kajman pisze:Oj, może zdarzyć się katastrofa i Durani wejdą do top30.
Hmmm...
Przyznam, że takich katastrof doliczyłbym sie w TOP 30 conajmniej z 10, ale żeby np. nikomu nie sprawic przykrości raczej nie komentuje nagrań za którymi nie przepadam, a nie rzadko są to nagrania wykonawców b. uznanych przez słuchaczy Trójki i forumowiczów...
A co katastrody z Duran Duran w TOP 30 to na szczęscie nie wszyscy forumowicze tak uważają - kilkanastu z nich głosowało na ten utwór i od chyba 6 tygodni jest w TOP 30 forumowej (2 razy nawet na 11)...
...a już na pewno tak nie uważają nasi Trójkowi redaktorzy...
Marek Niedźwiecki w zeszłym tygodniu puszczał po 11 All you need is now z pozdrowieniami dla fanów Duran Duran...
Piotr Kaczkowski w ostatni wtorek przed 16 zachęcał do słuchania Mini-maxa w którym będzie prezentował nową płytę Duran Duran...
Balonik niejednokrotnie b. przychylnie mówił o tym nagraniu, a wczoraj wręcz zachęcał do głosowania na nowy Duran Duran.... liczy na TOP 30 na następnej liście...
No a Piotr Stelmach też dziś po 16 prosił o głosy na Duran Duran, znowu puścił kilka nagrań z nowej płyty, a o samej płycie powiedział że jest ZNAKOMITA !!!... do tego ogłosił jeszcze plebiscyt na TOP 20 Duran Duran (można głosować na 5 nagrań na jego Trójkowy mail, a wyniki 12 i 19 marca + wywiad z Johnem Taylorem i kilka płyt All you need is now do rozlosowania wśród głosujących)...
Dla mnie to nagranie przypomina mi wspaniałe lata 80-te i pierwszą dekadę LP3 (wtedy takich "pięknych katastrof" było na liście mnóstwo).
A samo nagranie ma mnóstwo pozytywnej energii w sobie, a jego tytuł to jakby definicja mojego życia, jego motto... No i świetnie się je tańczy...
No a jeszcze jak mój 4,5 syn jak tylko słyszy All you need is now to śpiewa z radością prawie cały refren...serce rośnie...
chyba więc nie taka KATASTROFA z tym ewentualnym TOP 30 dla DD...