Czy ktoś nagrywa LP3

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

MACIEJ

Czy ktoś nagrywa LP3

Post autor: MACIEJ »

Czy ktoś nagrywa Listę Przebojów Trójki
Moze ktoś posiada nagrane stare notowania z lat 80-tych
Posiadam dużo nagrań z LP3 oraz całe notowania 1000-1056
z checia sie wymienie
ManiacTrójkowy

Re: Czy ktoś nagrywa LP3

Post autor: ManiacTrójkowy »

MACIEJ pisze:Czy ktoś nagrywa Listę Przebojów Trójki
Moze ktoś posiada nagrane stare notowania z lat 80-tych
Posiadam dużo nagrań z LP3 oraz całe notowania 1000-1056
z checia sie wymienie
Ja nagrywam Listy, ale zaczołem rok po tobie bo od 1099Not. i też szukam archiwalne notowania. A tak przy okazji może podzielił byś się tymi co masz, gdyby co daj znać na e mail abkulesza@op.pl
wojtasik

Post autor: wojtasik »

czasami co tydzień można znaleść na mojej stronie 3 mp3 z LPP3

www.satfilm.net.pl/~wojtasik lub jeśli masz stałe łącze na dc ( satfilm - włocławek) [psv]waldi tam udostępniam wszystkie co mam. Duuużego ściagania :))
Michał500

Post autor: Michał500 »

wojtasik -> nie korzystam z DC, ale spytam - z jakich lat notowania można u Ciebie znaleźć, w jakiej jakości, pocięte/w całości itd. :) ?
choroszcz

COS MAM

Post autor: choroszcz »

LISTY ZACZALEM SLUCHAC W STYCZNIU 83 MAM TROCHE NAGRANYCH FRAGMENTOW Z LAT 83-88 BO TO BYLA JEDYNA OKAZJA BY NAGRAC KAWALKI.MUSIALBYM PRZEJRZEC STARE KASETY MOJ TEL 504 203 538
bobby

nagrane całe notowania

Post autor: bobby »

Czy mozesz Macieju podać maila do siebie lub na pisać na aoptyk@wp.pl w jakim formacie masz nagrane listy - czy w audio czy w mp3. pozdrawiam Bobby
ku3a

Post autor: ku3a »

Kiedys nagrywalem wszystkie podsumowania roku i co ciekawsze notowania typu podsumowanie 15 lat Listy, niektore Topy Wszechczasow. Mam jeszcze troche tych kaset.
Teraz nagrywam zawsze ostatnie poltorej godziny Listy, bo tyle mi wchodzi na jedna kasete. Probowalem z kaseta 120-minutowa, ale to do chrzanu. Jak nie ma mnie w domu i nie moge akurat posluchac notowania, to przynajmniej mam ostatnie 90 minut :-). W ciagu tygodnia zwykle z raz czy dwa poslucham tej kasety, a w nastepny piatek nagrywam na niej nastepne notowanie.
Gość

Post autor: Gość »

Drogi Wojtasiku byłam na Twojej stronie. Nie mam pojęcia gdzie są archiwalne nagrania LP3. Będę wdzięczna za pomoc :) .
Gość

LP3 1216

Post autor: Gość »

Witam,

Bardzo potrzebuję nagrania LP3 notowania 1216 z dnia 20.05.2005r. Jeśli ktokolwiek by wiedział, gdzie mogę to znaleźć, lub ktoś ma to proszę o kontakt... Z góry serdecznie dziękuję... :]

Pozdrawiam,
El_Viper
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Re: COS MAM

Post autor: Robinson »

choroszcz pisze:LISTY ZACZALEM SLUCHAC W STYCZNIU 83 MAM TROCHE NAGRANYCH FRAGMENTOW Z LAT 83-88 BO TO BYLA JEDYNA OKAZJA BY NAGRAC KAWALKI.MUSIALBYM PRZEJRZEC STARE KASETY MOJ TEL 504 203 538
Czy mógłbyś w wolnym czasie powrzucać kilka takich rarytasów na ogólnodostępne serwery? :)
ODPOWIEDZ