś mogę właściwe to nie mogę tego słuchać... a właściwe tego nie da się słuchać . To chyba jeden z najgorszych utworów na liście...no poza Milli Vanilli w 89ja liczę na coś nowego Luxtorpedy na liście.