kto by pomyślał...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
słoik pisze:toteż odpowiedziałem, ale też z zapytawnikiem, bo nie jestem pewien.Neo01 pisze:słoik - dlatego to było z zapytowajnikiem
a dla mnie wręcz przeciwnie, nawet zachęciło do posłuchania tego koncertu.słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.
Zdecydowanie wolałbym posłuchać lp3, gdyby taki się sprawdził.słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
Taa...zwłaszcza Brodka...słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
Trzy kobiety na urodziny Trójkihawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
Kod: Zaznacz cały
35. 36. 1. MOJA PIOSNKA (II) De Press
34. 38. 4. OH WHAT A NIGHT Guano Apes
33. 33. 0. F**KIN' PERFECT Pink
32. N. N. SET FIRE TO THE RAIN Adele
31. 32. 1. (LOVE IS LIKE A) HEATWAVE Phil Collins
się porobiło... cieszy mnie bardzo ten wynik! to naprawdę fajny kawałekku3a pisze:32. N. N. SET FIRE TO THE RAIN Adele
Ciekawe co wypadło?Corleone pisze:Unbroken Spirit wszedł do trzydziestki?
Potwierdzam, "Bielszy odcień" był wczoraj bardzo... smakowity, a ten koncert - mniamlady pisze:A po wczorajszym Bielszym Odcieniu Bluesa chodzę jak walnięta obuchem w głowę i mogę czasami coś palnąć od rzeczy ... kurczę chciałabym być już dzisiaj 100-letnią babcią, byle być świadkiem tego koncertu Muddy'ego Watersa w Sali Kongresowej podczas Jazz Jamboree 1976
Będzie Kayah z Royal Quartet.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
Myślisz, że Red Box nie wszedł?Tomekk pisze:Adele nieźle sobie poradziła.
choć liczyłem na debiut z pominięciem, trudno.
w top 30 tylko 1 nowość?
Jak ma być teraz taki koszmar-koncert to sobie odsłucham tej audycji jeszcze razNeo01 pisze:Potwierdzam, "Bielszy odcień" był wczoraj bardzo... smakowity, a ten koncert - mniam.
W przyszłym tygodniu trzydziecha jak nicku3a pisze:Kod: Zaznacz cały
34. 38. 4. OH WHAT A NIGHT Guano Apes