kto by pomyślał...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
słoik pisze:toteż odpowiedziałem, ale też z zapytawnikiem, bo nie jestem pewien.Neo01 pisze:słoik - dlatego to było z zapytowajnikiem
 Mnie się skojarzył głos z "Biurem myśli znalezionych", ale możliwe że panowie mają podobne, w każdym razie nie dosłyszałem, kto zacz.
 Mnie się skojarzył głos z "Biurem myśli znalezionych", ale możliwe że panowie mają podobne, w każdym razie nie dosłyszałem, kto zacz.a dla mnie wręcz przeciwnie, nawet zachęciło do posłuchania tego koncertu.słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.
Zdecydowanie wolałbym posłuchać lp3, gdyby taki się sprawdził.słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
Taa...zwłaszcza Brodka...słoik pisze:Jeśli się sprawdzi, to jak dla mnie dramatycznie słabo. Wręcz koszmarkoncert.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.

Trzy kobiety na urodziny Trójkihawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
 .
 .

Kod: Zaznacz cały
35. 36. 1. MOJA PIOSNKA (II) De Press 
34. 38. 4. OH WHAT A NIGHT Guano Apes 
33. 33. 0. F**KIN' PERFECT Pink 
32. N. N. SET FIRE TO THE RAIN Adele 
31. 32. 1. (LOVE IS LIKE A) HEATWAVE Phil Collins Od mojej koszmarlisty ratuje go solówka gitarowa ( choć u Bitelsów jest lepsza
 Od mojej koszmarlisty ratuje go solówka gitarowa ( choć u Bitelsów jest lepsza  ), ale jak tak dalej pójdzie ... Poza tym wyniki nudnawe. Ale dobrze że w ogóle są
 ), ale jak tak dalej pójdzie ... Poza tym wyniki nudnawe. Ale dobrze że w ogóle są   

.
 .
się porobiło... cieszy mnie bardzo ten wynik! to naprawdę fajny kawałekku3a pisze:32. N. N. SET FIRE TO THE RAIN Adele

Ciekawe co wypadło?Corleone pisze:Unbroken Spirit wszedł do trzydziestki?

Potwierdzam, "Bielszy odcień" był wczoraj bardzo... smakowity, a ten koncert - mniamlady pisze:A po wczorajszym Bielszym Odcieniu Bluesa chodzę jak walnięta obuchem w głowę i mogę czasami coś palnąć od rzeczy ... kurczę chciałabym być już dzisiaj 100-letnią babcią, byle być świadkiem tego koncertu Muddy'ego Watersa w Sali Kongresowej podczas Jazz Jamboree 1976
 .
 .Będzie Kayah z Royal Quartet.hawk73 pisze:Podobno będzie A.M.Jopek, Monika Brodka i Ania Dąbrowska - takie info widziałem gdzieś na necie.
 i akurat dziś nie ma listy
 i akurat dziś nie ma listy

Myślisz, że Red Box nie wszedł?Tomekk pisze:Adele nieźle sobie poradziła.
choć liczyłem na debiut z pominięciem, trudno.
w top 30 tylko 1 nowość?

.
 .Jak ma być teraz taki koszmar-koncert to sobie odsłucham tej audycji jeszcze razNeo01 pisze:Potwierdzam, "Bielszy odcień" był wczoraj bardzo... smakowity, a ten koncert - mniam.
 " Kansas City " do tej pory znałam tylko z wykonania Alberta Kinga, ale to wczorajsze mnie powaliło.
 " Kansas City " do tej pory znałam tylko z wykonania Alberta Kinga, ale to wczorajsze mnie powaliło. 
 W przyszłym tygodniu trzydziecha jak nicku3a pisze:Kod: Zaznacz cały
34. 38. 4. OH WHAT A NIGHT Guano Apes
 Miałem nadzieję, że już dziś zadebiutuje w podstawowym notowaniu.
 Miałem nadzieję, że już dziś zadebiutuje w podstawowym notowaniu.