Kod: Zaznacz cały
|  10 |  11 |    3 |    +1 | Rolling in the Deep - Adele                                           | ZG   |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
|  10 |  11 |    3 |    +1 | Rolling in the Deep - Adele                                           | ZG   |Słyszałam teorię że wysyłamy takie "dziadostwo" by nie musieć organizować eurovizji..że kasy i miejsca nie mamy.Pawelucky pisze:i spojrzec na uczestników tegorocznej preselekcjiTalvi pisze:Polska już dawno odpuściła Eurowizję. Wystarczy spojrzeć na kandydatów z ostatnich lat... dramat.
no niestety nie wszedł tylko 102m ale za to łądnie zjechał z zeskoku..jeszcze mu tam tyczki ustawili i sobie slalom gigant zrobił..dramatsłoik pisze:Nie mówiąc o Cliffie Richardzie, Sandie Shaw, Celince (dla Szwajcarii) i całej masie niezłego popu, dopóki wykonywało sie utwory w języku ojczystym, a o wynikac decydowało jury. Potem to już tylko Dramat International.semuś pisze:A we Francji dwa lata temu była Patricia Kaas
Czyli Bachleda nie wszedł?
"Wehikuł..." nie był w oryginale, tylko z "Dżemu w Operze", z Dewódzkim na wokalu.seblit pisze:Jeśli chodzi o archiwum, to na liście Dżem radził sobie słabo, skoro np. "Naiwne pytania" czy "Wehikuł czasu" tak miernie sobie poradziły. Dotychczas tu mieli tylko 1 wielki przebój.
 co ja zrobię, że pewne utwory wzbudzają we mnie łudząco podobny do o. stan?
 co ja zrobię, że pewne utwory wzbudzają we mnie łudząco podobny do o. stan? ale na jej miejsce Adele
 ale na jej miejsce Adele 

Sam tak robiłem przez kilka lat za co się kajam publicznie.prz_rulez pisze: Czy przypadkiem wielu słuchaczy nie włącza radia dopiero o 20? To by wyjaśniało pewne zjawiska (Archive, Hurts i inni)
Może znowu wplótłby jakiś motyw bułgarski, a potem dostalibyśmy dodatkowe punkty od tego krajuCairine pisze:Ale wracając do tematu Strachy mogłyby się na Eurowizji sprawdzićPrzynajmniej zwróciliby na siebie uwagę, zawartością merytoryczną...
 .
 . .
 .Wszak prawie cały SOAD pochodzi z Armenii.albarn pisze:Tak przy okazji, to kiedyś słyszałem plotki że System of a Down mieli reprezentowac Armenię na Eurowizji

Miałem nadzieję, że po zeszłotygodniowym wielkim skoku przebojem wedrze się do czołówki, a tutaj zawódsk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 10 | 11 | 3 | +1 | Rolling in the Deep - Adele | ZG |
 Muszę się zastanowić czy w tym tygodniu nie zagłosować
 Muszę się zastanowić czy w tym tygodniu nie zagłosować 
Ale im się nie udałokrzysiek83 pisze:Ale np. w Anglii czy Norwegii kandydatami do startu byli zacni artyści z ekstraklasy albo aspirujący do takowej w swych krajach: Morrissey czy Keep Of Kalessin.

A Ałła Pugaczowa swego czasu przegrała z kretesem, a to przecież była największa gwiazda od czasu Richarda na Eurowizji (ABBA stawiała pierwsze kroki).albarn pisze:Tak przy okazji, to kiedyś słyszałem plotki że System of a Down mieli reprezentowac Armenię na Eurowizji

|   9 |   0 |    1 |     N | PARTYZANT - Dżem                                                      | PL   |

Ona tam występowała?? Jak to? Jakieś wyjaśnienie można prosić?słoik pisze:A Ałła Pugaczowa swego czasu przegrała z kretesem
w lodówce był:)Brian pisze:O, Dżem się znalazł.