Czy ktoś nagrywa LP3
Czy ktoś nagrywa LP3
Czy ktoś nagrywa Listę Przebojów Trójki
Moze ktoś posiada nagrane stare notowania z lat 80-tych
Posiadam dużo nagrań z LP3 oraz całe notowania 1000-1056
z checia sie wymienie
z checia sie wymienie
Re: Czy ktoś nagrywa LP3
Ja nagrywam Listy, ale zaczołem rok po tobie bo od 1099Not. i też szukam archiwalne notowania. A tak przy okazji może podzielił byś się tymi co masz, gdyby co daj znać na e mail abkulesza@op.plMACIEJ pisze:Czy ktoś nagrywa Listę Przebojów Trójki
z checia sie wymienie
czasami co tydzień można znaleść na mojej stronie 3 mp3 z LPP3
www.satfilm.net.pl/~wojtasik lub jeśli masz stałe łącze na dc ( satfilm - włocławek) [psv]waldi tam udostępniam wszystkie co mam. Duuużego ściagania
)
www.satfilm.net.pl/~wojtasik lub jeśli masz stałe łącze na dc ( satfilm - włocławek) [psv]waldi tam udostępniam wszystkie co mam. Duuużego ściagania

nagrane całe notowania
Czy mozesz Macieju podać maila do siebie lub na pisać na aoptyk@wp.pl w jakim formacie masz nagrane listy - czy w audio czy w mp3. pozdrawiam Bobby
Kiedys nagrywalem wszystkie podsumowania roku i co ciekawsze notowania typu podsumowanie 15 lat Listy, niektore Topy Wszechczasow. Mam jeszcze troche tych kaset.
Teraz nagrywam zawsze ostatnie poltorej godziny Listy, bo tyle mi wchodzi na jedna kasete. Probowalem z kaseta 120-minutowa, ale to do chrzanu. Jak nie ma mnie w domu i nie moge akurat posluchac notowania, to przynajmniej mam ostatnie 90 minut
. W ciagu tygodnia zwykle z raz czy dwa poslucham tej kasety, a w nastepny piatek nagrywam na niej nastepne notowanie.
Teraz nagrywam zawsze ostatnie poltorej godziny Listy, bo tyle mi wchodzi na jedna kasete. Probowalem z kaseta 120-minutowa, ale to do chrzanu. Jak nie ma mnie w domu i nie moge akurat posluchac notowania, to przynajmniej mam ostatnie 90 minut

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Re: COS MAM
Czy mógłbyś w wolnym czasie powrzucać kilka takich rarytasów na ogólnodostępne serwery?choroszcz pisze:LISTY ZACZALEM SLUCHAC W STYCZNIU 83 MAM TROCHE NAGRANYCH FRAGMENTOW Z LAT 83-88 BO TO BYLA JEDYNA OKAZJA BY NAGRAC KAWALKI.MUSIALBYM PRZEJRZEC STARE KASETY MOJ TEL 504 203 538