Bo obstawiłeś spadek Hurts. Wiesz jaki to hicior?kajman pisze:Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.
1512 notowanie
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Re: 1512 notowanie
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.![]()
- mara
A mi bardzo pasują te notowania w których jest stagnacjakajman pisze:Złudne wrażenie. Ja dałem top11 jak tydzień temu i straciłem sporo na końcówce.Neo01 pisze:A typowanie znawcy staje się coraz trudniejsze - myślałem że gorzej niż poprzednie być nie może, ale to za tydzien? Massakra, trzeba by było chyba skopiować pół dzisiejszego.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ale do typowania czy w ogóle?
Odszedłem od komputera około 20 miejsca - i od razu się porobiło.
Następnym razem życzę niektórym więcej kultury, a mniej spamu i alkoholu przed i podczas listy.
Ale wyniki ciekawe, i to bardzo
Gorzej będzie ze Znawcą, bo się czołówka zabunkrowała i nie wiadomo co z tym robić, do wypadku trzech kandydatów a jako nowość już tylko jeden (drugi na upartego), no i jeszcze usunięcie z zestawu Stinga a zostawienie ElG (o co chodzi
), to już wogóle jakaś masakra będzie.
Następnym razem życzę niektórym więcej kultury, a mniej spamu i alkoholu przed i podczas listy.
Ale wyniki ciekawe, i to bardzo
Gorzej będzie ze Znawcą, bo się czołówka zabunkrowała i nie wiadomo co z tym robić, do wypadku trzech kandydatów a jako nowość już tylko jeden (drugi na upartego), no i jeszcze usunięcie z zestawu Stinga a zostawienie ElG (o co chodzi
- mara
nie jestem pewna czy pytanie do mnie ale ..odpowiem..typowania.Neo01 pisze:Ale do typowania czy w ogóle?
Małe podsumowanko:
Ten Accept powoli zaczyna mi się podobać, może na niego zagłosuję za tydzień.
Podium mocne (może poza Poduszką Powietrzną). Szkoda, że Red Box spada, Alicja nadal tkwi na szóstym- miała podskoczyć!
Skoro, Płyn L. i Chory na czystą w górę...
Szkoda, że Helloween spada ostro.
I mam nowy utwór do czołówki koszmarlisty- Hit The Road Jack dopiął swego.
Ten Accept powoli zaczyna mi się podobać, może na niego zagłosuję za tydzień.
Podium mocne (może poza Poduszką Powietrzną). Szkoda, że Red Box spada, Alicja nadal tkwi na szóstym- miała podskoczyć!
Skoro, Płyn L. i Chory na czystą w górę...
Szkoda, że Helloween spada ostro.
I mam nowy utwór do czołówki koszmarlisty- Hit The Road Jack dopiął swego.
PJ Harvey nawet w poczekalni się nie pojawiła.
Może chociaż w nieszczęśliwej? Tego nowego Serja, to przy całej sympatii znieść nie mogę.
Cieszy mnie awans Closterkellera i pojawienie się Raz, Dwa, Trzy od razu w trzydziestce. Miła też zmiana na szczycie.
Cieszy mnie awans Closterkellera i pojawienie się Raz, Dwa, Trzy od razu w trzydziestce. Miła też zmiana na szczycie.
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:
ja się zgadzam z ostatnim. Zupełnie nie jarzę co się Tobie w tym gniocie tak podoba.lady pisze:zgadzam się ze wszystkim ... oprócz tego ostatniegoCorleone pisze:Małe podsumowanko:
Kompletnie nie rozumiem tego bezsensownego łupania ze strony Kwasozłopów.
Ostatnio zmieniony sob sty 22, 2011 8:55 pm przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
lady
Na razie najbardziej podoba mi się to że tam nie ma A. Brachaczek
No i moim zdaniem nie zepsuli tego.
Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
to rozumiem, tylko nie za bardzo wiem dlaczego przez tak słabą muzykę.lady pisze:Poza tym uważam że Klasykę trzeba promować - a nuż ktoś dzięki temu nagraniu odkryje Raya Charlesa ...?
-
lady
Chyba nie chcesz mi dać do zrozumienia że Kwasy nie umieją grać ...?
Muzycznie to jest lepsze niż połowa Listy.
Tu raczej nie chodzi o to czy dobrze grają czy nie, tylko dlaczego mnie ten numer w ogóle nie bierze i większość które tłuką bez opamiętania. Dla mnie jest to w ogóle bez jakiegokolwiek pomysłu , odmienności i emocji.
jak chce posłuchać oryginału, to sobie puszczam oryginał, a nie AD.
jak chce posłuchać oryginału, to sobie puszczam oryginał, a nie AD.
-
lady
no w końcu to jest muzyka metalowaAro pisze:które tłuką bez opamiętania.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Pfffff...lady pisze:no w końcu to jest muzyka metalowa
Ja bym wolał żeby na liście nie było żadnych pokrywaczy...lady pisze:Ja bym wolała, żeby za ten utwór wziął się np. Joe Bonamassa albo Robert Plant
Tak, tyle że jeśli ktoś słyszał Raya wcześniej, to ok, a jeżeli nie, to skąd ma wiedzieć, że Acidzi nagrali cover, a nie oryginał?lady pisze:Na razie najbardziej podoba mi się to że tam nie ma A. BrachaczekNo i moim zdaniem nie zepsuli tego.
Przykład z ostatniego roku: jak w szkole usłyszeli "Forever Young" Alphaville, to byli przekonani, że to "remix" utworu "Young Forever" Jay'a-Z...
-
lady
Ok, są i tacyTomaszBr pisze:Przykład z ostatniego roku: jak w szkole usłyszeli "Forever Young" Alphaville, to byli przekonani, że to "remix" utworu "Young Forever" Jay'a-Z...
- Abby95
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1996
- Kontakt:
Złe rzeczy się dzieją na forum gdy matki nie ma...
dokładnie tak.bobby-x pisze:To znaczy, że dziś przy telehonach Hela i Sebastian? A Kuba na urlopie?abd3mz pisze:witam bez pozycji podwójnych.![]()
no i zajrzał jeszcze ksch.
nie ma, ale potem nadrabia, by wiedzieć co się działoTomaszBr pisze:Kuba, cieszysz się?
edit: Zapomniałem, że Kuby nie ma
no i dobrze zrobił, że nadrobił...
nie musiałeś mi psuć radościbear pisze:Kuba - Twój upragniony tysięczny strzał w znawcy !!!![]()
szkoda, że na taki kiepski utwór trafiło
tia... Będę się starał w piątek być w miarę na bieżąco z komentowaniem, żeby nie było dwudziestu reklam swoich stron i przede wszystkim takiego słownictwa...krzysiek83 pisze:Szkoda, że nie ma ku3y. Trochę by na bieżąco ukrócił spamowanie.
mimo wszystko uważam, że mogło się skończyć gorzej.
zgadzam się. teraz jednak nie ma już co usuwać postów, bo i tak zostały już przeczytane.bear pisze:mam nadzieję, że osoby mające w ręce odpowiednie narzędzia (admin lub moderatorzy) zrobią porządek z postami naszego niewinnego spamera oraz osoby, która dziś ewidentnie przekracza granice jakiegokolwiek smaku...
po prostu w piątek będę tu zerkać częściej niż zwykle.
to byłoby najlepsze rozwiązanie...słoik pisze:Dominiku, jeśli nie jesteś wirtualny, to może wrzuć sobie tego linka do podpisu i pisz jakoś konstruktywniej.