Neo01 pisze:Niemiłych słów? A gdzie Ty widzisz jakieś niemiłe słowa? Czy słowo "marudzisz" jest niemiłe? Może Marta się co do tego wypowie czy to było dla niej niemiłe,
No szczerze mówiąc to trochę tak... Gdyby nie ten Twój edit, a zwłaszcza jego końcówka, ["nie rozumiem kompletnie skąd takie przeszkody...

"], to wszystko byłoby ok. A tak to wyszło na to, że moje powody są wyssanymi z palca. A dla mnie są one ważne...
A to, co napisał Sebastian ma w sobie też rację, bo gdybym nie napisała przyczyn, które ograniczają moją możliwość wyjazdu na zlot [ograniczają, a nie umożliwiają

], to nie dowiedziałabym, że marudzę. O.
Natomiast Twoje późniejsze wyjaśnienie zmienia znacznie moje spojrzenie.
Neo01 pisze:W Śródborowiance nie byłem. Ale chyba jest stamtąd możliwy dojazd do Wawy i z powrotem?
możliwy jest, ale dosyć rzadki i dosyć długi. No i to kolejne koszty. A poza tym filmy zaczynają się o 9:00, a ostatnie są o 21:00. Wtedy już nie byłoby możliwości powrotu. No i wątpię, żeby udało się znaleźć taki film, na który wszyscy/większość miałaby ochotę się wybrać.
kajman pisze:neon.ka pisze:1. wtedy jest Impreza na Orientację Podkurek. Też mnie interesuje.
2. A potem to już Wszystkich Św. jest, więc w sumie wychodzi mi jednak, że odpowiedź 'w październiku' dla mnie odpada.

]
1.

Whaaaaaaat??????????
2. Ale przecież to dopiero we wtorek.
1. A co Cię tak zaskoczyło kajmanie?

2. Owszem, ale niektórzy w związku z tym będą mieli możliwość wyjechania do rodzin już w ten weekend na koniec października.