Kod: Zaznacz cały
| 10 | 11 | 3 | +1 | Rolling in the Deep - Adele | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Słyszałam teorię że wysyłamy takie "dziadostwo" by nie musieć organizować eurovizji..że kasy i miejsca nie mamy.Pawelucky pisze:i spojrzec na uczestników tegorocznej preselekcjiTalvi pisze:Polska już dawno odpuściła Eurowizję. Wystarczy spojrzeć na kandydatów z ostatnich lat... dramat.
no niestety nie wszedł tylko 102m ale za to łądnie zjechał z zeskoku..jeszcze mu tam tyczki ustawili i sobie slalom gigant zrobił..dramatsłoik pisze:Nie mówiąc o Cliffie Richardzie, Sandie Shaw, Celince (dla Szwajcarii) i całej masie niezłego popu, dopóki wykonywało sie utwory w języku ojczystym, a o wynikac decydowało jury. Potem to już tylko Dramat International.semuś pisze:A we Francji dwa lata temu była Patricia Kaas
Czyli Bachleda nie wszedł?
"Wehikuł..." nie był w oryginale, tylko z "Dżemu w Operze", z Dewódzkim na wokalu.seblit pisze:Jeśli chodzi o archiwum, to na liście Dżem radził sobie słabo, skoro np. "Naiwne pytania" czy "Wehikuł czasu" tak miernie sobie poradziły. Dotychczas tu mieli tylko 1 wielki przebój.
Sam tak robiłem przez kilka lat za co się kajam publicznie.prz_rulez pisze: Czy przypadkiem wielu słuchaczy nie włącza radia dopiero o 20? To by wyjaśniało pewne zjawiska (Archive, Hurts i inni)
Może znowu wplótłby jakiś motyw bułgarski, a potem dostalibyśmy dodatkowe punkty od tego krajuCairine pisze:Ale wracając do tematu Strachy mogłyby się na Eurowizji sprawdzićPrzynajmniej zwróciliby na siebie uwagę, zawartością merytoryczną...
Wszak prawie cały SOAD pochodzi z Armenii.albarn pisze:Tak przy okazji, to kiedyś słyszałem plotki że System of a Down mieli reprezentowac Armenię na Eurowizji![]()
![]()
Miałem nadzieję, że po zeszłotygodniowym wielkim skoku przebojem wedrze się do czołówki, a tutaj zawódsk pisze:Kod: Zaznacz cały
Ale im się nie udałokrzysiek83 pisze:Ale np. w Anglii czy Norwegii kandydatami do startu byli zacni artyści z ekstraklasy albo aspirujący do takowej w swych krajach: Morrissey czy Keep Of Kalessin.
A Ałła Pugaczowa swego czasu przegrała z kretesem, a to przecież była największa gwiazda od czasu Richarda na Eurowizji (ABBA stawiała pierwsze kroki).albarn pisze:Tak przy okazji, to kiedyś słyszałem plotki że System of a Down mieli reprezentowac Armenię na Eurowizji![]()
![]()
| 9 | 0 | 1 | N | PARTYZANT - Dżem | PL |
Ona tam występowała?? Jak to? Jakieś wyjaśnienie można prosić?słoik pisze:A Ałła Pugaczowa swego czasu przegrała z kretesem
w lodówce był:)Brian pisze:O, Dżem się znalazł.