Czy ktoś nagrał ostatnia liste wszechczasów?

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

zamir

Czy ktoś nagrał ostatnia liste wszechczasów?

Post autor: zamir »

Szukam osób, które nagrały liste wsczechczasów pr III.
Gość

Post autor: Gość »

ja nagrałem, ale niestety nie ma mozliwości przesłania ci jej bo nie ma jeszcze stałych łączy :(
Gość

A gdybym tak przesłał jakies płytki, czy byłaby mozliwość?):):
tadzio

Post autor: tadzio »

Tak może być. Wystarczy jedna płytka, to format mp3
Gość

Do miłego goscia

Miły Gościu,
przespałem kilka dni i nieodczytałem wiadomosci, przepraszam. Jestem "chętny" do wysłania płytki, tylko małe, dyskretne pytanko. Gdzie i na jaki adress):

ADAM Z :oops:
zamir

Poszukuje nagranej listy wszechczasów HELP

Do Trójkowiczów (szczególnie Tadzia, który ja najprawdopodobniej posiada)

Prosze o kontakt, po prostu obiecałem komus, ze bedziee miał ta liste nagrana, ja sie nie wywiazałem z zadania, a wierze, że Trójkowicze mi pomoga. Proszę o ewentualny adres, gdzie moge przesłać płytkę (ki) do ewentualnego nagrania. Jestem juz bardzo zobowiazany :lol:
tadzio

mój adres to:
Piotr Zubrzycki
ul. Glogera 3
16-080 Tykocin
Możesz przysłać jedną półytkę, bo to format mp3, więc nie trzeba więcej
pozdrawiam!
zamir

Do Piotra Z.

Szanowny Panie Piotrze,
Dzięki za adres, wysyłam płytkę jutro.
Z góry dziękuję,):
P.S.
czy oprócz tego ma Pan inne nagrania, które możnaby było "odessać" z Pana kolekcji?
Gość

To znaczy mam trochę piosenek, dobrych, które też są na topie. Postaram się coś zmieścić.
zamir

Ależ Panie Piotrze

Płytka poleciała, a te inne nagrania to tak przy okazji. Poza tym ja juz jestem usatysfakcjonowany ostatnią listą wszechczasów, którą, jak smiem twierdzić, będę miał nagraną. Reszta to w ramach "dopalenia" płytki, ale niekoniecznie ):

Zamir[/b]
Gość

Płytke wysłałem wczoraj. Napisz, gdy ją otrzymasz.
Zamirek

Wielkie, wielkie dzięki

Post autor: Zamirek »

Dziękuje bardzo za płytę, top wszechczasów miodzio, a top 2004 piekny deser. reszta nagran- super. To znaczy żadnych zastrzerzeń. Dzisiaj znajomy kiwał z podziwu jak mu pokazałem płytkę. Chyba nie wierzył, ze będę ją miał. odwójne dzięki.
P.S.
A czy słyszałeś o takim zespole ALCHEMIK (Polski zespół) jazzowy chyba, koleżanka mówi, że to jakbym załatwił to byłby 10 (dla niej) cud. :lol: :lol:
tadzio

Słyszeć to słyszałem, ale zadnych nagrań nie posiadam. Cieszę że podobają się panu nagrania. Mnie osobiscie uzekła piosenka Antoniny Krzysztoń, którą nagrałem na płytce. Mam cały album, ale ta piosenka jest moją ulubioną. Nagrałem jeszcze kilka utworów może mniej znanych, ale ale w subiektywnym odczuciu nadające się nawet na top wszechczasów.
ODPOWIEDZ