Czy ktoś nagrał ostatnia liste wszechczasów?
Czy ktoś nagrał ostatnia liste wszechczasów?
Szukam osób, które nagrały liste wsczechczasów pr III.
Do miłego goscia
Miły Gościu,
przespałem kilka dni i nieodczytałem wiadomosci, przepraszam. Jestem "chętny" do wysłania płytki, tylko małe, dyskretne pytanko. Gdzie i na jaki adress):
ADAM Z
przespałem kilka dni i nieodczytałem wiadomosci, przepraszam. Jestem "chętny" do wysłania płytki, tylko małe, dyskretne pytanko. Gdzie i na jaki adress):
ADAM Z

Poszukuje nagranej listy wszechczasów HELP
Do Trójkowiczów (szczególnie Tadzia, który ja najprawdopodobniej posiada)
Prosze o kontakt, po prostu obiecałem komus, ze bedziee miał ta liste nagrana, ja sie nie wywiazałem z zadania, a wierze, że Trójkowicze mi pomoga. Proszę o ewentualny adres, gdzie moge przesłać płytkę (ki) do ewentualnego nagrania. Jestem juz bardzo zobowiazany
Prosze o kontakt, po prostu obiecałem komus, ze bedziee miał ta liste nagrana, ja sie nie wywiazałem z zadania, a wierze, że Trójkowicze mi pomoga. Proszę o ewentualny adres, gdzie moge przesłać płytkę (ki) do ewentualnego nagrania. Jestem juz bardzo zobowiazany

Do Piotra Z.
Szanowny Panie Piotrze,
Dzięki za adres, wysyłam płytkę jutro.
Z góry dziękuję,):
P.S.
czy oprócz tego ma Pan inne nagrania, które możnaby było "odessać" z Pana kolekcji?
Dzięki za adres, wysyłam płytkę jutro.
Z góry dziękuję,):
P.S.
czy oprócz tego ma Pan inne nagrania, które możnaby było "odessać" z Pana kolekcji?
Ależ Panie Piotrze
Płytka poleciała, a te inne nagrania to tak przy okazji. Poza tym ja juz jestem usatysfakcjonowany ostatnią listą wszechczasów, którą, jak smiem twierdzić, będę miał nagraną. Reszta to w ramach "dopalenia" płytki, ale niekoniecznie ):
Zamir[/b]
Zamir[/b]
Wielkie, wielkie dzięki
Dziękuje bardzo za płytę, top wszechczasów miodzio, a top 2004 piekny deser. reszta nagran- super. To znaczy żadnych zastrzerzeń. Dzisiaj znajomy kiwał z podziwu jak mu pokazałem płytkę. Chyba nie wierzył, ze będę ją miał. odwójne dzięki.
P.S.
A czy słyszałeś o takim zespole ALCHEMIK (Polski zespół) jazzowy chyba, koleżanka mówi, że to jakbym załatwił to byłby 10 (dla niej) cud.

P.S.
A czy słyszałeś o takim zespole ALCHEMIK (Polski zespół) jazzowy chyba, koleżanka mówi, że to jakbym załatwił to byłby 10 (dla niej) cud.

Słyszeć to słyszałem, ale zadnych nagrań nie posiadam. Cieszę że podobają się panu nagrania. Mnie osobiscie uzekła piosenka Antoniny Krzysztoń, którą nagrałem na płytce. Mam cały album, ale ta piosenka jest moją ulubioną. Nagrałem jeszcze kilka utworów może mniej znanych, ale ale w subiektywnym odczuciu nadające się nawet na top wszechczasów.